Annemin sorunu ne? Neden bana böyle yapıyorlar? Nasıl kurtulabilirim?

ALLAH RIZASI İÇİN BAKIN. YARDIM EDİN BANA LÜTFEN. GÖREN HERKES FİKRİNİ SÖYLESİN LÜTFEN. ÇOK KÖTÜYÜM. Benim midem hassas kimsenin küçük bir kötü rahatsız edici kokusuna dayanamıyorum. Dediğim gibi küçük bir kötü kokuya dahi! Bunu söylememe rağmen ailem (!) hala bana ters davranıyor üstüme geliyorlar hatalıymışım gibi. Herkes bir değil ama gel gör ki bunu bir de onlara anlat. Ben nefesten de huylanırım ve bunu başlatan bu sorunu başımıza getiren onlar olmasına rağmen bunun sorumlusu benmişim gibi eziyet ediyorlar eskiden fiziksel şiddet ileydi şimdi psikolojik. Onlar hep bana düşman gibiler. Bir de onlardan farklı düşündüğüm için kendi düşmanlıkları bana söylüyor biz senin düşmanın mıyız diye. Yahu bir evde iki cam açıksa cereyan etmez mi? Bir yerdeki hava diğerine, diğerindeki Bi yerdekine alışveriş eder değil mi? Ama öyle değil ordan buraya geliyor diyor tek yönlü olduğunu söylüyor bir de ben okuyomuşum diye bana laf ediyor. Bunu bilmenim okumayla değil beyin kullanması ile alakası var. Her konuda inatçı annem (!). Bana hep karşı çıkılıyor. Ben de sözüm geçmiyorsa burada yaşamam da diyorum diyo ki gelin gidene kadar burada durcaksın, yahu ben evlenecek biri bulabilecek miyim hele? Neymiş biz gavur değilmişiz gel buradan yak yarabbelalemin ya. Onlar ayrı eve çıkıyorlar İş ya isteyince, sanki hepsi öyleymiş gibi üstünden tutma konuşup duruyor. Neymiş elalem ne dermiş, E öyleyse doğru dur da bir şey demesin dedim (normalde takmam ona ne derim ama) yok diyor. Ne ona geliyor ne buna. Bana karşı kasıtları var ney bu bilmiyorum ama var buna yemin edebilirim. Sorun ne diyorum anneyle evlat arasında sorun olmaz diyor E senin yaptığın ney öyleyse değil mi? Böyle saçmalıkların olduğu yerdeyim ve artık dayanamıyorum. Maddi olarak durumum yok öğrenciyim. 22 yaşındayım bu arada. Gerçekten çok kötüyüm bu eziyetten bıktım 11 yıldır böyle kendimi yiyip bitiriyorum. Ağlamalar, baş ağrısı, bazen fiziksel şiddetin acısı, kendime biraz zarar vermeler falan. Ulan onlar yüzünden ders çalışamıyorum konsantre falan hiç kalmıyor hep kavga hep gürültü, bari bunu deyim de vicdana gelir diyorum o zaman da diyor ki ben seni ders çalışıyor biliyordum o zaman boş oturuyosan kalk de yardım et diyor ulan böyle s*laklık başka kimde var yeter yahu yeter. Okulu bitirmeye çalışıyorum zar zor bir de bunların yaptıklarına bak. Sabrım kalmadı dayanamıyorum Allaha ya canımı al ya da bana yardım et yoksa böyle yapamıyorum diye yalvarıp duruyorum. Yapacak bir şeyim yok. Artık katlanamıyorum. Lütfen yardım edin. Sorun ne? Ne yapmalıyım? Şimdiden teşekkür ederim.
Annemin sorunu ne? Neden bana böyle yapıyorlar? Nasıl kurtulabilirim?