Evden atilabilirim napmaliyim?

Merhaba arkadaşlar bugün aile içinde olan olayla artik kafayı sıyırma noktasına geldim. Annem dediğim mahlukla kavgalarımizdan artık bıktim. Olayların nedenine gelirsek bizim aile aşırı korumacı bir aile din açısından kendileri müslümandir. Bende son bikac aydir araştırdığım gördüğüm şeylerden sonra sorgulama sürecine girdim İslam hakkında ve mantıklı gelmeyen şeyler oldu ama hala daha araştırıyorum çünkü anadan babadan gelen bir dine bilgisiz bir şekilde inanmak istemiyorum ki bu şekilde inanan insanların da samimiyetsiz olduklarını kendilerini kandırdiklarini dusunuyorum. Müslümanım diyor ama kurandan bir ayet bilmiyor açıp birkere Türkçesini okumamış ahmak kendince dini savunmaya koyuluyor bizimkiler de aynı böyle cahil sürüsü. Ha bu arada kimin neye inandığı beni ilgilendirmez herkes herşeye inanabilir burda kimseyi yargilamiyorum. Ancak ben bu sorgulama sürecine girdim diye annem demedik laf bırakmadı bana kendisi gibi cahil olmamı istiyor heralde. Bugün uykumdan uyandırıp senin gibi dinsizler insanlara tecavüz ediyor , Çok yaşa git arabanin altında kal umrumda değilsin ve daha neler neler... Artık gına geldi bıktım bunlarin cahilce laflarindan evden ayrılmayı düşünüyorum. Verebileceğiniz tavsiyeler varsa şimdiden teşekkürler.
Evden atilabilirim napmaliyim?