Beni sevmiyorsun o yüzden öpemezsin zaten. İstesen öperdin. Demek ki sana çekici gelmiyorum, baksana nasıl sarılıyorsun diye ona sarılıp, o alnımdan öpünce gülmek sevsmek için bir zorlama mı? Adamın iradesi yok mu yani? Kendi hür iradesi ile svisen bir adam, sen öpemezsin dediğin için öptüm. Alnından öpünce güldün. Yoksa kalkıp gidecektim ama sen kal dedin o yüzden öptüm, ve o günden sonra psikolojim bozuldu ve seyim kalkmadı diyince haklı mı oluyor?
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Hayır ben herşeyi geçiyorumda alnını öpmek nedir ya.
Benimle birlikte uyuduktan sonra ben daha çok ümitlendim ama maalesef bir dönüş göstermedi. Arayıp soruyordu buluşuyorduk kafede ama en fazla bu. Sevgili olduk olayı yoktu. Sonra ben buna sinirlendim. Madem öyle niye uyuduk dedim. Beni hala sevip sevmediğini merak ediyordum o yüzden uyudum dedi. Eski sevgililerinden konu açtı. Biz birlikte uyuduğumuzda istesem farklı şeylerde yaşanırdı dedi. Öyle miii demek ki sen beni çekici görmüyorsun dedim. Baksana nasıl sarılıyorsun dedim. Zaten sevsen öperdin dedim. Bu bir öpüştü yarım saat. Salondan odaya geçtik. Sonra bana bir mesaj attı, seninle öpüştüğümden bu yana hiç ereksiyon yaşayamadım sikttr git hayatımdan dedi ve her yerden engelledi. Benim ne suçum var öpmeseydin dedim. Sen öpemezsin dedin, konuştun durdun. Alnından öptüğümde güldün, gideceğim dediğimde kal dedin bende öpüştüm. Sonra psikolojim bozuldu seni arkadaş olarak gördüğüm için sonrasında canım sıkıldı dedi o yüzden ereksiyon olamadım. Seni erektem ile suçlamadım senden tiksindim demedim sadece o anlar canımı sıktığı için öyle söyledim dedi. Baya kıvırdı bence. İşte bende soru açtım. Ona öpemezsin baksana diye konuştum diye onu nasıl zorlamış olabilirim?
Lütfen bu bir zorlama mı? Ben bu adamı zorladım mı? Bunu merak ediyorum. O bana zorladın demedi. Böyle konuştun durdun dedi. Gideceğim dediğimde göndermedin dedi.
?
haklı tabi biraz sende ona istekli olduğunu belli etseydin svş gitsin nolucak sanki
Öpemezsin çünkü beni sevmiyorsun demek bir zorlama mı? İyi misiniz? Zaten sevmiyor beni aynı şeyi diyorum neresi zorlama
Adam benimle öyle konuştuğun için öptüm yoksa öpmeyecektim dedi ya kaç yaşında insanlarsınız. Birine böyle demek zorlamak mı oluyor?
seks yapalımmı ikimiz gerginliğini alır
Helal sonunda biri düzgün bişi yazmış 🤦🏻♂️🤦🏻♂️🤦🏻♂️
Terbiyesiz! Ne seksi lan ne zannettin beni.
İğrenç mahlukatlar
Aga ben buna yazmamıştım bu yorumu ya lan yanlış yazmışım 🤦🏻♂️
Türkçeyi kullanamıyonuz diyen varsı ya yorumda ona yazcaktım ben ya, hatta ben de dedim başta anlayamadım diye zaten
@Selamisms hahaha bu pislik herifin dediğine katılman imkansız zaten. Yorumundan belli yanlış yere yazdığın. Teşekkürler.
Kim lan o salak
Benimle birlikte uyuduktan sonra ben daha çok ümitlendim ama maalesef bir dönüş göstermedi. Arayıp soruyordu buluşuyorduk kafede ama en fazla bu. Sevgili olduk olayı yoktu. Sonra ben buna sinirlendim. Madem öyle niye uyuduk dedim. Beni hala sevip sevmediğini merak ediyordum o yüzden uyudum dedi. Eski sevgililerinden konu açtı. Biz birlikte uyuduğumuzda istesem farklı şeylerde yaşanırdı dedi. Öyle miii demek ki sen beni çekici görmüyorsun dedim. Baksana nasıl sarılıyorsun dedim. Zaten sevsen öperdin dedim. Bu bir öpüştü yarım saat. Salondan odaya geçtik. Sonra bana bir mesaj attı, seninle öpüştüğümden bu yana hiç ereksiyon yaşayamadım sikttr git hayatımdan dedi ve her yerden engelledi. Benim ne suçum var öpmeseydin dedim. Sen öpemezsin dedin, konuştun durdun. Alnından öptüğümde güldün, gideceğim dediğimde kal dedin bende öpüştüm. Sonra psikolojim bozuldu seni arkadaş olarak gördüğüm için sonrasında canım sıkıldı dedi o yüzden ereksiyon olamadım. Seni erektem ile suçlamadım senden tiksindim demedim sadece o anlar canımı sıktığı için öyle söyledim dedi. Baya kıvırdı bence. İşte bende soru açtım. Ona öpemezsin baksana diye konuştum diye onu nasıl zorlamış olabilirim?
Valla sen ne anlatmak istiyon bi anlasam ona göre şey yapıcam da
İyi misin nasıl anlamadın :) adam bana diyor ki sen bana öpemezsin diye konuştun. Alnından öptüğümde güldün. Bende o yüzden öptüm seviştim ama sonra erekte olamadım çünkü seni arkadaşım olarak görüyordum ve psikolojim bozuldu dedi. Bende diyorum ki, ben bu adama saldırmadım tecavüz etmedim taciz etmedim. Adam diyor ki alnından öptüğümde güldün, gideceğim dedim ama kal dedin diyor. Sırf kal demem bir zorlama mı! Kalmasaydı. Öpemezsin baksana nasıl sarılıyorsun demek ki beni çekici görmüyorsun demiştim. Öpemezsin öpemezsin dediğim için öptüğünü söyledi. Ben zorlamış mı oldum yani adamı bunu soruyorum
Galiba şimdi anladım. Zorlamış olmuyorsun, kışkırtmış olabilrisin en fazla. En yakın kız arkadaşım bana gelip beni dudağımdan öpemezsin kolaysa öp hadi falan dese şakasından da olsa öpemezsin işte vs. Dese ben tutup sıkıştırıp zorla öpsem ordan sonra dayanamayız muhtemelen sevişiriz. Kaldı ki arkadaşım bile olsa ben fiziksel olarak sevmesem öpmezdim takmazdım yani kışkırtmasını. Ama bunca yıl yakın arkadşlık etmişiz sonuçta Hala arkadaşım olur. He isterse o da sevgili oluruz veya olmayız.
