Saol. Yok knk halsizlik oluyordu ilk zamanlar uykum geliyordu falan. Ama hiç koku almıyordum mesela şimdi biraz düzeliyor gibi. Ve hiç tat alamıyordum. Ne yersem yiyim herşeyin tadı aynıydı yani. Kebap ye ya da kuru ekmek ye aynı tat hiç bir fark yok. Bu biraz can sıkıcıydı tat ve koku alamama. Biraz biraz düzeliyor gibi bakalım. İlaç verdiler içtim öyle yani. Kafayı da takmadım pek düşünmedim zaten panikleyinnce bağışıklık sistemi de kötü etkileniyormuş. Test olana kadar da haberim yoktu zaten boğazım ağrıyordu normal hastalık geçiriyorum sanıyordum. 😂😂
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Simdilik yine teğet gecti yakalanmadim
Nasıl teğet geçti? 🙄😂
Güzelliğini görünce kıyamadı sana ve teğet geçti bence 😉😄
Pozitif olan biriyle temasliydim o yüzden 😅
Hmm. Bence benim dediğim gibi. Temas olduğu halde geçmemiş işte bak 😂
Tesekkurler😂😂 geçmiş olsun bu aradaa
Teşekkür ederim saol 😊
Geçmiş olsun.. daha bana uğramadı.
Teşekkürler. Kasiyer olmana rağmen 1 yıl nasıl kapmadın hayret 🤭😅
Öyle mikroplar (💸💸) ile iç içeyim ki korona benden kaçıyor.. 😄😄
Hatta babam korona oldu beni de eve kapattılar temaslı diye yine bisey kapmadım 🤷🏻♀️😄😄
😂 😂 Ben evden hiç çıkmadığım halde kaptım valla helal olsun sana
Kimse kapmasın vallah zor iş.. gözümle gördüm adam ölüp dirildi resmen 😅 acı çektiriyor belli bisey.
Bünyeye göre değişiyor tabii. Ben de hiç tat ve koku almıyorum. Gerçi biraz düzeliyor gibi bu aralar bu durum.
Belli süreden sonra geri geliyor.. Allah beterinden saklasin.
Amin herkesi 🤲🏻👍🏻
geçmiş olsun kankam kötü bir şey yok değil mi :(
Saol. Yok knk halsizlik oluyordu ilk zamanlar uykum geliyordu falan. Ama hiç koku almıyordum mesela şimdi biraz düzeliyor gibi. Ve hiç tat alamıyordum. Ne yersem yiyim herşeyin tadı aynıydı yani. Kebap ye ya da kuru ekmek ye aynı tat hiç bir fark yok. Bu biraz can sıkıcıydı tat ve koku alamama. Biraz biraz düzeliyor gibi bakalım. İlaç verdiler içtim öyle yani. Kafayı da takmadım pek düşünmedim zaten panikleyinnce bağışıklık sistemi de kötü etkileniyormuş. Test olana kadar da haberim yoktu zaten boğazım ağrıyordu normal hastalık geçiriyorum sanıyordum. 😂😂
aman dikkat et kanka çok geçmiş olsun
Teşekkür ederim sende dikkat et kendine 👍🏻😉
eyvallah kankam
Maleseff yakalandım
Bende ama geçti çok şükür 😊
Kurtulduk desene😅
Evet antikorluyuz belli bi süre. Umarım bu sene biter bu çile de
Yakalanmadim galiba
Bazıları fark etmeden geçiriyormuş belli olmaz. Oldun da haberin de olmadı belki 😂
Galiba dedim bu yüzden ))
İyi bakalım dikkat et kendine yine de 👍🏻