Arkadaşlar Bugün Eski Sevgilim Beni Buldu Halam Olmasa Beni Öldürecekti Ya Aileme De Diyemiyorum Ben Ne Yapcam Şimdi?

Arkadaşlar Denizli'de üniversite okurken bahsedeceğim şahısla sevgiliydik. Birbirimizi seviyorduk, benim okulum bitince de evlenmeyi planlıyorduk. Ama onun uyuşturucu ticareti yaptığını ve kullandığını, aynı zamanda bu işleri yapan bir kadınla ilişkisi olduğunu öğrendim haliyle yıkıldım ve ondan ayrıldım. Bunu geçen yıl, son senemde öğrendim. Koronayla memleketime Bilecik'e döndüm. Aradan 1 yıl geçti derken bugün de marketten evime dönerken yolda karşıma çıktı. Beni nasıl buldu? Anlayamadım. İlk başta tanımadım baktım o. Beni sevdiğini ve unutamadığını, onu dinlemeden ayrıldığımı söyledi. Ben o şaşkınlıkla ne diyeceğimi bilemedim ve gerisin geriye döndüm bu sefer kolumdan tutup çekerek beni dinleyeceksin, benimle geleceksin dedi. Baya direndim, en sonunda elinden kurtuldum. Hemen yan sokakta halam oturuyor oraya koştum Allah'tan halamda bahçe suluyormuş. Halam beni o halde görünce onu kovaladı. Halam olmasa bana zarar verecekti. Arkadaşlar korkumdan aileme söyleyemiyorum halamı da uyardım ama o da saklamak iyi olmaz, bilsinler diyor. Ta Bilecik'te kadar gelip izini bulmuş ya şimdi buradaysa? Ben bir daha nasıl dışarı çıkıcam? Ya bize birşey yaparsa? Yani memleketimde de rahat yok bu nasıl bir saplantıdır ben ne yapcam şimdi?
Arkadaşlar Bugün Eski Sevgilim Beni Buldu Halam Olmasa Beni Öldürecekti Ya Aileme De Diyemiyorum Ben Ne Yapcam Şimdi?