Şeriat diye diye Tayyip Erdoğana tapar hale geldiniz. Neredeyse o adamı Allah yerine koydunuz. Töbe estağfurullah. Allah ıslah etsin ne diyim ki. @mursel60
Bir devlet adami senin dini inanclarina karismiyosa o kisi hepsinden iyidir eskiler bizim birak dini inancimizi namus ve seref birakmadi basortusune yetmedi kitabimiza yetmedi namazimiza camimize karistilar milletten hep caldilar
Namaz kilmayanlar niye oldurulsun kim soyluyo bunlari dinden cikanlarin hakkinda sadece olum hukmu var onuda zaten şeriat ulkesi degiliz olmuyo olmazda
Zulme uğramam sen basa geçince çok daha beter zulumler etmeye hakkın olduğu manasına mi geliyor aramızda sadece 6 yaş var sen bu fazladan 6 yılda ne yaptın hayırdır
Yaw he he kesin öyledir kuran ve hadisleri devlet anayasası yalanlar şeriatçı değil bayraklarında la ilahe illallah yazanlar şeriatçı değil sen seriatcisin defol git ya
Sende dinden çıkanı öldürelim diyorsun onlar da diyor ikinizde eli kanlı katilsiniz elinizde güç olsa sırf fikirleri sizinle aynı değil diye insanları kıtır kitir keseceksiniz gözünüzü kan bürümüş
Allah sana hidayet versin seni yetistiren ana babaya selametler ve hidayetler versin dinimiz kesmeyi yasak etmis sana kim nasil ogretmis bu dini islami
Bunlara oy verenlerin bile en sevdiklerinin boğazlarından haykırta haykırta çıksın acısı oy verenlere bişey olmasın en sevdikleri erirken izleyip kahrolsunlar hayatları bitsin dileğim
@AhmetKaya62 ensar vakfında bir kere yapanın Allah belasını verecek. Peki cehape de onlarca taciz ve tecavüz olaylarını nereye koyacağız. Ayrıca dediğin vakfın ak Partiyle alakası nedir. Fakat dikkat et cehapede tacizciler tecavüzcüler yönetim kadrolarında ve olaylar da cehape binalarında.
Noldu cevap veremeyince kaçarsın böyle iste seninle vakit kaybedemem derken bile bana yazıp vakit kaybediyorsun hiç yazma niye yazıyorsun demek ki takıyorsun yalancı seni ben yer miyim
@herşeygüzelolacak95 hırsızlara ölüm mu var ahahaha ulan keske savundugunuz seyi adam gibi okusanız bu sistemde de tecavüze 20 yıl hapis var elini kolunu sallayarak geziyorsa demek ki kanıt bulunamamistir şeriat devletinde de tecavüze uğrayan kadın 4 şahit getiremicek tecavüzcü serbest kalacak ne anladım ben bu isten
Yanı işime gelmese de kabul ediyorsun sırf fikirleri benden farklı diye herkes ölmeli öyle mi yazık beyinleriniz zehirlenmis sizi eli kanlı teroriste çevirmişler madem bu kadar akilcisin vicdanlisin islamin yanlış olan şeylerine karşı çıksana putperest
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
20Cevap
Hala bunlara oy verenler ya vurduruyodur ya da yiyodur başka açıklaması olamaz :D
Chpli kltk anan öyle yapıyodur he geyler de en çok solcu olur genelde oe seni
Akp oy vermeyen nesil 2 yasindaki nesil bir halt bildigi olmayan nesil senin baban iyi bilir akp den oncesini
Şeriatçı misin
Seriatciyim evet Dinsiz degilim şeriati inkar eden dinsizdir
Şeriat diye diye Tayyip Erdoğana tapar hale geldiniz. Neredeyse o adamı Allah yerine koydunuz. Töbe estağfurullah. Allah ıslah etsin ne diyim ki. @mursel60
Namaz kılmayan herkesin oldurulmesini destekliyorsun öyle mi
Bir devlet adami senin dini inanclarina karismiyosa o kisi hepsinden iyidir eskiler bizim birak dini inancimizi namus ve seref birakmadi basortusune yetmedi kitabimiza yetmedi namazimiza camimize karistilar milletten hep caldilar
Bırak şimdi kıvırması soruma cevap ver namaz kılmayalar dinden çıkanlar sana göre öldürülmeli mi cevap ver
Kimsenin dininize karıştığı yok ne boş yaptın namazına karışmışlar ahahaha nasıl yuttunuz lan bu yalanları kadir misirpatlagi mi anlatti
Namaz kilmayanlar niye oldurulsun kim soyluyo bunlari dinden cikanlarin hakkinda sadece olum hukmu var onuda zaten şeriat ulkesi degiliz olmuyo olmazda
Seriatciyim diyorsun ama yanibdevlet bütün ateistlerin kafasını kessin diyorsun doğru mu
Namaz kılmayan 3 mezhebe göre öldürülür hanefide hapis artı her gün dayak hakaret
Siz seriatcilarin feto ve isid zihniyetinden ne farkınız var çok merak ediyorum
Belliki cok gencsin dostum ve cahilsin sana dicek sozum yok zulme ugramamissin hic
Zulme uğramam sen basa geçince çok daha beter zulumler etmeye hakkın olduğu manasına mi geliyor aramızda sadece 6 yaş var sen bu fazladan 6 yılda ne yaptın hayırdır
Bana ısid ve fetö terör orgutleriyle aranda 1 farkı bile sayamıyorsun çünkü hepiniz aynısınız hepiniz teröristsiniz
Chp kimsenin dinine karışmadı boş boş konuşma
Isid de terördur fetode terordur islamin uskaktan yakindan hic bir bagi olmayan kuruluslardir
Yaw he he kesin öyledir kuran ve hadisleri devlet anayasası yalanlar şeriatçı değil bayraklarında la ilahe illallah yazanlar şeriatçı değil sen seriatcisin defol git ya
Sende dinden çıkanı öldürelim diyorsun onlar da diyor ikinizde eli kanlı katilsiniz elinizde güç olsa sırf fikirleri sizinle aynı değil diye insanları kıtır kitir keseceksiniz gözünüzü kan bürümüş
Allah sana hidayet versin seni yetistiren ana babaya selametler ve hidayetler versin dinimiz kesmeyi yasak etmis sana kim nasil ogretmis bu dini islami
Tevbe 5 tevbe 29 oku cihat ayetlerini cihat hadislerini oku çok cahil kalmissin daha savundugun şeriattan haberin yok cahil
Birseyi koru körüne savunmadan önce k şeyi adam akıllı ogren
Bunlara oy verenlerin bile en sevdiklerinin boğazlarından haykırta haykırta çıksın acısı oy verenlere bişey olmasın en sevdikleri erirken izleyip kahrolsunlar hayatları bitsin dileğim
Hangi partiye verelim sence, birde neden Akparti ye vermememiz gerektiğini anlatırsan iyi olur.
Şeriat diye diye Tayyip Erdoğana tapar hale geldiniz. Neredeyse o adamı Allah yerine koydunuz. Töbe estağfurullah. Allah ıslah etsin ne diyim ki.
Ben öyle bir şey demedim, biz Allah'tan başkasına yapmayız yapan arıyorsan sürekli put diken parti belediyelerine bak
Şaşırmıyorum artık bu ülkedeki insanlara kesin vardır.
Akp önümüzdeki seçimde yine %50 oy alır yine oy verirler
Bitsin artık bu çile.Çekemem bile bile. Sen ne söylersen söyle. Bu hayat geçmez böyle.
Aferin evladım gözünüz açılmaya başlamış yavaştan
Siyasi görüş yapmayı sevmiyorum ama çalışan kim ise ona veririm eğer ki
Bu devirde çalışan mi var yok 😃 hepsi yeme derdinde
Tayyip babaları onlara para verip din kullanarak gelecek vaad ediyorsa neden olmasın
Yine kazanırlar 100 50 yle
Bu ülkenin cahili yobazı mhp'li tecavüzcüsü bitmez
Yecavüzcü chp de canım istersen parti yönetimine gir muhagaja
Herkesin kendi kararı
Bunca şey dediğinden sonra taciz tecavüz olaylarının gırla gittiği cehape ye mi oy verelim.
Ensar vakfı ve bir kereden bisey olmaz diyen bakan da chpnin bakaniydi zaten
Şeriat diye diye Tayyip Erdoğana tapar hale geldiniz. Neredeyse o adamı Allah yerine koydunuz. Töbe estağfurullah. Allah ıslah etsin ne diyim ki!
Gizli üye
Çok komiksini soran üye 😀😀😀
@AhmetKaya62 ensar vakfında bir kere yapanın Allah belasını verecek.
Peki cehape de onlarca taciz ve tecavüz olaylarını nereye koyacağız. Ayrıca dediğin vakfın ak Partiyle alakası nedir. Fakat dikkat et cehapede tacizciler tecavüzcüler yönetim kadrolarında ve olaylar da cehape binalarında.
Kanıtla iddianı
@AhmetKaya62 yav ne güldüm varyaaa 😀😀😀😀😀
Barış yarkadaş eski cehapa milletvekili adam kendini paraladı bunlari anlatmak için.
Kanıt göster kanıt boş yapma o chpli vekili akpnin satın almadığını nerden bilcem
@AhmetKaya62 muhahahabahqnahqnahqaaaa
Muhahaha de sen devletin mafyayla nasıl iç içe olduğunu biliyoruz ölüm korkusu aileni öldürürüz korkusu insana herşeyi yaptirir
@AhmetKaya62 hadi hadi tamam sen haklısın zaman kaybedemem seninle.
Noldu cevap veremeyince kaçarsın böyle iste seninle vakit kaybedemem derken bile bana yazıp vakit kaybediyorsun hiç yazma niye yazıyorsun demek ki takıyorsun yalancı seni ben yer miyim
Kime verelim sence? Ak partili değilim
Asla vermem
Ben varım.
En az %52
silivri soğuktur hemen kaldır bu soruyu xksjjzjahs
Ama yol yaptı 😂😂
Verirler
benden alamaz
Almanya'dan taşınıp vereceğim 🤣🤣
güzwl taktik skwnxjqjzbq
Ben veririm alternatifi yok
Nerden biliyon diğer partilere hiç sana verdin mi
Şeriatçıyım
Feto ve isidden ne farkın var
@AhmetKaya62 Oyum allaha
Allah milletvekili mi olacak dünyaya inip
@AhmetKaya62 Ben peygamber ve sünnetten yanayım
Peygamber ve sünnet isid taliban işte terör örgütlerini mi destekliyorsun
@AhmetKaya62 yoktevhid i dstekliyom
Müslümansak Allahın koyduğu emirlere göre hareket etmemiz lazım şahsen ben öyle düşünüyorum
Tevhid onlar iste
@AhmetKaya62 Demokrasi tağut sistem beşeri sistem
Şeriatta dinden çıkanın cezası ölüm sırf fikirleri sizden farklı diye insanların öldürülmesini destekliyorsunuz sizin teroristten ne farkınız var
Şuanki sistemde tecavüzcüler kol sallayarak geziyor. Sadece işinize gelen kısmı yorumlamayın şeriatta tecavüzcülere, hırsızlara ölüm var...
@herşeygüzelolacak95 hırsızlara ölüm mu var ahahaha ulan keske savundugunuz seyi adam gibi okusanız bu sistemde de tecavüze 20 yıl hapis var elini kolunu sallayarak geziyorsa demek ki kanıt bulunamamistir şeriat devletinde de tecavüze uğrayan kadın 4 şahit getiremicek tecavüzcü serbest kalacak ne anladım ben bu isten
@AhmetKaya62 mallmısın kuranın her yerinde size savaş açanları öldürün diyor
Yanlız 4 şahit olayı zina konusunda
Yanı işime gelmese de kabul ediyorsun sırf fikirleri benden farklı diye herkes ölmeli öyle mi yazık beyinleriniz zehirlenmis sizi eli kanlı teroriste çevirmişler madem bu kadar akilcisin vicdanlisin islamin yanlış olan şeylerine karşı çıksana putperest
Karşı çıksaydık Müslüman olmazdık
O zaman yeni zelanda da 100 kişiyi camide öldüren katıl aslında teröristleri mi temizledi öyle mi
Keşke onlar yerine siz ölseydiniz
verirler
Sitenin yarışı
Sonuna kadar
Şeriatçı misin
Elhamdullilah
Yanı namaz kılmayan herkesin oldurulmesini destekliyorsun öyle mi
Hadisler degisirz.
dinden çıkanı da öldürün diyor hadislerde bütün ateistler de öldürülmeli mi sence
Ister oldurun ister si. kisin ne yaparsalar yapsinlar.
Bana senin görüşün lazım sence ne olmali
Biri de çıkar bütün müslümanları öldürsünler dese hoşuna gider mi
Siz şeriatçıların fetö ve isid zihniyetinden ne farkınız var
Trollum troll. ATEISTTIM BEN.
Collerde gezen muho benim umrumda mi?
Biraz belli et trol olduğunu hacı 😂
Sen de mi dinsizsin