Doğrusu ben şu ikilem arasında kaldım. Dışarıdan şişme oyun parkı kiralamak ne kadar sağlıklı olabilir? Eğer bunun sağlıksız olduğunu düşünüyorsak satın almak ne kadar mantıklı?
Beni aydınlatacak arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.
Onun yerine bahçenizi veya boş alanı poşetlerle kaplayın biraz su ve sabunla kaygan zemin yaratıp oturarak kayın, zemini yumuşatma amaçlı alt katmana halı veya battaniye yerleştirebilirsiniz.
Çok uğraştırıcı
Maksat çocukların sıkıntısını almak aktivite yaratmak zaten, şişme oyun parkında en fazla 1 saat vakit geçirirler sonrası yok yani boşa uğraş
Yanı şişme oyun parkı kiralamak mı sana göre ideal?
Kurdun gitsin dezenfekte edersin tekrar gelince
Şişme oyun parkı kirala iyice temizlet diyorsun?
Aynen öyle diyorum
Bence satın almak çok saçma evet haklısın tüm çocuklar çok sıkıldı. Kapanmadan sonra eğlenmek onların da hakkı ama bir kaç gün eğlence için dediğin rakamlar çok fazla. O yüzden bana göre şişme oyun parkı kiralaman daha mantıklı geliyor
Nihayet biri güzel gerekçeler belirtti nihayet.
Teşekkürler
Şişme oyun parkı kiralamak derken siz şişme kaydırak istiyorsunuz sanıyorum
Şişme kaydırak tarzı
Bu site var İstanbul da şişme oyun parkı kiralama yapıyorlar. Senin bilgin var mı?
Hangi site?
Bu şişme oyun parkı sitesi
Bunu biliyorum ürünleri gayet temiz korkmana gerek yok bende daha önce şişme oyun parkı kiraladım.
Cevap
2Cevap
Kiralamak sıkıntı ya kaç tane hasta cocuk dokunmuş tur ona bilmediğin hastalıklar bulaşır çocuklarına
Onu bende düşündüm ama ürün kurulduğunda yıkanıp dezenfekte edildiği sözünü verdiler. Yine de senin gibi düşünüyorum ama araftayım, aylardır çok bunaldı çocuklar :(
Sıfırı ne kadar kiralamak ne kadar
Sıfırı 10.000 ₺ den başlıyor. Oyun parkının Günlük kiralanmasına da ulaşım dahil 1200 diyen de var 900 diyen de var. Gündemde çocuklar olmasa hiç yormam zihnimi
Kiralamak da cok pahalı ama satın alsan bütün yaz boyunca kullanırsın
Boyutları nasıl cok büyükmü
Çocuklar kaydırak seviyor. Malum parklara da görüşemiyoruz. Şişme kaydıraklarin yüksekliği de 6 Metre ideal tam çocuklara göre
Yani bahceniz varsa eve alın ömür boyu kullanırlar
Kaç yaşında çocuklar
3 tane var teşekkürler. İki kızım 6 yaşında bir oğluşum var 2 yaşında
Çok uğraştırıcı yazdığına göre sen çocuklara bir uğraş verip başından atmayı düşünüyorsun ama fazla oynayacaklarını sanmıyorum en fazla 2-3 gün sonra yeni meşgaleler bulman gerekecek
Yani sonuç?
Değmez o kadar paraya
Güzel bi temizlerseniz yüzeylerini sorun olmaz.
Satın almak çok maliyetli en az on beş Bin
Abla napcan şişme oyun parkını ya. Yaz geldi al bi tane şişme havuz kocaman. Oynasın dursunlar.
Yok bunlar şişme kaydırak gayet eğlenceli. Havuz çok basit kalır
Abla çocukların yası kaç
4 yaş
Biraz arastırdım Trendyolda 60 ile 200₺ civarında fiyatlar var almanız daha mantıklı gibi
Emin misin 6 7 metre şişme kaydırak fiyatları 12.000 ₺ den başlıyor.
Ben olayı cok farklı anlamısım yani eviniz müstakil değilse maddi olarakta orta halli iseniz maceraya gerek yok abla sadebi şişme havu içine oyuncak alırsınız kafi olur bence 😊
Hayır ev müstakil bahçeli ev ama ben buna 12 bin lira para verip neden bir kaç kez kullanmayım. Hadi vermedim kiraladım. Virüs bulaşacak mı diye endiselenicem. Bence bu konudan vaz geç çünkü sorunun içinde ki kararsızlığımı anlayamıyorsun
Güzel olur
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?