Şu an banyoya girdi kendisj aşırı tiksindim ondan görür görmez hmn ss alıp kendime yolladım arkadaşlarına bunları yazmış annemle babama söylesem kavga çıkar zaten annemle babam da ondan korkuyor onlara da çok karşı geliyor hiç sağı solu belli değil kaşarın bide kız olcak küçükken hayvanlara eziyet ederdi şimdi insanlara eziyet etmeye başladı eskiden onu severdim ama şimdi çok değişti nefret ediyorum ondan
17 yaşındaki kardeşimin telefonunda bu mesajları buldum napmalıyım?
Psikoloji okuyorum ve şöyle bir kesinlik vardır bi kişi bi insana zarar vermeden önce ya da daha büyük suçlar işlemeden önce ilk hayvanlara zarar verir sende zaten söylemişsin hayvanlara önceden zarar veriyodu diye. Kardeşinin psikolojik sorunları var mutlaka ailene danısman lazım. Kardesini sevmiyor olabilirsin ama ne olursa olsun aynı kanı soyu tasıyorsunuz. Belki bi an gece nevri döner siz uyurken hepinizi öldürür , yemeğinize zehir koyar zaten kafasında cinayet işlemeyi planlamış. Ve özellikle şu mesaja dikkat ettim kuzenlerini öldürdükten sonra ailelerinin evlat acısı çekmesini istiyor yani aslinda kardeşin kuzenlerinin ailesinin acı çekmesini istediği için cinayet işlemek istiyo bi nevi birşeyin intikamını almak istiyor. 17 yaşında bir kız belki ailene ya da başkalarina bunu anlattıgında aman boşver çocuk aklı, ergenliktendir der geçerler ama bu mesajlar normal bir çocuğun atıcağı mesajlar değil. Hayvanları sevmeyen ama onlarında doymasını istiyen bi kardeşin var.
1
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Senin şu an ailenle acil olarak oturup toplantı yapmanız lazım. Ruh ve sinir hastalıkları hastanesini arayıp acilen yatırılması için harekete geçin. Annesi ve babası onay verdiği için ve 17 yaşında olduğu için onun bir yetkisi yok. Sözlerimi duy ve hemen harekete geç. Eğer dediğimi yapmazsanız yarın bir gün sizi, herkesi öldürür ve hayvanları katleder.
Direkt psikoloğa götürün polise filan söyleyin. Aklını başından alır senin o küçük ergenin. Böylelerinden gel de hayır bekle yarın bigün büyücek böyleleri. Yılanın basını ufakken ezin yoksa başınız b*ktan kurtulmaz.
Kardeşini mutlaka bir şekilde psikolog a götürmeniz lazım bunun ergenlikle bir alakası yok kardeşinin piskolajik sorunları var başka türlü düzeltemezsiniz bu çocuğu zaten kendin demişsin hayvanlara falan eziyet ediyor diye ailene falan söylesen olmaz mı? başka türlü düzelmez bu çocuk dövmeye falan kalksanız çocuğu daha beter olur bu çocuk
Kardeşin tam bi ruh hastasi sizofren Allah akıl fikir versin.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Kardeşin olduğu için acımıyorsan o kedi köpek kesme videolarını kayıt altına al emniyete götürsünler oradan da yallah psikiyatriye. Kardeşin tam bi embesil bacım kusura bakma
Evet zaten psikopat bana bıçak çekti derin olmasa bile boğazımı bile kesmişliği oldu telefonunda kedi keserken köpekleri ateşe verirken videolarını bile yakaladım arkadaşlarıyla resmen güle oynaya kedi köpek kesiyolar bana napar kimbilir