22 yaşında olmama rağmen annem içkime çok karışıyor. Onunla papaz olup duruyoruz.
Geçen kavga ettik bu yüzden. Bağırıp çağırdım anneme
Geçen kavga ettik bu yüzden. Bağırıp çağırdım anneme
içki içmenin gerekçesini anlamış değilim, bana mantığın ötesinde bir irade zayıflığı geliyor.
alkol maddesi beynin fonksiyonlarını uyuşturarak etkiliyor ve biyolojik olarak çalışmasını farklılaştırıyor. bu yarı uyuşuk hal ise insanlarda bilinci etkğilediğinden insanları mantıksal düşünceden uzaklaştırıyor ve yarı zombi bir moda sokuyor.
bir insan kendine bunu niye yapar anlamış değilim.
bilincim ve beynim uyuşmadan daha mutluyum ve düşünme yeteneğimi uyuştuurmak yarı baygın tutmak nasıl bir irade zayıflığıdır onu da anlamış değilim.
sen hangi kafayla okudun?
devqenc, güldürdün :D
sevindim :)
Hiç kimse sana karışmamalı bence.
Ailemin istemesi dışında haram olduğunu bildiğim için zaten ben kullanmam.
Allah'ta c. c kullandırmasın inşaallah.
Sizin ailenizde karışıyorsa demek ki sizi düşünüyorlar diye karışıyorlar.
Dua edin bir aileniz var ve karışıyorlar. :)
Abimle beraber bile içiyorum. Babamın da ailedeki diğer herkesinde haberi var. Dozunu kaçırmadığın sürece zararı olmaz bence.
Cevap
42Cevap
Sana şunu derim içki kötülüğün anasıdır!
tamam zamanda bende içtim ama nerdese 12 seneden beri içmiyorum! Tövbe ettim için ağzıma bir daha içki sürmedim.
şahsen ben doğru bulmuyorum annenle içki yüzünden kavga etmene çünkü annen kötülüğü istemiyor senin için doğru yolda olmanı istiyor.
Belki bana kızacaksın bu sözlerime ama şunu bilmeni isterim içki insanın huyunu değiştirir tıpkı senin annene karşı davranışın gibi.
bağar şimdi sen bağar annene ilerde bağaracak annen kalmadığında it gibi pişman olursun ama iş işden geçer
ayrıca annen bu konuda çok haklı hem sağlığa zararlı hem günah onun için annenin sözünü dinle bence
Hiçbir anne baba evladının kötülüğünü istemeyebilir amma velakin evlat ediniyorsan riskleri göze almayı bileceksin tabiki bu evladın suçu değil evlat edinde karışacaksan hala hala
Alkol kullanmadığım için haliyle karışacak bir durumları olmuyor. Alkol almak istesem zaten eşim de müsade etmez bana zararı var diye.
Zarardan çok dini sebepler ötürü kızar bence
eşim kendisi alkol kullanıyor haliyle dini sebeplerden dolayı kızmaz. İlk evlendiğimiz dönemde birkaç kere evde onunla beraber içmeme izin verdi sırf merak ettiğim için daha sonra izin vermedi. İçmeme izin vermeme sebebi zararlı olması ki şuanda hamile olduğum için ekstra olarak karşı.
Mahkemeye ver! Yabancı erkeklerle sevişenler bile babalarını mahkemeye veriyor. Sen geri mi kalacaksın? Dünyanın içine edin!
hayır karışmazlar hatta dışarıda meyhane köşelerinde içeceğine al içkini mezeni ben hazırlıyım otur istediğin kadar iç evde diyor
Bende kullaniyorum ve bilmiyorlar ne annem ne babam bilmemeleri benim sagligim acimdan cok daha önemli:)
İçmiyorum. İç deseler izin verseler yine ağzıma sürmem ^^
Anneler Her Zaman Evlatlarının Her Şeyine Karışır 40 Yaşına Gelsen Bile Çünkü Biz Annelerimizin Gözünde Her Zaman Çocuğuzdur Ama Ben İçkiyi Bırak :D
Hiçbir anne baba evladının kötülüğünü istemeyebilir amma velakin evlat ediniyorsan riskleri göze almayı bileceksin tabiki bu evladın suçu değil evlat edinde karışacaksan hala hala
Senin içmene değil sonrasında olabiliceklere endişe duyuyordur, kızması bu yüzdendir.
ailem bana asla karısmaz doldururum rakı mı içerim kimse karışamaz
Anneye ses yükseltilmez hele içki yüzünden ayıppppp...
ben yükseltirim :O
22 yaşım
gecen arkadaslar babamim icki stogunu yariladim yarim lt sek cin ictik bisey demedi :P ama bize zarar en son arkadas kumda yuvarlanip ciplak denize girmisti
26 yasindayim kapi halen anam tarafindan suratina kapanir. Nerde ictiysen orada zibar diye
Hamile kalınca anneni daha iyi anlayabilirsin o zaman :)
ne alaka
Hiçbir anne baba evladının kötülüğünü istemeyebilir amma velakin evlat ediniyorsan riskleri göze almayı bileceksin tabiki bu evladın suçu değil evlat edinme karışacaksan hala hala
Öyle şeylere hiç gerek yok. Annenden değerli değildir heralde? İstemiyorsa yapmıyacaksın.
Hiçbir anne baba evladının kötülüğünü istemeyebilir amma velakin evlat ediniyorsan riskleri göze almayı bileceksin tabiki bu evladın suçu değil evlat edinme karışacaksan hala hala
İçmeden önce onlar bana karışıyor, İçtikten sonra ben onlara :)
Ülke olarak nereye gidiyoruz bilemiyorum. Müslüman bir ülkede yaşadığıma inanamıyorum.
Ne alaka
İçki günahya ondan dedim
Bizde o kız içecek o sise başka şişe olur. d
Erkek halimle bile laf yapar annem bazen
Karışmazlar hoşnutda olmazlar ama ben zaten içmiyorum içmem de. Problem yok.
İçki kötülüklerin anasıdır. Cennet anaların ayağı altındadır :)
Ben 25 yasindayim
Karismiyorlar ama eve leş sahoş gidersem olay olabilir
İçki içmene muhtemel 30 da olsan karışacaklar hele birde şarhoş oluyorsan.
Hiçbir şekilde karışmazlar hatta beraberde oturup içeriz...
Hiç engel koymadılar. Bende hiç heveslenmedim hiç tadını merak etmedim gayet memnunum. Farkım var :)
22 olsanda onların gözünde hala küçüksün kavga etme anlatmaya çalış
Bizim burada böyle bir şey olsa o kızın kemiklerini kırarlar.
alkol kotuluklerın anasıdır.. parayla gunah almaca :DD
karışmalı bence tam dayaklıksın kötülügünmü istiyor kadın cagız
dayaklık olduğum nereden çıktı?
kadına nie bagıryon olum
bağırılır mı la bide içki y üznden
hak ettiği için
beyinsiz annen hak mı eder nankör it bir vurcan şamarı şimdi görücen
virgül kullanmayı öğren bence. öyle yazınca ''beyinsiz annen'' gibi algılanıyor
sen ne tarafa çekersen öyle anlarsın kardeş
haram olduğu için ağzıma sürmem...
gözlerinden öperim kadının hası
İlk içkim rakıdır, babamla içtim :)
içki kullanmıyorum :) gereksiz bence
Alkol kullanmıyorum sıkıntı yok
18'i geçince daha az karışdılar bana.
16 yaşımda karışan olmadı artık olmaz bence
Icmedigim icin karışmıyor kimse :D
karışamazlar çünkü görmez ve duymazlar.
İçmeyeceğimi bildikleri için karışmıyorlar
karısmalarına gerek yok ıckı ıcmıyorum zaten
içki kötülüklerin anasıdır
İçki içmiyorum :) içsem de karışmazlar
benim annemde karışıyor normaldir merak etme
Haram haram gel vaz geç bu sevdadab
18 yaşında bıle karısmıyordu ailem
annedir o karışmadan duramaz alttan almaya çalış
İçkiyi bırak, sigaraya da karışıyorlar.
Karışmaz
İçki kullanmıyorum
Hayir
bilmiyorlar
atalı ergen. :)
22 yaşında ergen olmaz :)
var var biraz daha ergenlik. belli oluyor :)
Onlardan. Gizli ic
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar