Amcam bugün beni taciz etti ne yapmalıyım?

Küçüklükten beri amcamı çok severim ikinci babam gibi görürdüm hep. Normal hep sarıldığım öptüğüm amcamdı ama bugün bir farklıydı normal bir sevgi gösterisi değildi bu. Evde beraberdik muhabbet ediyorduk gel yanıma otur dedi oturdum sonra bana sarıldı üzerine doğru yatırdı boynumdan öptü yanağımdan öptü elini belime doladı ve bunların hepsini çok normalmiş gibi yaptı. Kalbin hızlı atıyor sanki diyip göğsüme dokunmaya çalıştı elini ittim. Dudağımdan öpmeye çalıştı ben itince dudağımın bitiminden öptü. Sana kendimi çok yakın hissediyorum sana doyamıyorum yengenin yanında böyle yakın olamam kıskanır felan dedi ben niyetinin normal olmadığını anladım beni kendine doğru çekip durdu. Şimdi böyle davranan insanın amcam olduğuna mı yakınayım? Yoksa çok sevdiğim birisinden böyle bir şey geldiğine mi? Kendimi aşırı kötü hissediyorum anneme babama abime hiç birisine söyleyemiyorum ve amcamla ara ara sürekli görüşüyorduk bunu normal bir şey gibi gördüğü için bize gelmeye devam edecek beni bir yerlere götürmeye devam edecek. Sabahtan beri düz duvar gibiyim, kafam dalgın ve çok kötüyüm ne yapmam gerek hiç bilmiyorum
Amcam bugün beni taciz etti ne yapmalıyım?