Tamam pandemi falan da, her aradığıma şey diyorum. ''Ne yapalım be evdeyiz işte'' E bu ne biçim bayram :( Neyse iyi bayramlar, nolsun evde oturuyoruz be.
Bugün kaç kişiye ''evde oturuyoruz be ne yapalım işte'' dediniz?
Bugün bende izinliyim evde olduğum için mutluyum , hergün çalışan biri olarak bugün evde olmak bana tam bir bayram oldu)) evimin tadını çıkarıyorum Tek sorun ailemin yanında olamamam Ama ona da az kaldı inşaallah kavuşacaz. Bayramınız kutlu olsun❤️
Bilmiyorum, sıkça ''uzanıyorum, film izliyorum, oturuyorum öyle'' üçlüsünü kullanıyorum. Zodiac'ın replikleri nedir diye sorsalar bu üçünü sunarlar. Bir de karantinaya girdim, onunda etkisi var tabi. Neys, yatışa devam.
aşırısı derecede tatlar kaçık olsa da iyi bayramlaaar, annemlerle kaçak çayımızı hüpleterek görüntülü aramaları beklediğimiz bir gün oldu, e tabii her konuşmanın başı "evde oturuyoruz be ne yapalım işte" 🙄
Sabahtan beri bu cümleyi çok duydum ve kurdum bayram mı Evet bayram ama ben bu şekilde olan bayrama alışmadım alışmak da istemiyorum coşkulu bir şekilde sevdiklerimizle birlikte bayramlaşmak "Çok teşekkür ediyorum bugün çok tatlı yedim" demek istiyorum
İnsanlar bir birinden soğudu birinci derece yakınlar hariç ikinci derece diye bişey kalmadı 😀 Susmayan telefonlar sustu ölüm sessizliği ortalık ölsekte gitsek modundayız sanki çaldılar sevincimizi ne yapalım bea 😀 hep aynı
Çok uzun bir süredir köpek gibi çalışan biri olarak, hiç kimseye öyle bişey demedim. Evde geçen zamanın kıymetini ancak böyle zamanlarda dinlene fırsatı bulanlar bilir.
Bayram ziyaretlerini hiç sevemedim ve sıkıcı buldum. Pandemi yokken bayramda mesai yapardım zaten. Aslında böyle olması işime gelmedi değil :\ İyi bayramlar :)