Aile & Toplum Mardinli kızlar mı şanlıurfa kizlari mi? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor 2. ci soruda ; kürt erkekleri mi kürt kizlari mi dha iyi Güncellemeler+1 yıl Sizce Güncellemeler+1 yıl Sizcee Mardinli kızlar mı şanlıurfa kizlari mi? Cevapla Erkek Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Kvothe96 Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 39% +1 yıl Kürt kızları da bir başka oluyo ya çok güzeller gerçekten.. 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Evet 😅😅 Yorumla
mehmetsercan Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 30% +1 yıl urfalı pek görmedim ama mardin kızlarını iyi bilirim ne konuda ama güzelllıktemi dedin 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Evet guzelik karaktr ikiside Yorumla mehmetsercan +1 yıl mardinin güzeli güzel cirkinide cirkin ortası yok gibi bişey Yorumla
NE-VAR-KUZUM Takip Et Guru Yaş: 33 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,1b cevap paylaştı. Bilmiyorumki mardin veya Urfa tanımadım hiç ama illa vardır heryerin güzeli çirkini 0 17 Yorumla Soran +1 yıl Sen nerelisin abim Yorumla NE-VAR-KUZUM +1 yıl Doğma büyüme İstanbul ama köken Karadeniz Yorumla Soran +1 yıl He anladim guzel Yorumla NE-VAR-KUZUM +1 yıl Dediğim gibi her yerin güzelide vardır çirkinide bence genelleme yapmak biraz saçma kalır😀 Yorumla Soran +1 yıl Yani tabide gordugunuz kadar sordum😁 Yorumla NE-VAR-KUZUM +1 yıl Sivastan çok güzel kızlar gördüm yalan olmasın. Diyarbakırlı bi kaç tane güzel kız gördüm oda yalan olmasın😀 Yorumla Soran +1 yıl Hahah olabilir tabi Yorumla NE-VAR-KUZUM +1 yıl Mardinli kızlar biraz daha modern galiba biraz daha bakımlı makyaj filan. Urfa biraz daha kapalı muhafazakar Yorumla Soran +1 yıl Mardini bilmem ama urfa oyle evet biraz. Ama soyle bisey var yeni nesil bozdu ztn yer mekan farketmio Yorumla NE-VAR-KUZUM +1 yıl Aynen öyle ama biraz daha serbest Mardin urfaya göre gördüğüm bu yönde. Yorumla Soran +1 yıl Olabilir evet 😊 Yorumla NE-VAR-KUZUM +1 yıl Sen nerelisin Yorumla Soran +1 yıl Urfa Yorumla NE-VAR-KUZUM +1 yıl Sıcaktır şimdi oralar herhalde Yorumla Soran +1 yıl Evet sicak ama ben orda yasamiyorum zaten Yorumla NE-VAR-KUZUM +1 yıl Nerede yaşıyorsun Yorumla Soran +1 yıl Almanya Yorumla
AReckless Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Mardinli kızlar illa tercih edilecekse sjsjgg 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Nie Yorumla
armstor Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 98% +1 yıl O tarz bir ayrımın yok 0 14 Yorumla armstor +1 yıl Ayrımım Yorumla Soran +1 yıl Nden Yorumla armstor +1 yıl Ben o kızı sevdikten sonra gerisi ne olduğu nereli olduğu falan önemli değil kii Yorumla Soran +1 yıl Guzel dusunce tebrikler Yorumla armstor +1 yıl Sağol teşekkür ederim. Zaten bu tarz şeylere çok takan biri benim sevgilim olmaz olamaz Yorumla Soran +1 yıl Yani bence insan seviyosa onemi yok Yorumla armstor +1 yıl Aynen öyle evet bende senin gibi düşünüyorum işte ama bazıları neyse anlamıyor bunu. Sevginin ne demek olduğunu bilmeyen tipler işte Yorumla Soran +1 yıl Boşver yapacak birsey yok. Simdi kültür farki oluyor hani birazcik belki o bakimdan olabilir Yorumla armstor +1 yıl Evet kesinlikle öyle kardeşim benim o tarz bir takıntım yok işte senin gibi ki. Bence bu devirde çok saçma işte Yorumla Soran +1 yıl Sen nerelisin Yorumla armstor +1 yıl Malatya sen peki Yorumla Soran +1 yıl Urfa Yorumla armstor +1 yıl Hmm güzel gayet iyi yani sen buna mı taktın acaba Yorumla Soran +1 yıl benim sevdim kisi burali deyildi ama ztn bitti Yorumla
Skhizein Takip Et Xper 7 Yaş: 38 , eic 52% +1 yıl antepli kızlar sanırım bitane tanımıştım 💜 0 0 Yorumla
OnurcanANK Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 94% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,6b cevap paylaştı. Bilemedim şimdi 0 8 Yorumla Soran +1 yıl Niye Yorumla OnurcanANK +1 yıl Şimdi bildim Yorumla OnurcanANK +1 yıl Mardin kızları kürt erkekleri Yorumla Soran +1 yıl Tskler. Neye dayanarak? Yorumla OnurcanANK +1 yıl Mardin kızları edepten kürt erkekleri delikanlılıktan Çevremde böyle Yorumla Soran +1 yıl Cevabin icin tesekkürler ama diger kizlarimizda edepli sadece mardin degil yanlis anlasma olmasin :)) Yorumla OnurcanANK +1 yıl Sen mardin urfa söylediğin için söyledim Yorumla Soran +1 yıl 😊👍 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Kürt kızları da bir başka oluyo ya çok güzeller gerçekten..
