Adnan oktar hocanin sevgi dolu dünya görüşünu cok begeniyorum ve onun yanindaki hocalari cok hanimefendi çok kültürlu güzel bakimli akilli ve basarili buluyorum. ayrica cok güzel egleniyorlar böyle bir ortamda bulunmaktan cok mutlu olurum onlar gibi olmaktan onur duyarim. Ornek birer hanimefendiler. Nasil onlar gibi olabilirim ve beni aralarina alirlar mi?
Cevabın nedir?
+1 yılO yayına çıkan birkaç tanıdığım var. Zor bişey değil. Yorumları okudum ve gülesim geldi :D Estetik ne ya. Kedicikler estetik yaptırmadı ve onların güzelliği içten geliyor arkadaşlar. Neyse. Stüdyo Kavacık ta. Zaten araştırırsan bulursun. Çekinecek bir şey yok iletişime geç. Ben oraya bir sefer gitmiştim fakat yayına çıkmadım :) (18 yaşından büyük olman gerekiyor)
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Resimdeki sensen bir göğüs silikonuyla halledebilirsin diye düşünüyorum. Çünkü burun estetiği ve dudak şişirme tamam.
11 Yorumla
Sen once iyice bir arastir onlari nette var oyle gorundugu gibi değil komsumun kizida kacto gitti katildi tarikattaki erkeklerle yatmak zorunfasin sato gibi evde kapali kaliyorsun estetik yapman zorunlu ailenle iltisimin kesiliyor en kotusu tarikattaki tum erkeklerle zorunlu seks yapman aklini basina al derim
02 Yorumla
+1 yılİnsallah maşallah
01 Yorumla- +1 yıl
Tesekkür ederim ))
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
13
Cevap
82Cevap
Adnan Oktar Dediğin Kişi Dine Küfür Karıştırıyor. Hepsi Makinadan Çıkmış Gibi Manken Kızları Koyuyor AÇık Saçık Makyajlı Canımlı Cicimli Konuşmalar. Din Konuşuyo Olurmu Ya :S Adam İsraillilerle Görüşüp Duuryor Videolarıda Var. Kendi Hallerinde Modern Dİn Gibi Bişey Yapmaya Çalışıyorlar :@ O Günahın İçine Sende Girme. Ha Bu Arada Onlar Etrafında Olan KIzlar Hoca Dediğin Adamın Manitaları ;) Git Şarkı Söle Oyunculuk Yap Daha İyi Onalrdan. Bu Şekli Çok Büyük Günah Kurtuluşun Yok Bilesin !!!
12 Yorumla- +1 yıl
Benimkisi bir Görüş Değil. Dinin İslam İse Bilmelisin Saten. Git Oku Araştır. Doğrumuymuş Öğrenirsin. Ha Dinin Başkadır Ondan Doğalda Gelebilir Sana. Hadi İllaki bir yanlış Göremedin Öyle Dİyosun Yahu Senin Elin Yüzün Ayağım Hariç Dİğer Yerlerin Kapalı Olması Lazım Saten ! bir Müslüman Olarak Biliyosun Bunu. Dini Sohbetler Ediliyor Ayetler Hadisler Söyleniyor Dimi. Dini Bir Toplulukta Abdestli Bir Şekilde Kadınlar Erkekler Ayrı Oturur SOhbet Edilir. Dini Sohbet Ederken Alakası Olmayan Şarkılar Videolar SOhbetler Hangisini Sayıyım Günah Olarak hangisini. Bu Kadar Şeyi Bilmiyormusun Yani :S Tamam Eyvallah Bilmeyebilrsin. Şimdi Öğrenmiş Oldun. Bu Gerçekler. Ha Bu Arada Senin Açık Giyinmene Bişey Demiyorum Yanlış Anlama. Vel Hasıl Vel Kelam Kendi aralarında Dini Başka Boyutlarda Gösteriyorlar. Anlatış Şekilleri Farklı Edep Haya Yok Bu Mudur Yani :S
+1 yılfiziğinin at gibi olması lazım
ağır makyaj
belin ince
göğüsler büyük
dudaklar silikon
saçlar sapsarı
yaparsan olursun11 Yorumla
+1 yılAdnan Oktar'ın dünya görüşünü ve dini anlatış biçimini beğeniyor musun? Müslümansan çoktan şirke düşmek üzeresin, hatta dinden çıkmak üzeresin. Adam totosundan ayet yorumluyor, mehdiyim ben diyor, yanında ki ucube yarı çıplak yaratıklarla resmen şov yapıyor.
10 Yorumlabence sen bu istekten vazgeç onların yolu yol değil valla onlar kötü yolda bak adnan hoca onları kamera arkasında ayrıntılı bir şekilde üflüyor sende öyle olmak istiyorsan bilemem...
20 Yorumla
+1 yılBir şekilde eleman ile iletişime geç, konuşmak istediğini söyle, aklından geçenleri anlat. Gerisini ona bırak, zaten adam ile iletişime geçmekten zor bi' şey yok.
01 YorumlaAlışveriş & Hediyeler konusunda 387 cevap paylaştı. Programı inşallah maşallah diyerek bitirenlerden mi olmak istiyorsun :(
Program %80 memeler.
%10 maşallah hocam çok tatlısınız maşallah.
%10 inşallah hocam.05 Yorumla
+1 yıl00 Yorumlasendede o kediciklerin tiplemesinden var tıpkısının aynısı...
10 Yorumla
+1 yılolabilir kiz silikon taktir goguslerine bide firtlat onlari tam olur
20 YorumlaO adamın yaptığı kuran la dalga geçmek gibi bişey ordaki o kadınlar göğüsler firlamis çok gunah bunlar yaa bunun oburku tarafı var dünya fani sen kendin ol boşver onları ;)
02 Yorumlatabi olabilirsin ama şartları bulunuyor...
pamela anderson gibi göğüslerin...
Jennifer Lopez gibi popon olmalı...
ayrıca jolie roberts gibi dudakların olmalı...111 Yorumla- +1 yıl
harbi tek tip kadınlar mutasyona uğruyor:)
sarışın dolgun dudaklar büyük göğüsler bu adam tam bir nazi hayranı:)
üsttün ırk projesi hazırlıyor:)
hitlerin sağ kolu:)
sabahtan akşama kadar ateizmi faşizmi eleştiriyor:)
sonra kalkıyor kadınların genetik yapısı ile oynuyor:)
mehdilik iddiasında bulunuyor:)
adam süper manyak:)
beleşten silikonumu taktırır sonra çıkarım demek istemiş arkadaş, beyler :DDD
21 Yorumla
+1 yılya arkadaşlar ne içiyosanız söyleyin bende içecem.
acaba bu kız bizimle kafamı buluyo02 Yorumla- +1 yıl
ozaman dudağa silikon sarı saç 2 numara büyük südiyen tak ve seyirci olarak git
Tipin aynı tip hepinizin tipe bizim ajdar atlasın
https://www.youtube.com/watch?v=UjVCxFC2ZVs00 Yorumlaüni diploman iyi olmalı knka :D bide botoks yaptırman lazım azcık ağzın laf yapsın maşallah ve inşallah diyebiliyorsan olursun ama nerden olcak hiç bir fikrim yok
02 YorumlaAlışveriş & Hediyeler konusunda 1,3b cevap paylaştı. 01 Yorumla
+1 yılilk önce fakelikten arındır kendini :D çakma kedicik :D
03 Yorumla- +1 yıl
Yav he he
+1 yılÖnce o adnan oktar denilen sahsa sonra yanındaki erkek jigolalarına tattır şeftalini belki hoşlarına gidersen seni de alırlar aralarınaa :D
10 Yorumla
+1 yılOnlar gibi kedicik olmak istiyorsan kedi maması yemeli ve tuvaletini kuma yapıp gömmelisin..
10 Yorumla
+1 yıltut elimi götüreyim ben seni
Cenabülrabbülalemin00 YorumlaAlışveriş & Hediyeler konusunda 518 cevap paylaştı. Valla onlarin kedicikleri olup kafanin oksamalari yerine gel sevgilim ol kolumda insan gibi gezdireyim ;)
00 Yorumla
+1 yılkedi kadın gibi karısın zaten boşver
11 YorumlaMemelerin bizon kafası kadarsa, kalçaların da değirmen taşı gibiyse olursun ama baya kaşar olman da lazım. Ve bu potansiyel sende var bence :)
Teşekküre gerek yok sen bunu hak ediyosun canım :)26 Yorumla
+1 yılBen bu soruyu bir yerden hatırlıyorum da neyse... :D
Zor o iş ya, fazla ümitlenme.00 Yorumla05332541** son iki haneyi bulursan adnan oktara ulaşırsın :)
00 Yorumlaonce adnan hoca bir okuyup ufle üyecsk. sonrasi plastik cerrahi
00 Yorumla-Inşallah hocam ne yakışıklısiniz öyle
-öyleyim demi hihii :)
-Maşallah
-Maşallah10 YorumlaBedava olan beyni bile kullanmaktan acizsin diye kesin kedicikte olursun başkada olursun
08 Yorumla- +1 yıl
Cevap vermeden önce yaptığın yorumların hepsini okudum ve öyle cevapladım anlayacağın ön yargılı değilim
Senin amacın şöhret, rahatlık, vs.. ler peki bunları elinden almaya geldiklerinde Sana sunacakları şartları kabul edeceğin apaçık ortada zaten.
Estetik olurum diyorsun = plastikten Kadın oldun
Açık giyinirim diyorsun
O şekilde konuşurum diyorsun daha ne kaldı? Şöhret için yapmadığın
Bunları yaptıktan sonra kimse rest çekip yarı yoldan dönmez
Gerisini Sen düşün
Gerçekler acıdır
İyiliğin için dile getirdim kusura bakma lütfen - +1 yıl
Yari yoldan donmek de demek bu isin sonunda ne var dmk istiyosun herneyse Bu dedigin seyler;yani estetik yaptirmam dekolteli ve guzel giyinmekmmaşallah inşallah seklinde konusmam gibi seyler kastettigin seyin yanin yaninda hic kalir. Yani bunlarin degeri yuzde 1 ise kastettigin sey yüzde 99 degerindedir. namus bir kadin icin cok onemlidir. hepsini bir tutamazsin cok yanlis dusunuyosun. onlar bilim ve siyayet konusuyolar. keyifli bir sohbet guzellikler egitimli sevgi dolu insanlar ve eglence daha ne isterki bir insan
- +1 yıl
Bu dediğin konuşmaları neden estetik olmadan doğal halleri ile konuşmuyorlar peki?
Bir tarafını bilerek ve dikkat, ilgi çekmek için açarak mı? Kültürlü ve eğitimli olunuyor?
%99 dediğin bacak arası ise ben onu demiyorum namus sadece bacak arasında değil bunu anlamıyorsunuz işte yanıldığınız nokta bu - +1 yıl
Bana da o sokakta o şekilde dolasanlari cok teshirci buluyorum hele bir de cirkin ve sismansa hem disarda bu sekilde giyinemez goz kirliliği yapmamali, bir erkege guven yok bu konuda muhafazakrim. Ama bu kizlar cok farkli hem guzel ve goze hitap ediyor amac teshircilik degil güzelliği sergilemek ayrica kamuya acik bir mecra orda nasıl giyinirsen giyin herhangi bir terbiyesizlik yapamaz kimse kimseye.
- +1 yıl
Sokakta giyinen teşhirci olmuyor özgürlük hakkını kullanıyor
Onlara yiyecek gibi bakanlar anormal oluyor
Kilolu ya da çirkin Onlarında istediğini giyme hakları var Onlarda bu haklarını kullanıyorlar
Senin dediğin gibi düşünürsek eğer --> Sokakta istediğini giyinenler teşhircilik yapıyorsa
Kediciklerde Tv de uluslararası teşhircilik yapıyor demeye denk gelir
Sizi tv de izleyen Erkek
Sizi sokakta yalnız veya değilken görünce ne olmasını bekliyorsun? saygı duymasını mı?
Gerçekten de tek taraflı ve geniş düşünemediğin için kedicik olmaya tam anlamıyla adaysın
benden bu kadar iyi akşamlar
Allah'a emanet ol.
