Annem evde bir şey olduğunda hep benden biliyor, nasıl düzelir?

Annem evde her hangi bir eşyaya bir şey olduğunda hep benden biliyor. Az önce bana kardeşimin paltosunu şapkasına takmam için (paltoyla şapkasını bir birine geçirmek için kilit var) verdi. Ben de yapamayınca dedi ki sen kasten mahv ettin, bana gıcıklık olsun diye. Ben de dedim neden öyle bir şey yapayım? O da dedi ki eskiden neden böyle şeyleri yapmıştınsa o yüzden. Ben de dedim ki sen nasıl görmek istiyorsan öyle görüyorsun, o da dedi ki bana cevap verme seni şimdi gelip kötü yapıcam. Her zaman sözün doğrusunu söyleyince kızıyor asla bir konuyu doğru dürüst hall edemiyoruz bana haksızca şeyler söylüyor doğru cevap verince de kızıyor off. Ama gerçekten ben kasten yapmadım. Bundan 5-6 ay önce aramız çok tutuşmuştu ben de onun kıyafetlerini kesmiştim. Ama şimdi gül gibi geçiniyoruz kasten kardeşimin paltosunu neden mahv ediyim? Üstelik paltoya bir şeycik olmamıştı sadece biraz sabırla düzeltmek lazımmış. Birisi yapmadığım bir şeyi bana iftira atınca çok üzülüyorum,2 saattir ağlıyorum. Meselenin esas tarafı kardeşimin paltosu değil, mesele annemin geçmişte yaşananları gündeme getirerek beni haksız yere suçlaması. Gidip meseleni doğru dürüst konuşmaya çalışınca da bana akıl öğretme diyor. Geçmişte ne olmuşsa olmuş ben pişmanım annemin kıyafetlerini kestiğim için. Sizce bu durumu nasıl düzeltirim? Annemim güvenini nasıl kazanırım? Annemle aram kötü olunca tüm dünyam yıkılıyor🥺. Lütfen yardım edin.
Annem evde bir şey olduğunda hep benden biliyor, nasıl düzelir?