Babam bize para vermiyor bana akıl verin lütfen?

Merhaba arkadaşlar bu sıralar psikolojim çok bozuk intihar bile etmeyi düşünüyordum arkadaşlar şöyle başlayım babam ben bildim bileli bize sürekli şiddet uyguluyordu Başak’a kadınlar yüzünden ben benim bulunduğum şehirde namı çok yüksek zengin birisi gerçek çok parası var kazanıyor ama çok kötü bir insan annemi hergün başka kadınla hatta erkekle bile olduğunu biliyorum çok ağladım çok utanıyorum ben son 2 senedir farklı evlerde yaşıyoruz bize para vermiyor başka kadınlarla yediğini biliyorum hiç merhameti yok ben de beni sürekli dövdüğü işin panik atak ve biraz kekemelik var bu yüzden bulaşıkçılık yapıyordum 2400 filan alıyordum aylık ablamda çalışıyordu oda biraz alıyordu annem de sıkıntılı ayaktan sıkıntılı olduğu için çalışmasına izin vermedik şu an işsizim ablamda öyle çok şükür biraz biriktirdim bizi bu dönemde geçindirecek kadar dişime 1000tl kanal tedavi masrafım var bu parayı biriktirdiğimden harcıyamam babamdan borç istesem garip mi olur diş ağrısından uyuyamıyorum biliyorum biraz uzun tuttum içimi dökecek kimsem yoktu hiç arakdaşım yok çok zordayım gençliğim kayıyor aileme bakmak beni yoruyor bu da benim imtihanım işte buraya kadar okuduysanız saolun
Babam bize para vermiyor bana akıl verin lütfen?