Aslen mardinli olupta beni arap sanmaları sinir bozuyor ve asimile kürt diye kürtlerin içinde de dıslanıyorum 😂neyim bilmiyorum orta sekerim sanırım
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılAblam Siirtte öğretmenlik yaptı, Siirtte beyaz araplar vardı onları görünce şaşırmıştım. Mardin Diyarbakır Batman gibi doğunun inci şehirlerine gittik. Mardinli kızlar fiziksel olarak kumral tenli, bugday ton da, konusmasi tarzi biraz sert 😊 Dogu kızlarının en büyük özelliği gözlerinin belirgin olması...
04 Yorumla
Soran+1 yılSertlik var biraz bende de. Damarıma basıldımı babam bile benden korkar
Soran+1 yılDüşünün birde insanların canımı sıkısı.. Bir yeter be çığlığımdan sonra kimsenin suana dek bir kişi dısında beni alt edemedi oda celladımdı asık olmustum 😃
- +1 yıl
O sertliğin altında güzel bir insan var bence, mert, dürüst, namuslu, kadın gibi kadın bir kişilik. Sen iyi ki varsin baby 💙
Soran+1 yılTesekkür ederim😄😅
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
11
Cevap
77Cevap
+1 yılAhahah teşekkür ederim güldürdün. Nişanyan ın bir sözü geldi aklıma, işte hepimiz sınırdan geçtik hemen aklımıza geldi hay allah yine türkiyedeyiz dedik diyor. Bir tık süryani bir tık kürtsün
01 Yorumla
Soran+1 yıl😂heh işte anladın beni Şu an
+1 yılMardin medeniyetler beşiğidir. Mardinli olman arap ya da kürt olman anlamına gelmez türk de olabilirsin süryani de ermeni de. Ama büyük ihtimalle hepsinin karışımı bit melezdin. Ben çok beğeniyorum. mardin kızlarını fizik ve tip olarak.
00 Yorumla
+1 yılBaskınsın sanırım nasıl olur güzel olur mertlerdir kendilerini kurtarırlar açıkgözlülerdir tam aradığım bir tip.. bu kadarr
01 Yorumla
Soran+1 yılBaskın Karakterim var evet
Mardinliler çok güzel ve çok asil tabiki kanı bozuklar da var ama eğer kültürü dilini bilmezsen asimile olursun ve seni kunde diye severler 😅 ama mardinli olmak güzeldir
00 Yorumla
+1 yılMardinlilerin içinde araplar da varmış geçenlerde öğrendim şok oldum hala atlatamıyorum, bilmem ki iyilerdir herhalde
02 Yorumla
Soran+1 yıl10 da 9 u arapmıs evet bende duydum
- +1 yıl
Abartma 10da9 değil mardinin %45 civarı araptır ama çoğunun kökeni kürt. Bildiğiniz arabistan arabıda değil mahalmi deniliyor yöresel arap şanlıurfa siirt gibi yerlerdede var
- Diğer konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılmardinli kızlar mardinlidir ve mardinin tüm özelliklerini taşırlar
çok güzel mırra yapar harika süryani şarbı için üzüm ezerler00 Yorumla
+1 yılKişisine göre değişir, beş parmağın beşi bir değil.
Her ülkede, şehirde, yerde kaypakta vardır karakterlisi de insanların.00 Yorumla- Diğer konusunda 748 cevap paylaştı.
+1 yılEsmerlerdir herhalde o kadar sicakta ben beyaz tenli bir mardinliyim diyemezsin herhalde😂
01 Yorumla
Soran+1 yılBeyaz tenliyim maalesef çünkü günes alerjim var yazın beni sokakta gündüz kimse görmüyor ee günes görmeyincede beyaz oluyorum
Bence çok tatlısın. Seni tatlı gösteren su fiziğini de es geçmemek lazım.
07 Yorumla
Soran+1 yılBen kuaförüm. Ve kuruymusum çoğu kadının gözünde. Her gören bana takmıs vaziyette 😂git yemek ye diyor
Soran+1 yıl157 boy 47 kilo
Soran+1 yılAma 44 lere kadar düşmüştüm Çalısırken. Hep onların dertlerinden zayıfladım zaten. Kadınlar çekilmiyor
Soran+1 yılGayette bakıyorum. Vejetaryenim protein ağırlıklı beslenmiyorum diye kilo almıyorum. Et denen varlığı hayatımdan komple çıkardım.
kanka seni istemiyorlar işte anla kimliğin önemli değil xkxxl
02 Yorumla
Soran+1 yılSorun yok skskd biliyorum doğu beni sevmiyor
+1 yılBilmem pek fikrim yok ama Güneydoğu olduğu için önyargılarım var.
08 Yorumla
Soran+1 yılBana peki açıklarmısın önyargılarının ne olduğunu? Hepsini çözüme kavusturabilirim 😊
- +1 yıl
Kürt kültürü, muhafazakarlık vs.
Soran+1 yılMuhafazakarlık var namus önemli bişey onlar için. Ama dediğiniz kültürün pek özelliği yok çoğu kürttede. Normal yasıyorlar hayatlarını, sehirde olanlar asimile olmus insan arasında yasıyorlar. Kürdüm diyerek. Mardinide gördüm asiretleri çok fazla birileri beni kafaya takmadan çıktım , sen karısmadığın sürece uzaktan hos görünürler 😄
- +1 yıl
Evet şu aşiret olayları namus cinayetleri çok sıkıntı. Cumhurbaşkanı olsaydım tüm aşiretleri farklı bölgelere sürgün ederdim sanırım.
Soran+1 yılAma söyle düşünün birde namus cinayetini asla savunmam ama su devirde kim eli kimin seyinde belli değil en azından kızıda erkeği de namusu serefi ne olduğunu bilirse aldatmalar olmaz zina olmaz. Ben dediğim gibi asla savunmam bunu ama yetiştiğim bölgede ben sunu biliyorum öylesine ilişki kızı değilim olacaksa herşeyi esimle yasamak istiyorum ve ona ömrümün sonuna kadar sadık olacağımı söylüyorum. Ben böyle yetiştim ben ondanda bunu bekliyorum. Erkek gördüğümde basımı öne eğiyorum. Tabi bunu türke kürde elbetteki bağlayamayız ama ben bunun doğru olduğunu söylüyorum dozunda olduğu sürece eskiden asklar ne kadar güzeldi Şu an midem almıyor çoğu olan seye
- +1 yıl
Zina tercihtir evliyken yapılmamalı evet ancak bekarken isteyen istediğiyle yatar bu ülkede herkes müslüman değil olmak zorunda da değil.
Soran+1 yılKesinlikle. Kimsenin ne olduğu kimseyi ilgilendirmez ucu bana dokunmayan seyler bunlar ama bana göre yanlıs seyler. Bunun dinsel boyutuylada bakmıyorum olaya sorsan Müslümanmıyım o bile sorgulanır fakat ben insani yönüylede bakınca bana doğru bişey gibi gelmiyor ben bir erkekle evlilik dısı seyleri yasamayı doğru bulmuyorum. Zaten olayın ondan coğusu evli insanların gözü dısarıda o daha iğrenc olanı
- +1 yıl
Evet. Bilmiyorum bence evlilik dışı ilişki normal yani zaten inançsızım ve ölene kadar da evlenme niyetim yok ama kişisel tercih.
Diğer konusunda 2,3b cevap paylaştı. Seni ırkın yüzünden dışlayanlarla konuşma bile zaten boş ver
10 Yorumla
+1 yılHiç mardinli bir birey tanımadım tek bildiğim kürt olma ihtimalleri yüksek
00 YorumlaDiğer konusunda 987 cevap paylaştı. Bizim mahalle Mardinli komşumuz çok, gayet güzel samimi dindar insanlar.
00 Yorumla
+1 yılNe değilsin tanımlamışsın ama kimsin yazmamışsın.
00 Yorumla
+1 yılBi Diyarbakır bide Mardinli kızlar güzel zaten 😏🥰
00 Yorumla
+1 yılKarmakarişik olmakta iyi hic biryere ait olmiyorsun
00 Yorumla- Diğer konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılMardin güzel şehir insanı da fena değil ama kızlarını bilemem
00 Yorumla Diğer konusunda 1,6b cevap paylaştı. Mardine gittim defalarca, kız erkek farketmez genel olarak sıcakkanlı misafirperver ve iyi insanlar
00 Yorumla
+1 yılVar di bir aralar takildigim iyi okurlar güzel olurlar :)
00 Yorumla
+1 yılBu siteden tanıştığım Mardinli bir kız vardı. Hala ara sıra görüşüyorum iyi kız.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılÇirkef oluyorlar
Ben tanıdım tanımaz olaydım. Şirret bir kadın. Sorsan saraydan gelme11 Yorumla
Soran+1 yılAslında değiliz ya şöyle düsün 2 tane elma çürük sen hepsini kötüler gibi konustun ha olabilir birazcık ama simdi herkese göre değil erkeksi yapımız vardır kürt damarımı diyim ne diyim benim canımı kim sıkarsa sıksın kız halimle 10 erkeğe bedelim ama sorsan kedi diyorlar herkese o yönümü göstermiyorum. Bu genetik bişey olabilir belki ailede aksi vardır ondan almıstır falan filan bu sadece mardinli kıza özgüdür dersek bence çok yanlıs olur
Gizli Üye(18-24)+1 yılAsimile kürt diyip dışlama sebepleri ne peki ne yaptın da öyle diyorlar?
021 Yorumla
Soran+1 yılKendi dilimi kültürümü korumuyorum. Türk desen köken kürt ama ağır kürtleride sevmiyorum ailem bana kürtçe konusmadı yanımda ne biçim kürtsün sen kendine kürtmü diyorsun diyen de oldu asker sevgilim yüzünden yargılayanda ama hiçbirini umursamadım çünkü ailem buna karsı olmucaktı
Cevap sahibi+1 yılAsker sevgilinden dolayı yargılayanlar pkklı muhtemelen
Cevap sahibi+1 yılKürtlerin bazısı cidden asimile bence hatta %50 den fazlası
Soran+1 yılÖyleydi zaten. Ben değildi demiyorum. Sizlerde de vardır kürt sevmiyorum diyen o taraftada yoğun bir nefret var türklere askerlere. İnsanları değiştiremezsin bazen mecburen aynı ortamda kalırsın. Sesini çıkaramazsın haddini asmadığı sürece
Cevap sahibi+1 yılAskerlerden nefret edenlerde çok cesaret olsa mağaralarda yaşamazlardı neyse ki türk hava kuvvetlerine ait sihalar pkkyı yurt içinde temizledi
Cevap sahibi+1 yılDiyarbakır şırnak hakkari full pkklı zaten. Urfa antep elazig falan öyle değil ama. Mardini bilmem
Soran+1 yılSaygı duyanda var insan olsun diyende diğer kısımda nefret. Ben ailemden insanı insam gibi görüp sevmeyi öğrendim yarın bir gün pkk lı insanı eve getirsem veya sevgilim desem ailemde beni reddeder. İyiki ben öyle birisi olmadım çünkü gerçekten bende teroristleri sevmiyorum ama kürt olduğum içinde hiçbir zaman utanmadım
Cevap sahibi+1 yılPeki sende bir kürt olarak nefret duyuyor musun?
Soran+1 yılBen Şu an Diyarbakır merkezdeyim askerlik şubesinde siviller bilirim kimin ne mal olduğunu ama gıkları çıkmaz. O kadar sivil içinde
Cevap sahibi+1 yılIşte diyorumya hainliklerini anca gizli olarak yaparlar
Soran+1 yılSimdi söyle söyleyebilirim. Kürt olan herkes terorist olmaz. Sen nasıl her erkek sapık diyemiceğin gibi. Buda öyle bişey. Kızın biri haberde tecavüz edip yakılıp öldürülünce bütün erkekler sapık tecavüzcü olmuyor
Soran+1 yılBirisi terörist diyede bütün kürtler terörist olmuyor
Cevap sahibi+1 yılDiyorumya urfa antep elazığ buralarda pkklı taş çatlasın %5-10 anca vardır ama sizin diyarbakır mesela %99 u pkklı belki de
Cevap sahibi+1 yılZaten diyarbakiri başkent olarak görüyormuş pkklılar
Soran+1 yılSanmıyorum. İlçeleri belki olabilir ama merkezde yok
Cevap sahibi+1 yılMerkez düzgün mü yani hmm anladim
Cevap sahibi+1 yılSana dmden yazdım cevap vermedin
Soran+1 yılGoca Afyonlu :)
Cevap sahibi+1 yılAnlamadım jsjsjs
Cevap sahibi+1 yılBaşkası ile karıştırdın heralde sjsjks
Soran+1 yılKimsiniz?
+1 yılben bir çok insan tanıdım bir çok kişi tanımıştır ama bir mardinli arkadaşım vardı senden fiziken çok daha iyiydi ama bir karakteri vardı efsane hala arkadaşım :) :)
06 Yorumla
Soran+1 yılÖvdün mü gömdünmü belli değil😂
- +1 yıl
knk sende iyisin yüz güzelliğin herkesin kendıne özgü güzelliği var aurası var sende de var güzelsin. ama onun sana tek farkı 85 c olması :) :) SEN BELLA HADİD O BARBARA PALVİN :)
Soran+1 yılEyvallah 😂
- +1 yıl
eyvallahına eyvallah bremın almanyadan selamlar
Soran+1 yılAyy yarıldım ahah
- +1 yıl
güldürdüysem ne mutlu bana knk
Gizli Üye(36-45)+1 yılDoğulu kim varsa sevmiyorum. Kürt Arap alevi hiçbiri hakiki türk değil. Keşke hepsi Arabistana gitse sadece öz be öz Türkler kalsa
02 Yorumla
+1 yılDoğunun kızları güzeldir. doğulu veya azerbeycanli bir kızla evlenmek isterdim.
Sanırım öyle bir şansım yok artık 😂😂
02 Yorumla
Soran+1 yılO niye
- +1 yıl
Elimdeki den kurtaramiyorum kendimi ondan 😩
+1 yılSeverim iyi olurlar kendileri benimde vardı hiç üzmezdi yormazdı küsmezdi elimden gelse yine mardinli kızla olurdum
010 Yorumla
Soran+1 yılNeden ayrıldınız peki
- +1 yıl
Ailesi başkasına verdi oda ailesini dinlemek zorunda kaldı
Soran+1 yılKız koyun kurbanlık mı o ne saçmalık öyle o devirin bittiğini düşünüyorum 23 yasımda bana görücü dahi gelmiyor babam bile bana bişey dayatamıyor işime gelmediği anda her şey benim istediğim gibi oluyor
- +1 yıl
Tamam da bana niye kızıyorsun ben mi verdim kızı olanı söyledim ve günümüzde hala yaşanıyor evet bende şaşırıyorum ama oluyor ne diyim ki
Soran+1 yılBilmiyorum saçma geliyor bana
- +1 yıl
Öyle işte bu saatten snra mardin kapısı şen olur ama ben olmam
Soran+1 yılSizin adınıza üzgünüm ama umarım hakkınızda hayırlısı olur. Bende bir türk askere gönlümü kaptırdım anası kürdüm diye karsı çıkıp baskasıyla nişanladı bunu. Bu çaresizlik hissi nedir iyi bilirim. Benim gibi çirkef kızın bile gıkı çıkmadı mesele sevdiğin insan olunca akan sular duruyor. Hiçbir şey yapamadım oturdum acımı yasadım. Kimseyede hakkımı helal etmiyorum ne kadar ettim desemde yakamı bıraksın diye kalbimin acı ahım onu bırakmıcak
- +1 yıl
Umarım askerlerlere bakış açını değiştirmemiştir o cocuk çünkü bende bir askeri personelim olan olmus üzülmek fayda etmiyor maalesef inşallah daha iyileriyle karsılaşırsın 🙃
Soran+1 yılAskerlerle ilgili sorunum yok ben erkeklerden tamamiyle soyutladım kendimi. Askerler vatanımızı koruyan bekçilerimiz onlara saygım sonsuz fakat onun bana yaptıkları narsist karakterini ben zamanla öğrendim söylediği her kötü sözü dahi unutamıyorum. O kadar dedim bak sinirlisin anlıyorum ama kötü seyler söyleme sinirliyken ama konustu beni paramparça etti değil erkeğin elini tutmak yanıma bir erkeğin oturmasından dahi rahatsız olup çekingen davranıyorum. Zaten 15 gün ağır depresyonda yasadım mesele asker türk olması kesinlikle değildi bana bir erkek olarak kötülükler yaptı
- +1 yıl
Mmm trajedik bi durum herkes böyle sarsıntılı bi ilişki yaşamıştır onemli olan ders çıkarmak aynı kişilik karekterde biriyle yeniden olmamak lazım erkek diye ayırmayalım nice kadınlar var bu kişilikte olan üzen depresyona sokan yeni bir sayfa açmanın zamanı geldi önğne bak geçmişi unut boş ver gitsin tek teselli şeklim bu
Benim tanıdıgim renkli gozlü beyaz tenli oluyorlar diğer dogulular gibi değil ama çok soğuklar
01 Yorumla
Soran+1 yılMardinliler mi soğuk? Karıstırıyosun galiba
+1 yılGüzel olur kültürü korurlar hamarat olurlar güzel yemek yaparlar
04 Yorumla
Soran+1 yılBak o bende var işte. Ağır yemek yapmayı bilirimde elim tatlıya yatkın değil ama güzel gözleme açar yoğururum 😃😂
- +1 yıl
Tatlıyı da ben yaparım 😂
Soran+1 yılO olabilir 😂
- +1 yıl
:))
Bende mardinliyimmmm 😂😂konuşmuştuk ama söylemedim galiba
00 YorumlaBence kanka hepsinin ortak özelliği nefes alıyor olması
00 YorumlaMardinli olduğuna hayatta inanmazdım gerçekten
06 Yorumla
Soran+1 yılNeden?
Soran+1 yılTesekkür ederim beyfendi o sizin güzel görüşünüz 🥰
Soran+1 yıl❤️
Bi kız tanımıştım çok tatlıydı gözleri güzeldi
04 Yorumla
Soran+1 yılMardinli güzel yarim sarkısı vardı sjsdjd
Soran+1 yılNeden yaptı acaba
+1 yılTanıdıklarım beyaz tenli ve renkli gözlü
01 Yorumla
Soran+1 yılDoğru çok var
+1 yılBirtane var gayet güzel tatlı bi kız.
10 YorumlaBen çok tatlı Marsinli bi hanım tanıdım🥰
10 Yorumla- Diğer konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılDeğişken
Güzeli de var çirkini de var00 Yorumla
+1 yılAllah affetsin çok çirkinler
00 Yorumla
+1 yılDoğu'lu kızlar genel olarak güzel olurlar.
00 YorumlaDiğer konusunda 302 cevap paylaştı. Bilmem hic Mardinli kiz tanımadim daha önce
00 Yorumla
+1 yılhayatimda mardinli birisini görmedim hiç
00 YorumlaDiğer konusunda 730 cevap paylaştı. Mardinli olurlar gibi geliyor bana
00 Yorumla- Diğer konusunda 907 cevap paylaştı.
+1 yılHiç görmedim ender bir tür
00 Yorumla
+1 yılSamımı tanıdıgım her Mardinli..
00 YorumlaHemşehrimsin dışarda baksam sen de bi araplık var
00 Yorumla- Diğer konusunda 928 cevap paylaştı.
+1 yılSeviyorum Mardinli kızları
00 Yorumla Of ya en sevdiğim Mardin kızları hastayım hasta
00 Yorumla
+1 yılTanımadım daha önce hiç
00 Yorumlahiç tanımıyorum mardinli bir kız
00 Yorumla- Diğer konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılTatlı ve seksi hatunsun valla 😋
00 Yorumla
+1 yılTanıdıklarım gayet medeniydi
00 Yorumla- Diğer konusunda 8,4b cevap paylaştı.
+1 yılİnsan olmak yetmiyor mu illa bir sıfat mı lazım?
00 Yorumla Mardinli oluyor.
Bir esprisi yok.00 Yorumla- Diğer konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılKürtler irkçilik mi yapiyorlar miş
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılnefret ediyorum yobaz ve evlenme meraklısılar
01 Yorumla
Soran+1 yılSaygı duyuyorum
Gizli Üye(25-29)+1 yılMardin'de mi yaşıyorsun
04 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılAslen ben de mardinliyim
Soran+1 yılHayır
Soran+1 yılErkekle konusmuyorum normalde
Cevap sahibi+1 yılAma ben senin toprağınım sen gel erkek olarak düşünme beni hshshs
Gizli Üye(18-24)+1 yılBenimde öyle Arap Kürt karışık ama ben türk 🇹🇷
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılguzel ve bakımlı ya sence?
00 Yorumla- Diğer konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılPamuk sekere benziyorsun 😂
00 Yorumla
+1 yılMardinli olur jdjejejdr
02 Yorumla
Soran+1 yılMamis komik değil
- +1 yıl
Bence çok komik jcjdjrhehje
- Devamını Gör (28)
Devamını Gör(73)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı