Aile & Toplum Anlaşmalı boşanma tek celsede biter mi? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 31 Yapay Zekaya Sor Boşanmayı anlaşmalı şekilde yapacağız gibi görünüyor, tek celsede biter mi bu iş yoksa uzama ihtimali var mı? Anlaşmalı boşanma tek celsede biter mi? Cevapla İş Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
renokartal34 Takip Et Yoda Yaş: 57 , eic 56% +1 yıl eğer mal paylaşımı ve velayet konusunda sıkıntı yoksa tek celsede biter 0 0 Yorumla
gizliüye_2000 Takip Et Xper 4 Yaş: 24 +1 yıl Annemle babam anlaşmalı boşandı ve hiç uzamadı tarihi belli oldu mahkemeye gittiler ve bitti anlaşmalıysa hakime kalmış bence uzamaz 0 0 Yorumla
C1NRYZE Takip Et Xper 4 Yaş: 35 +1 yıl Uzama ihtimali olabilir hakime kalmış eğer mantıklı bir şekilde boşanma değilse sebebiniz mantıklı değilse hakim celse uzatabilir 0 0 Yorumla
suumisali_ Takip Et Master Yaş: 33 , eic 97% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı. Büyük ihtimalle biter 0 0 Yorumla
Sunrise_sunset_ Takip Et Guru Yaş: 49 , eic 98% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 808 cevap paylaştı. Anlaşmalı boşanma tek celsede biter kesin çözüm 0 0 Yorumla
Cavendish Takip Et Master Yaş: 40 , eic 68% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 2b cevap paylaştı. Anlaşmalı boşanmalar tek celsede bitiyor. 0 0 Yorumla
minikkladyy Takip Et Master Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,9b cevap paylaştı. Uzayabilir adli tatil falan 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl evet bitsin beni al 🙈 0 3 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl seni istiyorum Yorumla Yomeyamo +1 yıl Allah Allah Yorumla Cevap sahibi +1 yıl sen kimsin Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
eğer mal paylaşımı ve velayet konusunda sıkıntı yoksa tek celsede biter
Annemle babam anlaşmalı boşandı ve hiç uzamadı tarihi belli oldu mahkemeye gittiler ve bitti anlaşmalıysa hakime kalmış bence uzamaz
Uzama ihtimali olabilir hakime kalmış eğer mantıklı bir şekilde boşanma değilse sebebiniz mantıklı değilse hakim celse uzatabilir
Büyük ihtimalle biter
Anlaşmalı boşanma tek celsede biter kesin çözüm
Anlaşmalı boşanmalar tek celsede bitiyor.
Uzayabilir adli tatil falan
evet bitsin beni al 🙈
seni istiyorum
Allah Allah
sen kimsin
Hakime bağlı
Evet bitiyor anlaşmalı olunca.
Biter
Tek celse de biter
biter
Bitebilir
Evwt