Evet 😅😅
urfalı pek görmedim ama mardin kızlarını iyi bilirim ne konuda ama güzelllıktemi dedin
Evet guzelik karaktr ikiside
mardinin güzeli güzel cirkinide cirkin ortası yok gibi bişey
Bilmiyorumki mardin veya Urfa tanımadım hiç ama illa vardır heryerin güzeli çirkini
Sen nerelisin abim
Doğma büyüme İstanbul ama köken Karadeniz
He anladim guzel
Dediğim gibi her yerin güzelide vardır çirkinide bence genelleme yapmak biraz saçma kalır😀
Yani tabide gordugunuz kadar sordum😁
Sivastan çok güzel kızlar gördüm yalan olmasın. Diyarbakırlı bi kaç tane güzel kız gördüm oda yalan olmasın😀
Hahah olabilir tabi
Mardinli kızlar biraz daha modern galiba biraz daha bakımlı makyaj filan. Urfa biraz daha kapalı muhafazakar
Mardini bilmem ama urfa oyle evet biraz. Ama soyle bisey var yeni nesil bozdu ztn yer mekan farketmio
Aynen öyle ama biraz daha serbest Mardin urfaya göre gördüğüm bu yönde.
Olabilir evet 😊
Sen nerelisin
Urfa
Sıcaktır şimdi oralar herhalde
Evet sicak ama ben orda yasamiyorum zaten
Nerede yaşıyorsun
Almanya
Mardinli kızlar illa tercih edilecekse sjsjgg
Nie
O tarz bir ayrımın yok
Ayrımım
Nden
Ben o kızı sevdikten sonra gerisi ne olduğu nereli olduğu falan önemli değil kii
Guzel dusunce tebrikler
Sağol teşekkür ederim. Zaten bu tarz şeylere çok takan biri benim sevgilim olmaz olamaz
Yani bence insan seviyosa onemi yok
Aynen öyle evet bende senin gibi düşünüyorum işte ama bazıları neyse anlamıyor bunu. Sevginin ne demek olduğunu bilmeyen tipler işte
Boşver yapacak birsey yok. Simdi kültür farki oluyor hani birazcik belki o bakimdan olabilir
Evet kesinlikle öyle kardeşim benim o tarz bir takıntım yok işte senin gibi ki. Bence bu devirde çok saçma işte
Sen nerelisin
Malatya sen peki
Urfa
Hmm güzel gayet iyi yani sen buna mı taktın acaba
benim sevdim kisi burali deyildi ama ztn bitti
antepli kızlar sanırım bitane tanımıştım 💜
Bilemedim şimdi
Niye
Şimdi bildim
Mardin kızları kürt erkekleri
Tskler. Neye dayanarak?
Mardin kızları edepten kürt erkekleri delikanlılıktan
Çevremde böyle
Cevabin icin tesekkürler ama diger kizlarimizda edepli sadece mardin degil yanlis anlasma olmasin :))
Sen mardin urfa söylediğin için söyledim
😊👍
Öncelik kalbi ve niyeti
mardinn