Babam yüzünden istediğim gibi giyinemiyorum?

Şimdi derdini s… falan demeyin, hayattaki tek derdim bu değil ama şu an bu. Benim okulumda (yurt dışında) herkes, ciddi diyorum herkes çok şık giyiniyor. Sanırsınız okumaya değil de podyuma çıkacaklar. Hocalar ve çalışanlar dahil herkes öyle giyiniyor ki, imrenerek bakıyorum. Ben babam yüzünden istediğim gibi giyinemiyorum. Normalde çok güzel bir giyim tarzına sahibim (diye düşünüyorum) yani nerede neyi neyle nasıl giyeceğimi bilirim. İmrenerek aldığım kıyafetleri dolabımda saklıyorum ve sadece instagrama falan atmak için fotoğraf çekinebiliyorum. Dışarı o aldığım şık kıyafetlerle çıkamıyorum. Babam yüzünden Kezban gibi gidip geliyorum. Adamın işi gücü yok tüm gün evde ve her zaman ne giydiğimi görüyor. Beğenmezse değiştirmek zorunda kalıyorum ve benimle çok ağır konuşuyor. Yani güzel güzel değiştirmemi istemiyor. poponu başını açıp bacım gibi mi gideceksin falan diyor. Bıktım artık babamdan ve tavırlarından da bıktım okula m*l gibi gitmekten de bıktım. Herkes o kadar güzel giyiniyor ki, dışarıda, okulda, ben utanarak gidiyorum. Of çok kötü, ne yapacağım, beni anlayan olur mu?
Babam yüzünden istediğim gibi giyinemiyorum?