+1 yılHayır sahip değildim ama babam kullanır yani galatasaray maçlarını izlerken açar biralarını çerezlerini alır yanına yudumlar 2 haftada bir de arkadaşlarıyla düzenli yemeğe çıkarlar ben bir sakınca görmüyorum çünkü içmeyi biliyo ve aklı basında bir insan :D
06 Yorumla
Soran+1 yılsevindim, özel günlerde keyfine kurulan masalardan bende rahatsız olmam.. benim durumum çok farklı, aklı başında olması güzel umarım aklı başında kalır :)
- +1 yıl
Ne amaçla içtiğidir bence önemli olan yani sarhos olmak için içiyosa ondan bir hayır gelmez zaten :)
Soran+1 yılben kendimi bildim bileli içiyorlar bizimkiler, artık sebebi bile önemsiz sanırım
- +1 yıl
Annende mi içiyor? Ve her gün mü?
Soran+1 yılher gün, neler yaşadığımı bir ben bir duvarlar bilir sanırım birde komşular
- +1 yıl
Üzüldüm adına
En İyi Cevaplar
Eskiden sadece çok özel günlerde kullanıyorlardı ama işim gereği uzağım aileme, şu an alıyorlar mı bilmiyorum.
Dip not: Ben asla kullanmıyorum...00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılShit gibi hissediyorum. Alkolik leş ikisi de. Gözlerinin altı çukur çukur oldu. Eve bir geliyorum biri bir yana bayilmis biri bir yana. Geceleri de Müslüm Gürses açıp rakı içiyorlar
01 Yorumla
Soran+1 yılşaka mı yapıyorsun gerçek mi bilemedim fakat üzüldüm
+1 yılÖzel günler dışı da içmez ikisi de bunyeleri almıyor.
04 Yorumla
Soran+1 yılbir bakımdan şanslı bir aile:)
- +1 yıl
İcselerdi de birşey olmazdı ağız ile içmek var birde başka bir yer ile içmek vardır :)
Soran+1 yılbir şey olmaz deme yinede, yıllardır alkolik bir aileye sahibim bazen önü alınamayabiliyor. sen hep böyle şanslı kal
- +1 yıl
Senin adına üzüldüm. Eşini içme içme konusunda iyi seçersin bundan sonrası için
Kızlar Ne Diyor
+1 yılAilece jullanırız tiryakisi olmusuz birkere zaten banada babasının kızı diyorlar :) snnecim sadece zemzem suyu var onu icer..
01 Yorumla
Soran+1 yılkendi aranızda mutluysanız sorun teşkil etmez sanırım:)
+1 yılAnnem özel günlerde ancak babam ve benim için özel günlerle sınırlı değil.
11 Yorumla
Soran+1 yılailenize zarar vermiyorsa ve sevgi ve saygınızı köreltmiyorsa pek sorun yok:)
+1 yılalkolik bir babaya sahibim bunu paylaşma yeri burası değil ama hoş bir durum değil tabiki
07 Yorumla
Soran+1 yılhem anneye hem babaya sahibim, paylaşacak kimsem de yok o yüzdendir buraya yazışım. umarım ileri dereceli bir bağımlılık değildir babandaki
- +1 yıl
oldukça ileri bırakmalar başlamalar neler neler aa toplantılarına katılabilirsin alkolik yakını olarak ben katıldım hepsi çok iyi ve sevecendir yalnız olmazsın orada istediğin gibi paylaşırsın
Soran+1 yılhenüz 18 yaşındayım ve aile yanında kalıyorum, şimdilik pek yapabilecek bir şeyim yok maalesef
- +1 yıl
gündüzleri oluyor toplantılar herkese açık toplantılar oluyor hangi şehirdesin tanıdığım varsa yönlendirebilirim
Soran+1 yılteşekkür ederim yardım etmeye çalıştığınız için fakat ben hep evde olan evde kalır tarzında yetiştirildiğim için böyle bir toplantıya katılmaya hazır hissetmiyorum 1-2 yıl içinde bu söylediğinizi tekrar düşüneceğim
- +1 yıl
tabiki umarım her şey iyi olur sizin ve ebeveynlerinizin açısından ne zaman hazır hissedersen zaten düşüneceğin zaman için söylüyorum bir şey paylaşmak zorunda değilsin gidip dinleyebilirsin sadece yalnız olmadığını bilirsin böylece ben katıldığım ilk 4 toplantıda hiçbir şey paylaşamamıştım mesela
Soran+1 yılaraştıracağım teşekkürler:)
+1 yılKullanmadılar, kullanmıyorlar ve asla kullanmazlar.
03 Yorumla
Soran+1 yılen güzeli, istediğim cevap:)
- +1 yıl
Birkaç yorumunu okudum, Allah yardımcın olsun canım..
Soran+1 yılinşallah, teşekkür ederim..
+1 yılYok ailemde kimse içmiyor fakat babam gencken arada icerdi Şu an kullanmıyor
00 Yorumla
+1 yılİçene içme demem.
İçen içer zaten,
Zıkkım içsinler.
