Garip garip birbirini kıskanmacalar salak salak şeyler baba olacağını duyan erkeklerin ergence davranması kadınların aşerirken aptalca davranışları yatakta her halti islemeleri
Çok sıkıcı 👎👎
Çok sıkıcı 👎👎
Bi de yeni evliler var. Kocişkom karişkom, altınlarını gösterme çabası, sosyal medya biyografilerinde ha bire evli yazmaları, her 💩un üstüne dantel koymaları, evine gelen misafirlere fotoğraf albümünü gösterme çabaları, bekar arkadaşlarını evliliği anlatmak. Hamilelere gelicek olursak: herkese hamileyim demeleri (lan çocuk embriyo bırak bi gelişsin sonra de), kocasına çikolata al diyince adamın marketi toplaması var ariyetten, gece gece sinirlendim şimdi SABIR SABIR😐
Asla evlenmeyi düşünmüyorum. Ruhsuzum zaten. Ruh sağlığımı evlenip de bozamam. His de yok1😀
Bak ben evlenme konusunda hayırlısını diliyorum ama kendimi çok iyi tanıyorum bu tür şeyler yapmayacağımı
Ben doğuştan ruhsuzum. Hayırlısı elbet ama canım istemiyor aşka dair hiçbirşey.
Evlenirsen çağır çeyrek takam KQMFMMAMFMWÖCÖW
Allah yazdıysa bozsun sbjsjjdj
Amin fkakfkakfkwlckw
Cevap
11Cevap
Bana da öyle geliyor nedense. Yok yeni gelinin tatlı telaşı , saçma sapan sunumlar 🤮🤮🤮
Bunların hepsi sosyal medyanın etkisi. Birilerine gösterme çabaları.
Yatak konusu haricinde katılıyorum. Evli olup olmaman önemli değil sevişmek saçma bir şey değil.
Bir de kasım kasım kasılıyorlar ona sinir oluyorum.
Değişik bir düşünce yapın var
Yine yalnız kalmış biri teselli çabası peşinde
He yalnız kaldım nolacak gayet de mutluyim hayatımi boka çevirmedigim icin erkege kölelik mi edeyim
Sakin ol şampiyon bende bekarım yalnızlık sıkıntı vermiyısa sana sorun yok
Allahım sana geliyorum ya Rabbim
Evlenince bunları sende yaşayabilirsin
Sana ne yataklarindan😄
Ne yapacan erkek. olmicakmi yanında hic
Evlilik guzeldir
Haksızsın kıskanç.
Kes
Bekarlık sultanlıktır
Normal ama
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?