Anladım evet. Peki seninle seviştikten bu yana hiç ereksiyon yaşayamadım sttir git hayatımdan dediğinde, beni etekten ile suçladın dediğimde hayır suçlamadım dedi. Sen öyle konuştuğun için öpüştüm ama sonra psikolojim bozuldu dedi. Bu yüzden soruyorum. Kışkırtmaksa mesela, insan istemediği biri kırk takla atsın öpmez abi. Nasıl olur da alnından öptüğümde güldün ve öpemezsin dedin o yüzden öpüştüm diyor. Yani beni zorladın demeye mi getirmiş
Biri de şey demiş, sinirlendiği için al sana der gibi, hodri meydan der gibi öpüşmüş seninle demiş
Alnından öpünce seni, sen de gülünce hoşuna gittiğini düşünmüştür belki. Sen de karşılık vermişsin gibi istemişsin gibi düşünmüş. Birlikte uyumanız ama bişeyler yaşamamış olmanız da garip. Ben bunu ancak gerçekten sevdiğim biriyle yaşarım. Birlikte yatıp kıza dokunmamışsam o istemedikçe gerçekten seviyorumdur değer veriyorumdur. Yoksa öylesine istediğim biri yatağa benimle girse yapmadan durmam yani banane kendş isteğiyle geldi girdi yatağa. Senin meselen de ise rahat ol sen hiç bi şekilde zorlamış olmuyorsun. Çocuk suçu sana atmanın peşinde psikolojik olarak baskı yapıyor sana sen zorladın diye yok öyle bişey. Kimse kimseye zorla bişi yaptıramaz. İstemese yapmaz kimse
Biz birlikte uyuduğumuzda bana dokunmadı öyle. Hiç bir şey yapmadı. Ve evet seviyor sandım dostum. Bende öyle düşündüm. Sonra bu ailesi ile tatile çıktı ve döndüler. Beni aradı hemen. Buluştuk kafede çay içtik sohbet ettik. Sonra ben mesajları devam edecek sandım. Bekledim, hatta mesaj attım, alınganlıklar yaptım ama kısa cevaplar verdi. Ve o gün tartıştığımızda işim var dedi. Bende üsteledim. İşim var dediği halde aradım. Çünkü seviştik yani o birleşme olmadı tabiki ama öpüştük sonuçta diye ben ilgi bekledim. İşim var yazınca da uzattım. Bana diyor ki, sana ne zaman işim var desem beni aradın, bende sinirlendiğim için söyledim diyor. İnsan sinirle evet herşeyi söyler ama, git der defol der, senden beri ereksiyon yaşayamadım der mi. Hadi dedi diyelim. Her zaman işi olduğunda mesajları uzattığım için kavga ederdik. Yine aynısını yaptığım için benden soğudu ve başından atmak mı istedi yani. Halbuki seviştikten sonra onun mesaj atıp canım gülüm demesi gerekmez miydi
Alnından öpme mevzusu da şu. Ben orada gidecektim ve seni alnından öptüm. Sende bu mu yaa diye güldün dedi
Şey burada mısınız
Evet geldim işim vardı da. Ya işler karışık senin çocuk ne yaptığını bilmiyor gibi geldi bana. Bi de sen alnından öpünce bu mu yaa sadece demişin ya. Ben olsam şöyle anlardım. Yani sen devamını istiyosun sevişelim istiyosun anlardım ama hareketlerimi senin davranışına göre yapardım. Çocuğu zorlamamışsan bile tahrik etmişsin güzelim
Tahrik ettiğim için sevişti ve sonrada beni arkadaş olarak gördüğünü anlayıp psikolojisi bozuldu ve ereksiyon olamadı yani. Peki insan istemeyince istediği kadar bir kız onu tahrik etsin. Kalkıp sevişir mi yani
Evet dediğin gibi oldu bence. Ve ikinci soruna da evet diyorum. Bi erkek bi kız tarafından tahrik edilince ablası annesi değilse mümkün değil duramaz yapmadan. Yapmaya kendine engel olsa bile erekte olur organı kalkar azgınlaşır falan. Sen arkdaşından bahsediyosun ben olsam bu bahsettiğim en yakın kız arkadaşım bile gelip bana böyle yapsa duramazdım. Ama şu farkla ki ben pişman olmazdım çünkü arkadaşın diye iğrencek soğuyacak bi durum yok. En güzel ilişkiler en yakın arkadaşlıklardan çıkıyor yani
Yahu insan dediğiniz şey irade sahibi bir varlıktır. Siz iyi misiniz. Bir erkeğe bir kız kalkıp istediği kadar öpemezsin desin. Adam istemiyorsa bitti gitti. Öpmeyip kalkıp gidecekti. Şuradan atla desem atlayacak mı o zaman? Ne saçma siz inanıyor musunuz dediğiniz şeye
Peki tahrik oldu yaptı diyelim. Kalkıp kızı suçlamakta haklı mı?
Öpemezsin demekle bişi olmaz ya. Ben kalkıp baya tahrik etmekten bahsediyorum. Yoksa sabaha kadar konuşsun canım ona da karşı koyamayan varsa sıkıntılı demektir. Ben baya gelip sırnaşmaktan kur yapmaktan bahsettim yani.
İkinci soruna: hayır tahrik olsa bile hatta ilişki yaşamış olsaydınız bile suçlayamaz. Sen adamı bayıltıp kelepçeleyip ilişkiye girmediğin müddetçe seni suçlayamaz. Kendi de istemiş ki o an. Yapmış
Kardeşim ben şöyle yaptım başımı ona yasladım. Oda elini omzuma koydu. Bikere öpebilir miyim dedim yanağından öptüm. Akşamdan kalmayım dedim ama yok senin aklın yerinde sen sarhoş değilsin dedi. Sonra been onu sevdiğimden bahsettim konuştum. Ama ne kucağına oturdum ne elini alıp vücuduma koydum. Yeminle bana, sen öpemezsin falan dedin konuştun durdun bende öptüm dedi. Haklı olabilir mi bu konuda. Sonrasında psikolojisi bozulup ereksiyon olamadım dediğinde beni suçlamadığını söyledi ama ben inanmadım. Bal gibi de erektesinden beni suçlamış olmuyor mu
E güzelim sen bunları başta anlatmadın ki nerden bileyim ben sarhoşmuydun, omzuna mı yaslandın yanağından mı öptün. Bunların hepsini yeni öğreniyorum. Tamam bu dediğinde tahrik olayı yok çocuk kendisi uydurmuş bence, beni öpemezsin falan sarhoş da olsan demezdin bence yanağından öptüğün gibi aynı şekilde öpüşmeye falan çalışırdın sarhoş olan sensin çünkü. Çocuğun açıklaması saçma geldi bana. Sırf seni suçlamak için kendini rahatlatmak için böyle yapıyor sanki
Erektesinden seni suçlaması saçma bir kere çünkü önce etkilenip erekte oluyor, seviştikten sonra da diyor ki sen iğrendirdin beni erekte olamıyorum senden sonra dedi. Bi dediği başka bi dediğini tutmuyor çocuk uyduruyor bence sırf seni suçlamak için işte. O kadar sevişme vs. Sonrasında da seninle yatıp sana dokunmamış olması da garip
Yok sarhoş değildim ama akşam içmiştim ama sarhoş değildim. Kendimdeydim ama ona kendimde değilmişim gibi laflar ettim. Mesela sen o kızlara para mı veriyorsun kim o kızlar sen öyle insanlarla mı takılıyorsun diye rahat rahat sordum. Sonra yanağından öptüm ve sarıldım. O da elini omzuma koydu. Baksana nasıl sarılıyorsun böyle mi yani bu mu yani dedim güldüm. Sen beni çekici buluyorsun dedim. Öpemezsin zaten öpemezsin dedim. Bu tahrik mi şimdi anlayamadım valla
Sarmaş dolaş olmanızdan ve öpemezsin demenden cesaret almışda öpmüş. e hadi öpsene beni der gibi algılamış. Ama bu zorlamak ya da tahrik etmek değil ki. Sadece biraz sevişme ortamına hazırlık oluşmuş bence
Bi de benim gitmem lazım ya işim var. Çok detaylı konuşmak istersen mesaj at dönerim sonra. Byebye
Peki saol meşgul ettim. Ama anlamadım biraz önce zorlamak diyordun da sonra hani zorlamak değil dedin aradaki fark ne anlayamadım. Musait olursan cevabını beklerim görüşmek üzere çok teşekkür ederim bu arada
Gitmedim henüz 😂
Ya erkeğine göre değişir zorlamak denemez bence ama başka erkek gelir der ki zorladın beni der. Mesela kızlarla yatıp kalkmaya alışık bi erkek hiç garipsemez. Ama kızlarla pek ilişkisi teması olmayan bi erkek der ki sen beni tahrik ettin zorladın falan. Biraz karmaşık ya.
