Şu an gerçekten mutlu olan var mı?

Arkadaşlar Allah aşkına söyleyin bir tek ben miyim problemli olan? Pandemi dönemi, gelecek kaygısı, iş bulacak mıyım korkusu vs vs derken psikolojim bozuldu. Markete gidiyorsun alışveriş yapmaya, her şey ateş pahası. 85 liraya kahve satıyorlar. 85 lira. Kuruyemişlere bakıyorsun, sadece bakıyorsun. Alamıyorsun. Başka ülkelerde lüKS olarak görülmeyen her şey bizde lüKS olarak görülmeye başlandı. Röportajlarda görüyorum adam açım, geçinemiyorum diyor gelip telefon kullanıyorsun ama diyorlar. Ne sinemaya gidebiliyoruz ne konsere gidiyoruz ne sevdiklerimizle bir akşam yemeğine çıkabiliyoruz. Bunların hepsi lüKS olmuş. Pandemi döneminden önce de böyleydi gerçi. Şimdi daha beter olduk. Allah aşkına psikolojinizi bu dönemde nasıl sağlam tutabiliyorsunuz? Bir defa geliyoruz şu dünyaya ve bomboş bir hayat yaşıyoruz. Gram zevk almadan. Arada küçük mutluluklar varsa ne ala. Ne kendimizi geliştirebildik ne yeni yerler görebildik. Elimize geçen iki üç kuruşu kiraya mı verelim, faturalara mı dağıtalım, karnımızı mı doyuralım derken ömrümüz geçip gidiyor. Yazık günah yaşadığımız şu hayata.
Şu an gerçekten mutlu olan var mı?