Ailemle yaşıyorum. Yaklaşık 1 yıldır evimizde sürekli paramız kayboluyor. Şimdiye kadar sadece benim 200 tl den fazla param kayboLmuştur. Sonucta akrabalarımız dostlarımız gelıyor, onlar burada kaldıgında da olabılıyor. Rezıllık ve mahcuplugun dıbını yasıyoruz.
Kimseyi zan altında bırakmamak için evde kayboldu diyorum çalındı demiyorum.
Arkadaşlar paramız çalındı mı yoksa kayboldu mu bilmiyorum. Bunu anlamak için ne yapabiliriz. İnsanın kendi evinde parası kaybolur mu durmadan! İnsanın içine oturuyor. Kıyıp da kendime birşeyı almıyorum , para lazım olur diye, ama şu olanlara bakın. Öğrenciyim.
Gerek dini gerek teknik çözümleriniz nelerdir?
(Ben gizli kamera yerleştirmeyi düşünüyorum, ya da bır hacı hocaya gıtcem artık ıyıce canım sıkılıyor bu duruma)
Kimseyi zan altında bırakmamak için evde kayboldu diyorum çalındı demiyorum.
Arkadaşlar paramız çalındı mı yoksa kayboldu mu bilmiyorum. Bunu anlamak için ne yapabiliriz. İnsanın kendi evinde parası kaybolur mu durmadan! İnsanın içine oturuyor. Kıyıp da kendime birşeyı almıyorum , para lazım olur diye, ama şu olanlara bakın. Öğrenciyim.
Gerek dini gerek teknik çözümleriniz nelerdir?
(Ben gizli kamera yerleştirmeyi düşünüyorum, ya da bır hacı hocaya gıtcem artık ıyıce canım sıkılıyor bu duruma)
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer