AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
114Cevap
Akrabandami yok nasıl yani hiç mi arkadaş edinmedin bu zamana kadar?
Büyük bir düğün yapma sende gerçekten boşa masraf. Onun yerine gezin bol bol. Nikah sonrasi kucuk bir yemek istersen tanidiklarini cagir. Esinin arkadaşları vardir belki onlari çağır ve arkadas olursun onlarlar da.
Aynı durumdayım birini nasıl bulacağımı bile bilmiyorum.
İstersen birbirimize şans verebiliriz dbsjsj
Olur aslında istersen mesaj at
İstek attım
@Nuun98 ben de ayni durum :/
@Nuun98 yazmak icin xper yetmiyo benim
Benim de hiç arkadaşım çevrem yok hatta ben evlenecek kız bile bulamam evlenemem bile
Seni ben alcam..
Beni mi yalnış yere yazdın herhalde
Yo doru evde kalmican iste dha ne istiyon😌
İyide benim gibi bir erkeği alıp ne yapcan ki beni hiçbir kız istemedi istemez yani sende beni tam olarak tanımadığın için öyle diyorsun ben çok çekingen utangaç içime kapanık sessiz pasif asosyal özgüvensiz zayıf cılız bir erkeğim
2 dkda ne gömdün kendini bee
Ben gerçekleri söylüyorum bu yaşıma kadar beni hiçbir kız sevmedi istemedi hiç sevgilim olmadı bu yaştan sonra da olmaz sanmıyorum
En yakın arkadasa ıhtıyacın yok yanında annen varsa ❤️
Annem var ama yok gibi :(
O neden anlaayamadım
Annem benim yanimda olmaz genelde benle ilgilenmez evlensende senden kurtulsak deyip duruyor
Seni iyi anlıyorum ama gercekten arladasa ıhtıyacın yok zaten gecıcı degıllermi
Gerci oylede ne bileyim insan kendinde bir boşluk hissediyor
Benım arkadasım olabılırsın
teşekkürederim, seninde mi arkadaşın yok
Hayır cok var ama hepsı keske olmasalar durumunda
çıkarcılardır ya da gerçek dostun deildirler
Bence sorun olmaz zaten iki tarafında akrabası geldiği zaman yeterince kalabalık olur kimsede aaa bak gelinin de arkadaşları yokmuş demez
Sanal dünyada n başla sonra yavaş yavaş ilerletirsin taniâtiğin kişinin çevresiyle kimseden utanma çekinme arkadş olmak istersen olurumda ben olmazsam başkasını bul tercih cok
Değişim için bir fırsat gerçek dostlar edine bilmek için , nasıl bir dost olacağını çevrende sevdiklerine içinden gelerek göstermelisin
Bende öyle, ama iş hayatında yükseldim, ister istemez arkadaş ediniyorsun, lüKS bir hayatın kapıları aralanınca
Yalnızlık iyidir kafa dinlersin, Bu arada evlenmeyide düşünme daha yaşın 22 bırak hayatını yaşa ama korona bitmeden biraz sıkıltılı hayat ve herkes sidresli😁
Yalnızlık etrafındaki insan sayısıyla ilgili bir durum değildir
Benimde yok 1 tane var onunla ailem gorusmemi istmio gelirse beni oldururler heralde shshaasss
Benim de aynı sorunum var. Bir kaç yakın arkadaşım ve işyerinden arkadaşım geldi düğüne onun dışında hep akraba dı. Ama emin ol o an hiç düşünmüyorsun bunları
Üzüldüm senin için ama bu durum aşılmaz bişey değil ki
evleneceğin erkeği bulmak asıl mesele. düğün bi şekilde olur
Hola,
Benimde yok olanda farklı şehirde. Boşver üzülme.
benimde yok valla olacağını da sanmıyorum onu bunu bırak akrabam bile yok hepsi umutsuz vaka ailem olmasa boş yere davet bile etmem onları
Aynen kesinlikle bende ayni
olmaması da hayırlı bir yandan akrabalar dedikoducu oluyor genelde arkadaş desen bu dönemde pek iyi niyetli olmuyor. olmayınca ne güzel kafan rahat oluyor
Sen evlen mutlu yuva kurda onlar onemsiz seyler aile en onemlisi
Kimse gelmesin boşver. İkiniz olun yeter birbiriniz için yasayın mutlu olun. Herkez sahte zaten
Arkadaşlık sürdüremeyen kişi ilişki de sürdüremez. Endişeye mahal yok yani düğünün olmayacağı için kim gelecek diye düşünmek yersiz 😉
Konum at aşiret ile geliriz sen merak etme seni altın ile baştan donatıriz bacim
Özgüvenini yükselt öncelikle kendine daha çok dikkat et özsaygını geliştir senin gelişmenin engelleyen şeyleri hayatından çıkar
Bence çok iyi bir şey bu. Düğün yapma ailenle falan nikah yap gayette güzel bence ben arkadaşlarımı çağırmayı düşünmüyorum
İyimiş ileride bana
Anlamadım
sosyal fobin varsa evlenceğin insanla nasıl tanışcan ki?
Hakkaten ha akrabalardan başka kimse yok şu an Allah sağlam arkadaşlar versin düğünüme gelecek
ben gelirim istersen
😭😭Kız ortada adam yok
Kız karsina çıkar elbet daha kaç yasindasin ki
Kanka beee ben gelirim eniyi dost aynada gördügündür
Benimde hiç yok. Akrabalar doldurur zaten düğünü :)
bırak ya düğününe gelince bişey olmuyor gelenler dedikodumuzu yapıyor basit bir nikah yapın kendi aranızda bitti bende aynısını yapacam başlarım düğününe
Psikolojik destek almayı deneyebilirsin insanlara yaklaşımın değişir
Nikahına beniiii çağır sevgiliiiim. İstersen şahidiiiiin olurum senin.
Anlaştık. Ama bu kadın kim diye soran olursa ne diyim.
Eskiden sevdiğim kedim dersin, sevgiliiiim 😌
Beni tanıyan bilen bilir. Kedilerle aram çok iyidir. Hele ki sahibeleriyle muhtesem😍
1 - A sınıfından Alican şarkıyı bozduğu için ona yıldızlı sıfır veriyoruuuum. Tebrik edin arkadaşınızı arkadaşlar. 😌
sen benden iyi durumdasın ben evlenemeyeceğim bu gidişle kim evlenir ki benimle :(
Sen bunun için üzülüyorsan söyle biz geliriz ya göbek atarız karşılıklı 😂
Boşver insanları. Sen mutlu ol gerisi zerre önemli değil.
Amann o kadar da önemli bi detay değil takmayın kafanıza
Düğün yapma bence bu devirde gereksiz masraf zengin işi oldu üstelik Corona var uzun bir balayı ve rahat yaşam geçim olarak harcayın paranızı borçlanmayın akıllı yönetin paranızı
Yaaaa kiyamaamm ;( dugun yapma bence nikah kiyin sonrada gezin esinls
Aman zaten bir sürü akraba doldurur o salonu arkadaş da eksik kalsın
Evlen eşin senin ailen olsun eşinin ailesi ailen olsun
Beni çağır gelirim🌸🥰İnstagram hesabın vs. varsada yaz ekleyebilirim:)
Valla aynı dert bendede var sırf bu yüzddn evlenmem bile sanırım😔
Salgın var tam zamanı değerlendir parası ile ajanslardan iki kişi tut en kral dost dan daha iyi gelir nikah şahidi yaparsın sonrasın da evlenince anladım gerçek dostu düşmanı dersin
Aman gelmezse gelmesin kimse çokta tın. Ailen olsa yeter inşAllah
Akrabalar annenin babanın tanıdıkları geliyor hiç üzülme benim iş arkadaşlarım dışında kimse yoktu kişisel tanıdığım
Yemin ederim aynı ben 🥺
Aman kimseye de gerek yok bosver 😄
James Davido ekleyin😄
Düğün yapma gereksiz zaten
Ben düğününe gelirimmm ama halay başı ben olucamm
Kurarsan gelirim bu arada :D
Burdaki herkesi davet et
E nikah yap sadece dügün gereksiz
Hayatında birisi var mı?
Evet
Hayırlısı
akrabandami yok kuzenin kardeşim
3 5 tane kuzenim var ama onlarla da uzakta olduklari için samimi deiliz gelmezler buyuk ihtimal
Arkabalarimin da cogu uzakta istambulda az var
mecbur gelirler dugün bu düşünme bu kadar? ayrica ne güzel kimse gelmzse nikahtan gidersin mis gibi
En iyisi düğün yapmamak o yüzden
Kesinlikle
Ben gelirim knka çünkü seni anlıyorum, güzel bir dans ederiz ama arkı sezen aksu olsun
kur kanka düğününe de geliriz ^^
Çağır ben gelirim kimse de gelirim dememiş
bu kimmiş aa benmişim
Arkadaş olabiliriz istersen
Boşversene. Sevdiğin adam yanında olduktan sonra.
Benim de yok😂😂 fırtına nikahı yap
Sağ ol ):
Artık çoğu insan bu durumda zaten.