5 6 yaşında kapanan çocuk gördüm daha bebe yani çocuk bile değil
Zorla kapatıyorlar sanırım
Zorla kapatıyorlar sanırım
Evet aile baskısı. Benim eşim de tanıştığımızda kapalıydı ama yalandan. Neymiş etraf ne dermiş. baskısı işte. Kime ne ya belli edep adap sınırları içinde eşim ne isterse giyer. Şimdi açık.
Cevap
4Cevap
sanırım mı? hayır kanki 5 yaşındaki çocuk kendi iradesiyle kapanıyor😎 küçücük çocuğu kapatmak sapıklıktan başka bir şey değil
ne fark var isterse ileride açılır xd
kanka blu çağında değil ondan tahrık olanında allah belasını versı n 2021. yılındayız ısteyen ıstedıgını y apma kt a ozgur degıl mı xd
@birfahişefilozof sen her türbanlı kendi isteğiyle kapanıyor veya önceden kapalı olup da açılmak isteyen her kızın açılabildiğini mi sanıyorsun? 5 yaşındaki çocuğa bile zorla türban takan sapık ruhlu bir ailenin çocuğu ileride açılmak isteyince tamam kızım özgürsün istiyorsan açıl 😎😎 diyebileceğini sanmıyorum pek
kanka hakkarideyim islamın harman oldugu yerde hıc oyle seyler yok herkes ozgur bro yanlıs dusunuyorsun xd
@birfahisefilozof Hakkarideysen asker olmalısın asker misin
sende haklısın buraya sadece asker gönderirler binlerce km uzkatan nıyeyse yerlısıyım xd
Zorla kapatmiyorlar alışkanlık olsun diye ufak ufak bone takip alismasini sağlıyorlar
Kesinlikle katılıyorum ✔️
Yazık gerçekten küçücük kız yani ne kapanması bu yaşta
Pedofili çok yaygın türkiyede. Gizli pedofililer var. Tahrik olmasınlar diye sanırım. Hoş kapalı küçük kızlardan tahrik olanlar da vardır illaki ama ne kadar engellenirse o kadar kâr.
sen onları yazdıkca sayıları artıyor xd
Niye ne alakası var benim yazmamla
var alakası xd
Cahil insanların yüzünden
Müslümanım bende ama saçma buluyorum
Saçma tabi
Çok üzücü durum her gördüğümde üzülüyorum.
Yazık yazık ühühühü ister dışarıdaki tüm erkekler pedofili olsun 5 yaşındaki BEBENİN saçıyla uçsun bu gidip onlara zarar verebileceği saldırabilecekleri anlamına gelmiyor. Örtünmek KORUNMAK DEĞİLDİR bana göre. Ben demiyorum çıplak gezelim ama yani o kadar saçma geliyor ki açıklama bile bulamıyorum.
Ülkenin yobazı bitmiyor
Hepsi aile baskısı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?