+1 yılAdnan oktarın kediciklerinden herhangibi birine sikimi sürersem, namert olayım. O nedir ya, itici, iğrenç, sapık.. Öhhhh
10 Yorumla
+1 yılBirkaç kere sohbetine katıl. Sonra güzelsen o, seni bulup kutsar :)
10 Yorumla
+1 yılkendine yazık edersin onlarla mutlu olacağını eğleneceğini düşünüyorsan yanılıyorsun.
00 Yorumlamanchester füze aş yeterliyse basvurun degerlendirmeye alinabilir :D
02 Yorumla- +1 yıl
yandex.com.tr/.../search oha * link cok uzun cikti :D
+1 yılher tarafına yüzlerce ameliyat olup şişirmen lazım yani çok fazla estetik ve slikon birsürü şey yapman lazım :D
kedi olmak kolay iş değel :D00 Yorumlakesin alırlar düşüncelerin çok doğru onlardan farkın yok :)
00 YorumlaKimlik fotokopisi, iki tane vesikalık, ikametgah ve dilekçeyle gidersen alıyorlar :D
10 YorumlaFotonla birlikte bana mesaj at başvuru formu gondereyim ^^
00 Yorumla
+1 yılah sen gel benim kediciğim ol kedi canını yediğim :)
00 Yorumla
+1 yılsenden olsa olsa atcık olur bence.. kedicik hafif kalır..:)
00 Yorumlaadnanoktar@gmail. com adresine mail atıp başvurabilirsin harun abim..
00 Yorumla
+1 yılBenim kedim ol evde kobra felanda besliyorum arkadaş olursunuz.
10 YorumlaMaşallah elhamdülillah bu programda olmak istiyorum ve cok beğeniyorum bende Adnan hocamızın görüşlerini seven ve takip eden biriyim
00 YorumlaAlışveriş & Hediyeler konusunda 500 cevap paylaştı. Resimde ki sen misin?
13 YorumlaAdnan Beyle aram iyi gel seni en gözde kedi yapacam;-)
00 YorumlaDenemeden almıyorlarmış söyleyeyim.
32 YorumlaAdnan hocayı çok doğru buluyorum ve bu grupta olmaktan mutluluk duyacağım.
00 Yorumla
+1 yılNeden baban yasindaki adamlarin sulanmasi hosuna mi gidio :)
00 Yorumla
+1 yılOkadar hevesliysen cv ve fotonu gonder ama bir oktar yatagindan gecersin..
00 Yorumla
+1 yılSenden kedicik olmaz.
02 Yorumla- +1 yıl
Tipin kayık. :-) O adamı diyecektim; ama adam değil. Memnun edemezsin.
Hayırlı olsun yeni mı aldin beynini?
23 Yorumla- +1 yıl
+1... sesli güldüm hahaha
- Alışveriş & Hediyeler konusunda 471 cevap paylaştı.
+1 yılöncelikle bir lastik pompası al. niye olduğu malum
10 Yorumla İsteme bunu hayatını yerle bir mi etmek istiyorsun
00 YorumlaŞöyle bir düşünüyorum nereye gidiyo bu kafalar :/
12 Yorumlahayırlısı olsun kanka
00 YorumlaKeske baban bim kondomu kullanmasydi
30 YorumlaKedicik olunmaz dogulur!
00 Yorumla
+1 yıladamin s'kmedigi kiz kalmadi, bir sen eksiktin
20 Yorumla
+1 yılKızım sen harbi çok ilginç bir insansın ha :D
02 Yorumla- +1 yıl
Normalde olsa söverdim de sana sahiden gülüyorum :D
+1 yılhayırlısı be gülüm
10 YorumlaAlışveriş & Hediyeler konusunda 314 cevap paylaştı. kararlıysan olursun inşaallah :)
00 YorumlaAlışveriş & Hediyeler konusunda 21,9b cevap paylaştı. Dayın olması lazım :)
asgıdf10 Yorumla- Devamını Gör (35)
Devamını Gör(80)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Alışveriş & Hediyeler > Sorular > Adnan oktar hocanin kediciklerinden olmak istiyorum. nasil olabilirm mümkün mü?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler