Aile & Toplum Hiç body shaming e maruz kaldınız mı? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Ben kaldım ve çok kötü hissettiriyor. Siz kaldınız mı peki? Güncellemeler+1 yıl Body shaming beden aşağılaması demek Hiç body shaming e maruz kaldınız mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
Deveyeyaranandiken Takip Et Yoda Yaş: 39 , eic 99% +1 yıl zibilyon kere. çok acımasız bizim toplum. görgüsüz bu konuda. 1 0 Yorumla
Nickinisevenkowboy35 Takip Et Xper 6 Yaş: 40 , eic 100% +1 yıl Türkiyede kalmayan var mı ki 🤔 1 0 Yorumla
AçarakŞah Takip Et Master Yaş: 29 , eic 80% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,6b cevap paylaştı. Kaldım ve şimdi ben body shaming yapıyorum 1 3 Yorumla Soran +1 yıl O insanların duygularını anlayıp yapmaman gerekmez mi? Yorumla AçarakŞah +1 yıl Eğer elinde olan sebeplerden dolayı hala öyle olmayı tercih ediyorsa yaparım valla Yorumla Soran +1 yıl Peki.. Yorumla
Elbaa Takip Et Xper 7 Yaş: 34 , eic 99% +1 yıl Bilakis övgüler aldım hep ☺️ 0 16 Yorumla Soran +1 yıl Ne güzel. Umarım hiç yaşamazsın 😊 Yorumla Spiderlord +1 yıl Yalan söylüyor kendisi 1.50 boyunda ve hayatı boyu asla istediği ilgiyi alamadı. Yorumla Elbaa +1 yıl @Spiderlord en sonunda engelleyeceğim seni velet uğraşma benimle.. Evet boyum. 1.55 ama fiziğimin güzel olduğunu söylerler neden yalan söyleyeyim ki. Yorumla Spiderlord +1 yıl Yeter ya yeter nolur yani biraz seninle uğraşsam?Hoşuma gidiyor işte 1.58 altı kızlarla uğraşmak biraz kendime geliyorum.Evde zor zamanlardan geciyorum malesef Yorumla Elbaa +1 yıl @Spiderlord git basket oyna ki boyun uzasın diyorum işte kompleksli velet Yorumla Spiderlord +1 yıl şu an bodyshaming yapıyorsun. Yorumla Elbaa +1 yıl @Spiderlord ay evet fark ettim 😓 bu arada boyun cidden uzar daha yani karamsar olma Yorumla Spiderlord +1 yıl Boyum 1.64 sksmmsmd senden uzunum Yorumla Elbaa +1 yıl @Spiderlord hani 1.71 din sen yalan söylüyorsun. Kesin devenin tekisin Yorumla Spiderlord +1 yıl Yoo daha yeni ölçtüm 1.64 üm Yorumla Elbaa +1 yıl @Spiderlord inanmıyorum Yorumla Spiderlord +1 yıl 2 metreyim desem yine inanmazsın.Oyunbozansın işte Yorumla Elbaa +1 yıl @Spiderlord ciddili boyun kaç? Yorumla Spiderlord +1 yıl 1.91 en son. Yorumla Elbaa +1 yıl @Spiderlord 😂😂 allam dayaklıksın Yorumla Spiderlord +1 yıl Ne o kıskandın mi yer cücesi Yorumla
denizkaradeniz Takip Et Master Yaş: 49 , eic 92% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,6b cevap paylaştı. o ne demek ki 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Beden aşağılama. Yani dış görünüşünden dolayı yargılanma falan. Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
zibilyon kere. çok acımasız bizim toplum. görgüsüz bu konuda.
Türkiyede kalmayan var mı ki 🤔
Kaldım ve şimdi ben body shaming yapıyorum
O insanların duygularını anlayıp yapmaman gerekmez mi?
Eğer elinde olan sebeplerden dolayı hala öyle olmayı tercih ediyorsa yaparım valla
Peki..
Bilakis övgüler aldım hep ☺️
Ne güzel. Umarım hiç yaşamazsın 😊
Yalan söylüyor kendisi 1.50 boyunda ve hayatı boyu asla istediği ilgiyi alamadı.
@Spiderlord en sonunda engelleyeceğim seni velet uğraşma benimle.. Evet boyum. 1.55 ama fiziğimin güzel olduğunu söylerler neden yalan söyleyeyim ki.
Yeter ya yeter nolur yani biraz seninle uğraşsam?
Hoşuma gidiyor işte 1.58 altı kızlarla uğraşmak biraz kendime geliyorum.
Evde zor zamanlardan geciyorum malesef
@Spiderlord git basket oyna ki boyun uzasın diyorum işte kompleksli velet
şu an bodyshaming yapıyorsun.
@Spiderlord ay evet fark ettim 😓 bu arada boyun cidden uzar daha yani karamsar olma
Boyum 1.64 sksmmsmd senden uzunum
@Spiderlord hani 1.71 din sen yalan söylüyorsun. Kesin devenin tekisin
Yoo daha yeni ölçtüm 1.64 üm
@Spiderlord inanmıyorum
2 metreyim desem yine inanmazsın.
Oyunbozansın işte
@Spiderlord ciddili boyun kaç?
1.91 en son.
@Spiderlord 😂😂 allam dayaklıksın
Ne o kıskandın mi yer cücesi
Boyum 1.71 olduğu için kaldım
o ne demek ki
Beden aşağılama. Yani dış görünüşünden dolayı yargılanma falan.
Bu ne demek
Naptılar?