Böyle helallik almak bana mantıklı gelmedi. Sonuçta bir kul hakkı varsa o iki kişinin arasında olan bir durum ve sebebinin de açıklanması gerekir diye düşünüyorum sonuçta kul hakkında açıklık önemli diyenlerdenim. Mesela biri ile ilgili bir gıybet yaptın, birine iftira attın, ya da birinden bir şey çaldın. Gidip bana hakkını helal et şu zaman da seninle ilgili şunları söyledim, senin hakkında şöyle bir ithamda bulundum, senden habersiz senin olan şununu aldım, pişman oldum bunu yaptığım için bana hakkını helal et demek mi, yoksa hiçbir şey söylemeden bana hakkını helal et demek mi? Ben birincisinin daha doğru olduğunu düşünenlerdenim. Ama başlangıç için iyi diyebilirim. 🙂
Çok iyi yapmışsın olumsuz yorumlara bakma sen yok birebir görüşmen lazım yok suçunu söylemen lazım falan ne alakası var topluca helallik istiyon bundan güzel ne olabilir helal olsun
Çoğu kişi saçma yazmış da bunun neresi saçma pardon? Kul hakkına verdiğin değerin göstergesi olmuş, iyi yapmışsın.. Kul hakkıyla ayrılmamak lazım dünyadan