Eniştem sürekli bize laf sokuyor?

Ufak bir sorundan bahsetmek istiyorum.. biz 3 kardeşiz ablam henüz 1 buçuk yıllık evli ama eşi herşeye müdahale ediyor mesela biraz önce iftar yemeğinde bana laf soktu aklında bende cevabını verdim geçen de yine masada beni gösterip bunları yetiştirmemişsiniz dedi anneme nişan gününde de aynısını yaptı ben sustukça üzerime biniyor sanki biz onun haremiyiz bizden mesul gibi gittiğimiz ortamlarda da elini cebine sıkıştırıp önden önden yürüyor... bu durumu annem ile babama anlattım damatlarına toz kondurmuyorlar ben ne dersem yanlıs geliyor ikaz edemiyorum bana nankör diyorlar bu kadar hevesliydi damadına neden bir an önce ablamı aradım evlendirmemiş
Güncellemeler
+1 yıl
Bir kere de anneme sus falan diyordu sesini yükseltiyordu ben o zaman dayanamayıp girdim araya bağırdım sonra babam beni itikledi kolumdan geçti ablamda bana vurmaya kalkıştılar eli açık bir insan yedirir içirir ama bir o kadar sinsi ablama bağırıyor benim yanımda ablamda suyunu bile önüne getiriyor hadi kendi aralarında ki ilişki beni ilgilendirmiyor ama giyimimizden tutun konuşmamıza kadar herşeye laf ediyor babammış gibi
Eniştem sürekli bize laf sokuyor?