Yorumsuz bırakmak istiyorum sorunu.00 YorumlaAlkolik degiller tabiki ama kullaniyolar ben de kullaniyorum
00 Yorumla
+1 yılhayır ikisi de kullanmaz
02 Yorumla
Soran+1 yılgüzel günler sizin olsun
- +1 yıl
teşekkür ederim :)
+1 yılhayır ama bazen ben kullanıyorum
00 YorumlaÖzel günlerde kullanırlar sadece.
01 Yorumla
Soran+1 yılböyle kalır umarım
+1 yılHaftada bir kullaniyorlar
03 Yorumla
Soran+1 yıldaha aza indirmelerini ümit ediyorum
- +1 yıl
@Lolipopdudakece beraber kullanmayı ümit ediyorum
- +1 yıl
Biz mutluyuz boyle
Alkolik değiller tabii ama kullanıyorlar
02 Yorumla
Soran+1 yılsıklıkla olmamasına özen gösterin lütfen, onlar farkına varmazsa bile sen uyar... sevgiyle kalın
Annem babam değil de ablam arada
02 Yorumla
Soran+1 yılsen destek olabilirsin ablana, zararları açısından.. bırakmasını değilde azaltmasını sağlayabilirsin
+1 yılİçmem içmeyiz icenle aynı masada dahi oturmam
00 Yorumla
+1 yılAnnem kırk yılda bir, babam da öyle arada
00 Yorumla
+1 yılBabam kullanıyor
04 Yorumla
Soran+1 yılailene zarar veriyor mu bu, sürekli mi?
- +1 yıl
Perşembe günleri hariç her gün içer. Ama bira ayda 1 2 kere rakı içer. Ama asla aileye yansıtmaz sarhoş olup gelmez. Yerinde ve yeteri kadar içer. Tek kötü yanı oluyo çenesi düşüyo 😄 konuştuğumuz konuları 40 kere konuşuyoruz 😂
Soran+1 yılzarar vermiyorsa bir nevi daha iyi sanırım
- +1 yıl
Zararın z si yok. Ağzıyla içiyo anlayacağın bende kullanıyorum bende de öyle bir şey yok. İçmeyi biliyoruz anlayacağın
hayir
01 Yorumla
Soran+1 yılböyle kalmanız dileğiyle
Hayır sahip değilim
01 Yorumla
Soran+1 yılsenin adına sevindim, böyle kalın
Gizli Üye(25-29)+1 yılKullanmıyor
03 Yorumla
Soran+1 yılşanslısın
Cevap sahibi+1 yılİnşallah bırakır sanırım kullanıyor aileniz
Soran+1 yılmaalesef, kendimi bildim bileli
+1 yılHayır kullanmıyorlar
01 Yorumla
Soran+1 yılkullanmasınlarda, en güzeli
Hayır
01 Yorumla
Soran+1 yılgayet güzel:)
hayır hiç
00 YorumlaHayır.
00 Yorumla
+1 yılKullanmıyor
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHayır
00 Yorumla
+1 yılHayir
00 Yorumla
Erkekler Ne Diyor
Allah a hamd olsun ne babam ne anam hayatlarında bir kez bir yudum içmediler. Şişelerine bile dokunmamışlardır.
02 Yorumla
Soran+1 yılne güzel bir aile o öylee:)
evdekiler icmiyor ben sosyal olarak kullaniyorum zaten icdigimi bilse annem beni oldulur ama bilmiyor ki oglu fena iciyor ahahahaha
02 Yorumla
Soran+1 yıllütfen içerken kendini kaybetme, ben senin küçüğün olarak söylemek istiyorum.. yani evlenirsen yuvana taşıyıp sürekli hale getirme bu durumu senden şimdiden rica ediyorum:)
- +1 yıl
cok kibarsinn ya tsk ederimm, yok genclik atesi diye kendimi ikna ediyorum belli bir duzenim olursa ona gore hareket edecegimi biliyorum cunku kendimi ona gore sekillendirebiliyorumm gecen hafta clupdeyken kafam iyi halini soyliyim araba kullandim ama kizlari karistirmisdim , arkadasdan finalde biraz azar isitmisdim varya nereye goturdun beni ya 😂 pavyondaki cons bile bir daha buraya gelme buraya yakismiyorsun dedi yani cons lar dahi dusunceli bu konuda
Sadece özel günlerde, ben biraz daha sık alkoliklik değil bizim her hafta bir özel günümüz olur.:)
02 Yorumla
Soran+1 yılabartılmadığı ve aileye zarar vermediği sürece tadında ve güzeldir, mutlu günleriniz daim olsun:)
+1 yılAnnem kullanmiyor babam 3 ayda bir 2 şişe bira içiyor. Ben kullanmiyorum.
01 Yorumla
Soran+1 yılen güzeli, böyle kalmanız dileğiyle
He kullaniyoz allahim ya ailemle ne isin var yaw kızim senin 😀😀😀
06 Yorumla
Soran+1 yılçok yüzeysel bakmışsın, benim sorduğum bu sorunun içine kaç acı kaç gece sığdırdım ben... sizinde fikirlerinizi alıp aynı kaderi paylaştığım bir insan var mı merak ettiğim için sordum. belliki kullanmıyorsunuz, en güzeli ve umarım kullanmazsınızda
Soran+1 yılkimse kimsenin yarasını göremez derinliğini elbetteki bilemezdir, umarım bizi güzel günler bekliyordur yarana tuz bastıysam affola
Soran+1 yılsorun değil özelden yazıyorum
+1 yılbir iki defa gördüm babamı :) gel görki ben içiyorum hani alkolik değilde arada iki tek atarm
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılHayir tabiki.. bir tek ben cikmisim sanirim bizden :D
00 Yorumla
+1 yılSende sıkıntı büyük galiba. :(
04 Yorumla
Soran+1 yılyorumlara bir göz attın sanırım..
- +1 yıl
Evet ister istemez. Yorum yapmadan önce nedenini öğrenmeye çalışıyorum öncelikle :( ailenin yanında mı yaşıyorsun
Soran+1 yılevet
- +1 yıl
Senin için zor olmalı bu durum :(
+1 yılEvet.
Kotu hissettiriyor04 Yorumla
Soran+1 yılbilirim..
ikiside mi kullanıyor yoksa tek kişi mi?- +1 yıl
Ikiside , hergun.
Cidden. berbat bir durum
Soran+1 yılsanırım tek sensin benimle aynı kaderde olan ve yaşlarımızda orantılı, bu konu hakkında seninle konuşabilir miyiz biraz
- +1 yıl
Sanirim oyle...
Tamam ama ozleden yazarsan sevinirim. Burdan yazmak istemiyorum
+1 yılHayır hiç birimiz kullanmıyoruz.
01 Yorumla
Soran+1 yılhem ailen açısından hem senin açından sevindim, sevgiyle kalın
+1 yılhayır pasta yiyorum :D !
13 Yorumla
Soran+1 yılafiyetler olsun, en güzel günler sizin olsun:)
- +1 yıl
nasip bilelem :) çok sağol :D !
naynn kullanmıyoruz ailecek apla
02 Yorumla
Soran+1 yılafferin:)
Gizli Üye(36-45)+1 yılAilecek şarapçıyız :)
13 Yorumla
Soran+1 yılolmadı baaak:)
Cevap sahibi+1 yılNe olmadı canım :)
+1 yılAilecek kullanmıyoruz..
02 Yorumla
Soran+1 yılailecek güzel karar
- +1 yıl
Aynen.
Onlar içmiyor ama ben alkoliğim
02 Yorumla
Soran+1 yılolmadı bak bu..
+1 yılŞarap üretioz satioz hepinize jksdhkjshfslk
00 Yorumla
+1 yılBabam evet. Annem hayır.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSülalem kullanıyo alkol esrar vs
02 Yorumla
Soran+1 yılakraba bir nevi uzakta kalıyor aynı evi paylaştığın insanlara göre, annen baban kullanıyor mu? nasıl sonuçlar doğuyor?
Cevap sahibi+1 yılBabam alkol kullanıyo
+1 yılHayır
02 Yorumla
Soran+1 yılen güzeli
- +1 yıl
teşekkür ederim :)
Gizli Üye(30-35)+1 yılHayır almıyor
01 Yorumla
Soran+1 yılsevindim
+1 yılHayir
01 Yorumla
Soran+1 yılgüzell
+1 yılHayır
02 Yorumla
Soran+1 yılen güzeli
- +1 yıl
Aynen
+1 yılAllah korusun
01 Yorumla
Soran+1 yılamin..
+1 yılkullanmıyoruz
04 Yorumla
Soran+1 yılburada bir tane daha şanslı beyefendi varmış
- +1 yıl
teşekkür ederim hanım efendi lakin ben ara ara alıyorum
Soran+1 yılyerinde ve zamanında keyifli ve güzeldir, rutine bindirmemen dileğiyle:)
- +1 yıl
aynı görüşteyim. teşekkür ederim iyi dileklerin için :)
+1 yılHayir
02 Yorumla
Soran+1 yılşanslılardan birisin
- +1 yıl
Eyvallah
Kullanmiyor.
00 Yorumla
+1 yılHayır
01 Yorumla
Soran+1 yılsevindirdi..
+1 yılNope.
00 YorumlaHayır
09 Yorumla
Soran+1 yılen güzeli
Soran+1 yılben odama kapanıyorum, birbirlerini yiyorlar içme derecelerine göre
Soran+1 yılvalla tabağı çanağı kapıyı pencereyi bir kenara bırakıyorum en çok kırılan kalp oluyor
Soran+1 yılgidiyorlar ve içince sapıtıyorlar
Soran+1 yılhayır yapmayı düşünmüyorum, şartlar hayat beni nerelere getirir bilemiyorumda umarım mutlu olabileceğim bir yerlerde olurum.. teşekkürler
hayır kullanmıyo
01 Yorumla
Soran+1 yılböyle kalması dileğiyle
- Daha fazla (1)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım