Tinder tek gecelik ilişki için partner bulma amacıyla kullanılan bir yazılım. Türkiye'de "amacına göre kullanmıyorum" diyen değişik bir yaratık tipi de kullanıyor :))) (Amacı belli olan şeyi farklı amaçla kullanmak niye, sektir git kullanma :))) )
Soruya gelirsek, eğer kız kardeşim olsaydı ergenliği atlatmış yetişkin bir kadın olsaydı zaten beni ilgilendirmezdi, istediğiyle yatar kalkar, kendi bileceği iş.
Henüz 13 - 18 yaş arası ergen olsaydı kontorl altında tutardım çünkü o yaşlar çok tehlikeli yaşlar, insanlar o yaşta başına dert açmaya çok meyilli oluyorlar.
Vermezdim diye oy attım ama duruma bağlı bazı arkadaşlık siteleri intihara sürüklüyor bazıları fuhuş yapıyor bazıları gerçekten arkadaş oluyor kontrolüm altında olursa izin verirdim
Ay neden vermigim bence cok sacma eger engellersem sıkılıp bırakmaz nede olsa aıkılıcak oranda herşeyi yaşaması lazım yoksa anlayamaz ben böyle düşünüyorum 😇
Bu arada kız kardeşim yok ama olsaydı bu şartla izin verirdim ama tinderi ne amaçla kullandığınada bağlı tabi hani sadece tanışmak içinse izin verirdim