Gizli Üye(25-29)+1 yılÖncelikle doğum günün kutlu olsun aynı sorunu bende çok yaşadım arkadaşlarıma hediyeler alıp doğum günlerini kutladım onlar hatırlamadı bile bazen bir şekilde haberi olanlar kutlamaya zahmet bile etmedi ailem desen her doğum günümde kavga ederiz beni mutlu edecekleri yere azarlarlar sonra bunun benimle alakalı olmadığını anladım insan değer verince o insanın doğum günü aklına kazınıyor bir kaç tane kardeşim dediğim insan var her yıl düzenli bir şekilde doğum günümü kutlarlar geçen yıl arkadaşlarım toplanıp pasta falan almıştı bu çevrendeki insanlarla alakalı mesele sadece doğum günü değil gördüğün değer seçtiğin iyi dostluklar çok fazla çevrem var ama çok azı hatırlar bende ona göre değer biçerim
12 Yorumla
Soran+1 yılBelki sorun bendedir değer verdiğim insalar benim kadar değer vermiyordur bana
Cevap sahibi+1 yılOlabilir sende ona göre davranırsın
En İyi Cevaplar
- Aile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılMadem kimse kutlamıyor, sen kutla kendi doğum gününü. Kimse yoksa da sen kendin varsın.. Kendimiz de bize yeteriz.
Dışardan bir porsiyonluk pasta al, üzerine de bir mum koy ve kendine "iyi ki doğdum canım kendim, iyi ki varım beeee"de..
Senin kendini değerli hissetmek için hiç kimseye ihtiyacın yok, insanlardan beklediğin o değeri sen kendine vereceksin ve bence şimdi kendine bir alarak başla kendine değer vermeye.. Pasta alacaksın diye de bir kaide yok, küçük kekte alabilirsin, kekin üstüne de bir mum koyabilirsin..
Sen tek başına da yetersin kendine..
Seni unutana kendini hatırlatmana gerek yok, sen hatırla kendini, sen vazgeçme kendinden..
Ve çok değerlisin, inan ki çok değerlisin..
Kendine iyi davranarak en güzel doğum günü hediyesini ver kendine..
Hep kendine iyi davran.
İyi ki doğdun, hayat sana hep gülsün, güzel günler seninle olsun.. Hep mutlu, huzurlu kalman temennisiyle ❤️🎈34 Yorumla- +1 yıl
Sistem de biliyor senin değerli olduğunu, değerlisin ❤️
Soran+1 yılÇok teşekkür ederim ☺️ sence bu küçük kekle fotoğraf koyup arkadaşlarımı utandırmalımıyım
- +1 yıl
Bunu yapma, onlara laf vurdurmaya tenezzül bile etme. Seni unutana kendini hatırlatmak için çabalama..
Onların doğum günü olduğunda da sen kutlamazsın..
Trip bile sana değer verene atılır..
Sana seni değersiz hissettirene yapacağın şeyin adı trip değil, laf sokmak olur - +1 yıl
Rica ederim, ne demek ❤️
Sen kendine yetersin unutma.
Özel hissetmek için kimseye ihtiyacın yok
Öncellikle Doğum Günün Kutlu Olsun Nice mutlu senelere..💗💖
Herkesin bir sürü arkadaşı bir sürü çevresi olması şart değil insan ilk kendi değerini bilmeli sen kendi değerini bilmezsen başkası senin değerini hiç bilmez
Belki sorun buradadır kendini sevilmeye layık görmüyorsundur ve bunu ister istemez dışa yansıtıyorsundur. Kendini sevmeli ve kimseye ihtiyacın olmadığinı bilmelisin insan ilk kendine yetmeli
Bugün kendine güzel birşeyler yap ne bileyim mısır patlat Güzel bir film aç ve izle kendini daha güzel günlerin için ödulendir bunu hak ediyorsun bence👍11 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim 🥰 yapıcam dediklerini
+1 yıladını sanını bilmediğim kişi bu dünyaya başkası için üzmeye gelmedin kendini ya bırak kutlamasınlar sende yeri gelince değersiz hissettir onları hem saat daha çok erken sabırlı ol sadede gelinde doğum günün kutlu olsun git de kendine kendi pastanı yap bundan güzeli yok emin ol nice sağlklı yaşların olsun sağlıklı kalmak en önemlisi şu zamanda
11 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim 🥰
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
57Cevap
+1 yılÖncelikle şunu anlaman gerekiyor. Bunu yaşayan sadece sen değilsin ve sosyal medyada orda burdaki şeylere bakıp herkes kutluyor bunu yapıyor diyip kendini değersiz hissetme. Beni de arayan olmadı annemler dışında, hiç takmadım. Şükrettim ailemle bir doğum günümde yine bir aradayım diye. 😊
11 Yorumla
Soran+1 yılAileminde arkadaşlarımdan bi farkı yok malesef bundan sonra kimse umrumda olmicak
Aile & Toplum konusunda 852 cevap paylaştı. 🎂🍰🍦DOGUM GUNUN KUTLU OLSUN KİZCE Bugun kucucuk bi dogum gunu cocugusun o zaman dertleri bosver eglenmene bak mesela aksam ne yemek istersin tatli ne istersin pasta disinda bunu dusun sana elbise hediye geldigini dusun bence dusunmesi bile keyifli benim dogum gunumde yillardir arkadaslarm bi pasta alirlarsa iste bi supriz oda is yerinde o kadarcik disarda ailem dahil tik yok cokta dusunme simdi bulamadigimiz ilgiyi belkide evlenince esimizden goruruz bea
01 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim ☺️ inşallah ne diyim
+1 yıliyiki doğdun. 🎂🍨🧁🎈malum pandemi, bu yüzden pastamı ve hediyemi getiremiyorum ne yazık ki. amaa sana doğum günü parçanı tatlı bir kedicik ile hediye edebilirim
https://youtu.be/RaeLAwacDG402 Yorumla
Soran+1 yılAhahha çok tatlısın teşekkür ederim ❤️
- +1 yıl
ne demek 🧁💝
Gizli Üye(25-29)+1 yılÖncelikle iyi ki doğdunn, insanlara doğum gününü dakika başı hatırlatıp "yaa yarın benim dogum gunum kutlayin" dersen ya da doğum günü mesajlarını görmemişler gibi paylaşırsan seninkini de kutlarlar. Ama sen öyle bi yüzsüzlük yapmayı tercih etmemişsin anladığım kadarıyla. İyi de yapmışsın değersiz hissetme bu senin diğerlerinden farklı olduğunu gösterir hatırlamayan da hatırlamasın sen de onlarınkini kutlamazsın olur biter
12 Yorumla
Soran+1 yılGöze sokarak hatırlanıcağıma hiç hatırlanmam daha iyi. Teşekkür ederim 🥰
Cevap sahibi+1 yılRica ederim, takma kafana değerinin farkına var değerlisin sen, gerisinin önemi yok ☺
- Aile & Toplum konusunda 709 cevap paylaştı.
+1 yılEğer bu hayatta birilerinden birşey bekliyorsan bu senin en büyük yanılgın olur. S. et kimsenin aklına gelmesin kimse düşünmesin ziyanı yok sen kendini sev kendini düşün önceliğin kendin olsun bunları uyguladıktan sonra senden mutlusu yok. Bundan sonra önce ben diyerek yaşa hayatını. Bu ara nice mutlu yılların olsun
12 Yorumla
Soran+1 yılDediklerini hep aklımda tutucam. Teşekkürler ☺️
- +1 yıl
Rica ederim umarım bunu başarır çok mutlu olursun
Takma kafana benimde yıllardır bi kaç kişi kutluyor ama ilerde anlıcaksın ne kadar boş olduğunu o yüzden takma gerek yok
10 YorumlaÖncelikle doğum günün kutlu olsun
8 tane arkadaşım var 21 yaşındayım 1 tanesinden 1 hediye almadım. Sadece 3 defa doğum günümü kutladılar köpek gibi ağlayarak doğum günümü kutladım03 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim ☺️ sence neden insanlar böyle ben anlam veremiyorum
- +1 yıl
Anlam verilecek pek bir şey yok sen pas verdin mi yani onların doğum gününü kutlayıp hediye verdin mi ben yaptım geri dönüş olmadı bende arkadaşlık leveline indirdim kankam ya da dostum değil bak taaaaa samsundaki arkadaşım beni görüntülü arayıp doğum günümü kutlamıştı 1 tek o başka ailem dışında kimse kutulamadı evet çevrende bi dünya insan doğum gününü kutlasın istiyosun da bunlar biraz statü ve duygusal yalan isteyen şeyler ve statüsü olmayan normal insanlar da şey ister ben merkezli olayım herkes bana versin ben kimseye bişi vermiyim ister
Soran+1 yılHaklısın
+1 yılKlişe olucak belki ama sen kendine değer vermiyosan, sen kendini onemsemiyosan kimse sana değer vermez. Basklarina kötü davran demiyorum kendine deger ver diyorum. Mesela doğum gününde kimse kutlamasa bile sadece kendin için o gün saçlarını yapıp güzel giyinip ufak bi pastayla kendi kendine yetebilirdin. Bu bi teselli değil
Bu cevrende birçok insan varken de olması gereken bisey.07 Yorumla
Soran+1 yılSen birilerini önemserken onların umrunda olmaman koyuyo insana
- +1 yıl
Kesinlikle. Hani şu bir ortamda herkesin saf bu kız gözüyle baktığı kız vardır ya. Sürekli ortamda evet diyen. Bi is yapilicaksa ilk ona söylenen, ilk aranilan. Sınıfta ezik olarak gözüken. Ha işte o bendim. Belki inanmiyosun. Ben kadar degildir diyosun. Sonra kendime öyle bi baktim ki. Kendimi gelstrdim. Kitaplar okudum. Kendime vakit ayırdım. Gereken yerde hayır demeyi bildim. Kendimi sevdim. Sonra bi baktım aa insanlar beni görmeye başladı. Beni hediyelere, hatrlanmalara deger buldular. Boyledir bu genelde
Soran+1 yılBirilerin peşinde koşup kendi halinde kalıncamı görmeye başladılar yani
- +1 yıl
Sevgili anlamnda mi soruyorsun bu soruyu. Ya da hoslandigin çocuk falan mı kutlamadi doğum gununu
Soran+1 yılYok o işlerden elimi ayağımı çekeli bi 5 yıl oldu herhalde yakın arkadaşım dediğim 2-3 kişiden bahsediyorun
- +1 yıl
Bak kuşum sana şöyle söyliyim. Yakın arkadaşlarınla aranda olan ilişkiyi tam bilemem ama bence doğum gününu hatrlanmaları olması gereken bisey hele ki sen onlarinkini kutluyosan. Ama kutlamiyolarsa sen utanmadan bunu soylemelisin. Onların dusunmesini bekleme. Gereken yerde biraz tepkini koy. Yani şöyle düşün madem sen bu kadar değer veriyosun onlar da senin bu tepkine birazcık katlanirlar. Şöyle düşün sen kutlamsan o nasıl bi tepki verirdi.
Soran+1 yılBen kutlamasam lafını bile yapmazdı belki kırılırdı en fazla o kadar çok önem vermezdi
+1 yılHerkes yalan kendi kendini mutlu et. KENDİN İÇİN YAŞA
20 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılHola,
Benimde kutlayanım olmaz zamanla kendi kendimi mutlu etmeyi öğrendim.
Sen çok değerli eşsiz bir insansın kendini sev❤
Umarım sonraki yaşında çok mutlu olur sevdiklerinle kutlarsın❤🎈. Doğum günün kutlu olsun prenses.11 Yorumla
Kanks Müslümansan kardeşimimizsin sana değer veriyoruz
10 Yorumla
+1 yılseni sen sev, başka kimsenin sevgisine ihtiyacın yok
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı. KS de sana jest yapmış Iyiki doğdun biz kutlayalım...☺☺
21 Yorumla
Soran+1 yılÇok teşekkür ederim canım ☺️
+1 yılKendi doğum günümü haftalar öncesinden hatırlatırım sanki o ay benimmiş gibi hissederim. Doğum günüm gelince de pastalar poğacalar sarmalar yaparım birinin kutlayıp kutlaması pekte önemli değil kendinizi sevin değer verin, üzülmeye değmez nice senelere 🎂❤️☺️
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 489 cevap paylaştı.
+1 yılUmuyorum ki yeni yaşında mutluluk ve sevinçler hep seninle yol alır.
Yeni yaşın kutlu olsun. Musmutlu günler seninle olur. ✨01 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim ☺️
+1 yıl5 Gün öncede benimdi..
Doğum günün kutlu olsun. Sağlıklı, huzurlu , mutlu nice güzel yıllara 🌼01 Yorumla
Soran+1 yılTeşeklür ederim 🥰
+1 yılDaha vakit var sakin oll hatirlarlar belki bu arada iyi ki doğdunn nice güzel sağlıklı senelerin olsun 🥳🥳
01 Yorumla
Aile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı. Bişey sorcam? Hayatın çevren akraba eş dost durumu nasıl?
15 Yorumla
Soran+1 yılDurumu derken?
Soran+1 yılKime dönüp sorsan ben boş adammıyım der yoksa en yoğun insanmıyım der önemli olan değer verdiğin birine zaman yaratmak
Soran+1 yılDoğru haklısın
DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN, İYİKİ VARSIN daima mutlu ol, yeni yaşın sağlık ve huzur getirsin 🎉🎉🎉🎉
12 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim sağol ☺️
iyi ki doğdun :)))
https://www.youtube.com/embed/kEpgip_MvMY00 YorumlaAile & Toplum konusunda 3,7b cevap paylaştı. Bir yaş daha ihtiyarladığını hatırlatmamak içindir ( DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN.)
02 Yorumla
Soran+1 yılDoğumgünümüz kutlu olsun o zaman 😌
Soran+1 yılPardon yanlış yazdım teşekkür ederim ☺️
+1 yılDoğum günün kutlu olsun nice mutlu senelere sevdiklerinle birlikte
01 Yorumla
- Aile & Toplum konusunda 6,6b cevap paylaştı.
+1 yılhayır sistem sana değersiz değilsin biz varız diyor . nice senelere
01 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkürler
+1 yılValla aynı ben
Ben yazmazsam kimse bana yazmaz valla20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılYa cidden bize ne yazacaktım ama yazmazdım yaa insanlara kötü davranmaya karar vermiştim ama kalbin kırılabilir diye vazgeçtim iyiki doğdun dönemde samimi olmiyacak o yüzden susuyorum
02 Yorumla
Soran+1 yılKim olursa olsun veya ne olursa olsun sen kalp kırma kalbini kıran illaki cezasını çeker emin ol
Cevap sahibi+1 yılKıranlar ne kadar çekerse çeksin ben kendime bakarım ya ben mutlu olmadiktan sonra üzüntüden ölmüşler ya da mutluluktan ölmüşler umrumda değil ben kendime bakarım
+1 yılDoğum günün kutlu olsun gerçi gün daha yeni başladı sayılır
01 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim ☺️ Gün bitiyor durum hala aynı
- Aile & Toplum konusunda 4,5b cevap paylaştı.
+1 yılGünaydın,
Sevdiklerinle birlikte nice sağlıklı mutlu huzurlu yıllara 🌹☺️😂😎
İyi ki doğmuş küçük hanım ☺️04 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkürler ☺️
- +1 yıl
Rica 😎
Kutlayan olmadı mı kız daha kimse? 🙄😂😂
Soran+1 yılBu sitedekiler hariç kimse kutlamadı malesef
- +1 yıl
Agucubugucu... 🤯🧚🐁🐇🐩🐕🐅🐈
Takma kafana... Seni çok seviyorlar kutlamasalarda 😍☺️
+1 yılben 10 senedir kutlamadım doğum günü
12 Yorumla
Soran+1 yılNeden
- +1 yıl
öyle
kendi değerini kendin belirlersin başkasıyla olmaz o iş
01 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın
+1 yılbebeğim doğum günün kutlu olsun ve insanları da bu kadar önemseme
02 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim ☺️ insan bi süre sonra kendini çok yanlız hissediyo etrafına bakınca bu dünyaya boşuna geldik gibi bi his oluyor
- +1 yıl
bebeğim emin ol alışıyorsun tecrübe konuşuyor :)
İyiki doğdun 😊 doğum günün kutlu olsun nice mutlu yıllara 😊😊
01 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkürler
Güneş kadar sıcak, kar tanesi kadar berrak, yağmur kadar saf ve Temiz bir ömür dileğiyle. Doğum Günün Kutlu Olsun.
01 Yorumla
- Aile & Toplum konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yıldogum gunun kutlu olsun saglıklı ozgurce gezebılecegın nıce yaslar dılıyorum
02 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim ☺️ umarım bütün dünya normale döner
- +1 yıl
umarım aslında umurumda degıl artık umursamıyorum
Gizli Üye(25-29)+1 yılSana şöyle söyliyim 26 yıldır abimin doğum günü hiç es geçilmez sürekli kutlanır ama ailem bana 24 yıldor 1 kez dahi pasta almadı.
00 Yorumla
+1 yılDoğum gününü. tarihini unutmuşlardır.. dogum günün kutlu olsun daha nice sağlïklı huzurlu mutlu yıllara..!
00 YorumlaBenimde bugün doğum günüm.. takılma böyle şeylere.. kendine yetmeyi öğren.. ;)
02 Yorumla
Soran+1 yılDoğumgünün kutlu olsun ☺️
Öyle bir Dedin ki tuaf istersen sana hediye yollayayim
04 Yorumla- +1 yıl
@nazli0103 gülmüşsun ama ciddi İdim ya😂
Soran+1 yılDüşüncen için çok teşekkür ederim ama hediye geldi gelmedi kafasında olan biri değilim değer verdiğim insanlar beni hatırlasaydı o çok hoşuma giderdi
+1 yılİyiki doğdun doğum günün kutlu inşallah Rabbim hayırlı uzun ömürler versin inşallah
01 Yorumla
+1 yılBen de gelip buradan isterim beni kutlasin dgimde hshshshw
Iyi ki doğdun🎈01 Yorumla
+1 yılDoğum günün kutlu olsun mutlu ol senelerce sana boncuktan kuş yaptım konacak pencerenee
01 Yorumla
Soran+1 yılTeşekürler
+1 yılİyi ki doğdun nice senelere sıkma canını benimkinide kutlayan olmadı geçen yıl
02 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim ❤️ böyle olunca insan çok garip hissediyor
- +1 yıl
Gayet bu dönemde normal kendini yalnız hissetme hep pozitif tut ki evren sana karşılığını verir illa negatif düşünürsen negatif enerji alırsın istersen instagramını verebilirsin yalnız hissedersen yazarsın konuşuruz ben boşum zaten cevap veririm
Doğum günün kutlu olsun 🥳 herkesinkini kutlamama rağmen benimkinide kutlayan yok kafana takm boşver
04 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim ☺️ insanlar çok değişik cidden aklım almıyo artık
Soran+1 yılBen zaten hep yanlızdım ve hala öyleyim
+1 yılBende öyleyim degersiz
10 Yorumla
+1 yıldoğum günün kutlu olsun :)
11 Yorumla
+1 yılİyi ki doğdun.
12 Yorumla
- +1 yıl
Ha şöyle gül hayata
+1 yılBiz kutlayalım doğum günün kutlu olsun :))
11 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim sağol ☺️
Ad günün kutlu olsun çiçeğim.
Fazla da umursama01 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim ❤️
+1 yılDoğum gününü kutlarım 🥳🥳
02 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim ❤️
- +1 yıl
🥳
iyiki doğdun, kalbin kadar güzel olsun herşey
01 Yorumla
+1 yılDoğum günün kutlu olsun canım
02 Yorumla
- +1 yıl
Nice senelere tatlım <3
+1 yılDogum günün kutlu olsun nice senelere.🎂
01 Yorumla
Aile & Toplum konusunda 306 cevap paylaştı. facebookcu tayfa kalmadı kanka o yüzden :)
02 Yorumla
Soran+1 yılFaceyle alakası yok ya etrafında dört dönülen çok insan var
Doğum günün kutlu olsun
01 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim
Arkadaşın falan yok diyedir belki
01 Yorumla
Soran+1 yılVar
Gizli Üye(25-29)+1 yılBenimde hep öyle seni iyi anliyorum dogum gunun kutlu olsun iyiki varsn 💗
01 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim sende iyiki varsın 🥰
+1 yıldoğum gunun kutlu olsun
01 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkürler
Doğum günün kutlu olsun 🎁🎉🎊🎈
01 Yorumla
+1 yılkimsenin aklina gelmek zorunda degil
02 Yorumla
Soran+1 yılO gün geldiğinde ailen dahi bi allahın kulu yüzüne bakmayınca ne hissediyosun / hissedersin çok merak ediyorum
- +1 yıl
Doğum günü gibi saçmalıklara zaten önemsemiyorum zaten kimsenin aklına gelmek zorunda da değil
+1 yılNice sağlıklı, mutlu, güzel yaşların olsun. 🎉🎊
01 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkürler
Sistem yıkıklığını herkes görsün istiyor :D
01 Yorumla
Soran+1 yılOlabilir
- Devamını Gör (46)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026