Yks yaklaşıyor , kız veya erkek arkadaş ile farklı şehirlerdeki üniversitelere düşme problemi?

Kız arkadaşımla harika bir ilişkimiz var henüz ilk yılımızdayız. Ben sınava 3. girişimi yapacagım ve bir sorun olmaz ise denemelerdeki netim oldugum şehri veya aksi durumda kıbrısa gideceğim yönde , kız arkadasımın ilk senesi, başarılı bir öğrenci ama onun görüşünde olduğumuz şehirde olmak yok. Hukuk istiyor ki yüksek ihtimal hukuk gelirse doğuda vs. gelir gelmezsede 9 eylül psikoloji vs gidicektir hiçbir şekilde uyuşmuyoruz ancak lafta denk getirebilicegimizi getiremesek bile yürütürüz diyor ama ben bunun mümkün olmadığını düşünüyorum ondan biraz daha olgun düşünerek ve o konuda daha çok tecrübeli olarak. Bu durumu yaşamış geçirmiz abilerim ablalarım veya benimle aynı evrede olan kardeşlerim fikirlerinizi merak ediyorum?
Güncellemeler
+1 yıl
Ekstra olarak sizce kız arkadaş için istenilen şehir geliyorken onunla aynı olsun diye daha düşük bir şehire gitmek ne kadar mantıklı?
Yks yaklaşıyor , kız veya erkek arkadaş ile farklı şehirlerdeki üniversitelere düşme problemi?