Biz bir birleşme yaşamadık sadece işte salonda bir başladı, sonra alan dar dedi oturduğumuz büyük kanepe işte. Sonra odama gidebiliriz dedim geçelim dedi. Benle odaya geldi orada öpüşmeye devam etti ben uzandım yanıma uzanıp öyle sarıldı ve maalesef her yere dokundu. Çok rahat baya istekli sevişti.
Tamamen çıplaktın ve dokunmadığı yer kalmadı ama buna rağmen birleşme olmadı öyle mi. Eğer öyleyse çocuk bu tür şeylere oldukça alışkınmış demekki. alışkın olmasaydı hakim olamyıp ellemekle kalmazdı. suçlaması tamamen bi taktik bence. Peki sen nasıl dayandın, o kadar şeye rağmen orgazm olmadan rahatlayamaz bi kız
Soyunmadım ki nereden çıkardın. Biz yatağa uzandık öpüştük, dokundu rahat rahat. Eli oraya da gitti bir kaç kez hayır dedim sonra kendim istedim. Ama o sadece bastırdı. Orgazm edecek harekette bulunmadı. Bende çektirdim geri elini. Çektirmesem onu yapar mıydı bilmiyorum. Kendisi de orasına ben hiç dokunmadım. Yani orası ereksiyon oldu mu bilmiyorum. Beyefendi okşadı sarıldı sevişti ve bir ara yoruldu benim gözümü kapattı, nefes nefese kaldı. Noldu dedim yoruldum dedi. Sonra da gitti işte.
Heryerimi elledi malesef dedin ya öyle anladım ben sorry. Sen istedikten sonra yapmaması tecrübeli olduğundan olabilir. Bakire isen sorun olmasın diye düşünmüştür belki. Gözlerini kapatıp bi müddet sonra yoruldum demesi de şeyden, boşalmış olabilir yani. Boşalınca yorgunluk olur erkeklerde
Birincisi ben istedim o yaptı ama sonra ben çektirdim elini. Ve sonra sadece bana dokundu ve öpüştü. Yani orasını bana dokundurmadı. Boşalamaz ki öyle
Türkçe'yi katlediyorsunuz, hiçbirşey anlamıyorum.. Bunun bir cezası olmalı elbet!!!
İnsan ilk paylaşımda bu şekildemi. paylaşır, daha 1 xpersin. Az sabretde 4 xper olunca cinsellikde paylaş.
Tamam anlatayım
Yorunşara verdıgın cevaplardan anlayabıldım sorunu. Sevmedigine inanıyorsan o sana yol vermeden sen ona yol vermelısın. Seviyorsan dahi.
Zorlama falan yok, sende ona yol ver gitsin. Gevşegin tekiymiş zaten. Hala onun peşinde koşarsan sorunu kendinde aramalısın kendine karşı saygını kaybetme, def et onu hayatından.
Hayır hayır asla. Ben bana yapılan haksızlığın peşindeydim ve intikamımı çok güzel aldım. Hakkımı çok güzel aradım. Sadece kardeşim birileri demiş ki adamı zorlamışsın. Gerçekten öpemezsin diyince öptüm dedi. Niye böyle düşünüyor. Evet ben öpüşmek istedim. Alnımdan öpünce de güldüm. Peki bu bir zorlamak mı yani o niye böyle düşünüyor öpmeseydi kalkıp gitseydi
Ben anlamam o kadarını, bol şans.
Aynen öpemezsin diyince erkeği zorlamış oluyoruz kalkıp sevişmek zorunda kalıyor. Çocuk çünkü. Şuradan atla desek atlamak zorunda. Dewam
Öpmen için zorlamış
Kim kimi öpmek için zorlamış. Öpemezsin dediğim için nasıl zorlamış oluyorum. Öpmeyip kalkıp gitseydi. Sonra nasıl bana, seninle öpüştükten bu yana hiç ereksiyon yaşayamadım diyebiliyor!
Zorlama bu evet