Askili buluz dan bilemi etkileniyorsunuz
Babam niye bana izin vermiyor.
Babam niye bana izin vermiyor.
Aslında erkekler'in çoğu aşırı açık birine etkilenmek için bakmaz. Çünkü baktığı zaman görmek istediğini görüyor. Dekolte ve fantazi giyen bayanlar daha çok ilgisini çeker merak eder baktığı yerin... ;)
baban seni düşünüyor... erkeklerin nasıl olduğunu biliyor
Ama askılı tabi sadece omzum açık ondan etkilenen var mı ki
Ya koltuk alti gozukmesi gunah felanmis ondan herhalde normal tshirtte oyle ama ona ayri izin vermiyorlar
Cevap
24Cevap
Türkiye'de dizi yırtık kottan onu boşver bir çıt paçası katlanmış kottan etkilenen var karakter yerlerde sürünüyor
Oha ciddimisin nn sen
Ben hep paçası kısa kot giyerim bundan bile etkilenen var mı ciddimisij
"Fazla açık" diye düşünüyordur baban yoksa kimin neyden hoşlandığıyla alakası yok bence
Çünkü seksi oluyor. Babalar kızlarının vücutlarını herkese sergilemesini istemezler.
Ya omuz dan ne seksi olucam ya 😐
baban etkileniyormuş zamanında demekki kızım. git babana sor bunu. :)
Herkesin namus anlayışı farklı işte gücü yetse kapanmanı bile isterde siz kızlar laf mı dinlersiniz ulan cehenneme girme sebebin hala daha niye kızıyor diyorsun biliyor musun evlenene kadar baban senden sorumlu hesap günü herkes birbirini suçlayacak sende babam bana doğru yolu göstermedi dersin sen yıkıl şimdi kaybol beyinsiz ne hakaret etsem azdır o Baba'nın eli öpülür helal olsun
Ya ben ne yaptım ya bana niye kiziyosun
Ben baban bana askili gitme dedi bende giymicem zaten ama bundan bile etkilenen var mı diye sordum yoksa babam bana izin vermiyo napicam diye sormadım şimdi sen kaybol
Dangalak mi? Keşke bu bayanla konuşmayı öğrensen sen ilerde eşine de küfür edersin hadi değil kertenkele süratli
Ya bak * git serefsiz senin aklın başka şeye çalışmaz zaten benim gibi küfür etmeyen birini küfür ettirdin ya seni ben...
Sen ne kadar igrenc birisin ya
Sen ilerde birini de taciz edersin herseyden etkilendiğin için defol pislik
Sen namus allah falaj diyecegine o profil resmine bak içki iciyosun bide namuslu dindar gibi konusuyosun git isine sen bana kapanmasın falan dicegine git namaz kıl. Hadi nasssss
ALLAH adını ağzına alma
Evet. cildirdim çünkü senin gibi insanlar oldukça më yazık ki taciz ler articak :(
Allah sevdikleriimi senin gibilrden korusun ya inşallah Rabbim :(
Cevap vermicem sana. ...
Baskasinin kizina bakarak 31 ceken tipler kendi. kızlarına gelince onu giydirmem bunu giydirmem ne la bu
Ya kardesim namus onemlidir valla bende onceden evet diodumds simdi hayir diyorum cunku saglam kiz kalmadi evlenicek hic kiz yok onden girilmediyse ya arkadan ya agizdan hic saglsm yok aglicsm artik
Dinen caiz değil, baban dindar biri olabilir. Her erkeğin kıskançlık limiti var.
Etkilenecek olan adam siyah carsafta giysen etkilenir. s
askılı giydiginde normal olarak yakasıda oldukca acık oluyor ve gögüslerin yarısı gözüküyor ;)
Yo yakası açık olmayan da var
yo ben etkilenmiyorum omuz fetişim yok meme olcak toto olcak diğerleri pek etkilemiyo :))
Baban öyle bir adam, ben değilim. Benim babam da öyle bir adam.
Kadının ayak topugundan bile tahrik olabilen insanlarin oldugu bir ülkede baban hakli bance 😕
Askılı giydiğinde, yandan dikizlendinmi herşey ortaya çıkıyor
Yandan dikizlenmek ne demek
La yamdan memelerin cikio sutyenler hersey ortada hala askilidandami etkilenion dio
Belki baban etkileniyordur.
Kimden?
sorunun açıklamasına bayıldım :D
Haha neden ;D
:D.
Askili buluz dan bilemi etkileniyorsunuz
biraz güldürdü :D koldaki damardan bile etkilenen kız varda askılıdan etkilenen erkek niye olmasın :D iki tarafında böyle arzuları çabuk parlayan üyeleri olabilir normaldir anormal bişey yok. yanlız baban biraz aşırı koruyucu o kadar
Benimkide izin vermiyor boşver giyme ya
baban erkek adammış helal olsun
yanlardan için görünür sebebi budur
Baban sapık ondan
Anlamadim
Eğer aorun etmişse bu sapıklığından değil kızını düşündüğündendir eğer sorun ettiyse bu dinine biraz olsun bağlı olduğunu gösterir çünkü benim babamda 0 kol istemez koltuk altının gözükmesi ayıp gerçeği kısa kollu olmamada kızıyor o ayrı konu annem de keza öyle namazında niyazında oldukları için anlayacağın sapıklıkta nereden çıktı ön yargı hoş bir şey değil
Ben Olsam Bende Vermem
Bizle ne alakası var evde giy zaten:)
Aile yapısı?
Zaman kötü..
Adam haklı.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar