Aile & Toplum Tıp Fakültesi neden bu kadar yüksek puan istiyor? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Tıp Fakültesi neden bu kadar yüksek puan istiyor? Güncellemeler+1 yıl Trol yaptık yediniz aqBiliyoruz neden böyle olduğunu Tıp Fakültesi neden bu kadar yüksek puan istiyor? Cevapla Puan Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Nida12519 Takip Et Xper 4 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl İnsan faktöründen dolayı bence. İnsan hayatını ellerinin arasına alıyorsun. Mühendislikte yüksek. Ordada aynı durum. Eğer binayı doğrudürüst yapmasan insanların hayatını tehlikeye atarsın. Aklı başında, ne yaptığını bilen, çalışkan adam arıyorlar. 0 1 Yorumla Berez274 1 yıl İş üniversitede bitiyor öğrendiğin bilgileri uyguluyorsun Türkçe matematik le alakalı bir durum olduğunu düşünmüyorum Yorumla
_priwyett Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Ya ne olacaktı barajı geçenimi alcaklardı tabi yüksek olucak 6 yıllık bir eğitim sonrası insanların hayatı senin elinde olucak 1 0 Yorumla
furkanyoneyy Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl bunu 1 dakika düşünerek kendin cevaplayabilirsin bence 2 0 Yorumla
franksan13 Takip Et Xper 5 Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Aslında yüksek puan istemiyor talep fazla olduğu için puanı yükseliyor. 0 0 Yorumla
ouzinyo Takip Et Master Yaş: 30 , eic 35% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 3,8b cevap paylaştı. İnsanı tamir ediyorsun ya en ufak hata canına mâl oluyor o yüzden olma ihtimali var 0 0 Yorumla
Psychosocial_ Takip Et Yoda Yaş: 32 +1 yıl Adı üstünde tıp düşük puanlı adın mezun olup hekim falan olduğunu düşünsene ülke sakat götürür 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Anormal olan ne? 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Derken? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Doktor olucaklar için normal ne bekliyon ki Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
İnsan faktöründen dolayı bence. İnsan hayatını ellerinin arasına alıyorsun. Mühendislikte yüksek. Ordada aynı durum. Eğer binayı doğrudürüst yapmasan insanların hayatını tehlikeye atarsın. Aklı başında, ne yaptığını bilen, çalışkan adam arıyorlar.
İş üniversitede bitiyor öğrendiğin bilgileri uyguluyorsun Türkçe matematik le alakalı bir durum olduğunu düşünmüyorum
Ya ne olacaktı barajı geçenimi alcaklardı tabi yüksek olucak 6 yıllık bir eğitim sonrası insanların hayatı senin elinde olucak
bunu 1 dakika düşünerek kendin cevaplayabilirsin bence
Aslında yüksek puan istemiyor talep fazla olduğu için puanı yükseliyor.
İnsanı tamir ediyorsun ya en ufak hata canına mâl oluyor o yüzden olma ihtimali var
Adı üstünde tıp düşük puanlı adın mezun olup hekim falan olduğunu düşünsene ülke sakat götürür
Canımı kasaba mı emanet edeyim
Çünkü neyse çünküsü yok
Acaba neden
Çünkü tıp
Saçmalık halbuki her önüne geleni alması lazım
Anormal olan ne?
Derken?
Doktor olucaklar için normal ne bekliyon ki