Arkadaşlar Korona Yüzünden Bütün Hedeflerimden Vazgeçtim? Sınava Girmicem Sizce Haksız Mıyım?

Bu koronayı dünyaya salanlar kendileriyle gurur duysunlar. Arkadaşlar; Ben önümüzdeki ay Yks'ye giricektim. 2 yıldır ciddi bir hazırlık yapıyorum, yapıyordum daha doğrusu. 😞 Hedefim İstanbul üniversitesi Hukuk fakültesiydi.. Netlerim çok yüksek, denemelerimde İstanbul Hukuka yetiyor ama vazgeçtim. Ne güzel hayallerim vardı. Arkadaş ortamım olacaktı, kampüs hayatı, İstanbul.. Bir yandan istediğim bölümü okuyup avukat olacaktım ama bu korona yüzünden hiçbir halt yapamıyoruz. Okullar kapalı seneye açılıp açılmayacağı belli değil. Bir yandan vaka arttı diyorlar diğer yandan yeni virüs çıktı diyorlar. İşsizlik hat safada ben neye güveneyim? Hiçbir hevesim kalmadı. Canlı dersle de olmaz bu iş. Vazgeçtim bütün hayallerimden Sınava girmicem. Sizce haksız mıyım? Buna moral, motivasyon gerekli ama şu durumda elim kolum bağlı. Yapacak birşey yok. Artık orada burada kasiyer olur, ömür boyu birilerinin gölgesinde yaşar ölürüm. Kaderime boyun eğdim.
Arkadaşlar Korona Yüzünden Bütün Hedeflerimden Vazgeçtim? Sınava Girmicem Sizce Haksız Mıyım?