• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (34) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • YKS2026YKS2026
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Kadın EmeğiKadın Emeği
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(34)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • YKS2026 YKS2026
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Kadın Emeği Kadın Emeği
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +28
Aile & Toplum

Başörtüsüne neden karşısınız?

bonusfmo
bonusfmo Takip Et
Xper 6 Yaş: 31
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
01
Yapay Zekaya Sor
başörtüsüne neden karşısınız neden başörtüsü kullananlara karşı kalıplaşmış tutumlarınz var sadece merak ediyorum böyle olduğunu?
Başörtüsüne neden karşısınız?
Kullanıcı Yorumları ve Soruları Ürünleri Kullananların Deneyimleri
Beğen
Paylaş
Takip Et
1 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?

En İyi Cevaplar

• yarenbirsen
    yarenbirsen Takip Et
    Master Yaş: 31
    +1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 6,1b cevap paylaştı.

Ben başörtüsüne. Karsi degilim.. Karsi olanlarda nicin oyle olmus bilemem.. herkes kendi dininin inancinin gereklerini yerine getirrir/getirmez bizi ilgilendirmemeli.. herkesin hayati yasayisi olaylara bakis acisi inanci farklı olabilir.. kimi bunlara uygun yasarken , kimi ise tum bunlara ragmen kotulemeye, otekilestirmeye calisiki bu yanlistir insani hataya goturur.. hakkini vererek yapilan hersey guzeldir ve mukafati vardir.. unutmamaliyiz ki hekes bu guzelligin farkina varamaz her guzelligin dusmani coktur o guzelligi karalamak isteyen coktur. bu tarz seyler eksikliktir.. dogru duzgun arastirmayanlarin isidir cogu yani.. genelleme degil... niye karsi cikarlar, faydasini bilmedikleri icin niye karsi cikarlar siyasi olarak gordukleri icin n niye karsi cikarlar elestirmek tek işleri oldugu icin.. bunlar boyle uzayip gider.. umarim dediklerimi demek istedigim gibi anlarsiniz..

3
    2 Yorumla
    • bonusfmo
      bonusfmo
      +1 yıl

gayet iyi anladım

Yorumla
    • yarenbirsen
      yarenbirsen
      +1 yıl

Sevindim:)

Yorumla

En İyi Cevaplar

• Patiseriii
    Patiseriii Takip Et
    Xper 3 Yaş: 31 , eic 40%
    +1 yıl

Kesinlikle karşı değilim, asıl karşı olanlara karşıyım. Açık biriyim, çevremde kapalı bir çok arkadaşım var ve hepsini çok seviyorum. inanç gereği tesettür kullanıyo diye kişiliği nasıl görmezden geliyorlar hakkatten anlamıyorum. ki tesettür olmaması gereken değil, hatta olması gereken bişey bence. bu yüzden ben de düşünüyorum kapanmayi. Tabi Allah nasip ederse. Ayrıca %90 ının müslüman olduğu bir ülkede tesettür neden bu kadar aşağılanıyor şimdiye kadar hiç anlamadım, hala anlamıyorum ve hiç anlamayacagim da... bu arada bizi dürten bu paylaşımınız için teşekkürler

1
    0 Yorumla
  • cagdas-06
    cagdas-06 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 40
    +1 yıl

Çünkü karşı çıkanlar; "tek tip", "kalıp","fabrikasyon" insanlar... sol partiye oy veren, manevi duygulara uzak, cumhuriyeti özümsemiş (bu mecazi yazılmıştır yoksa demokrasi den üstün yol yok), Atatürkçü (görünümde iyi maskeliyor gerçekleri), çağdaş, hazımsız, dindara karşı kindar, kısmi deist-evrimci-ateist öğretilerin esiri olan, filistin meselesinde israil tarafında olan, açıklanan her fikirde ne söylendiğine değil kimin söylediğine bakıp ona göre rol alan, müebbet muhalefete mahkum, halktan kopuk insanlar. Bu kalıp insan modeli değişmeden ülke asla değişmeyecek. Türkiye nin en büyük ayak bağı bu kitle. Düşün plaja cami yaparsanız ellerimizle yıkarız diye açıklama yapmışlar dün. Bu kadar kin "israil-ingiliz-abd" üçgeninde bile yok. Bu açıklamayı yapan teyzenin sesi sahibinden fazla çıkıyor.

2
    0 Yorumla
  • Beethoven
    Beethoven Takip Et
    Xper 5 Yaş: 33
    +1 yıl

başörtüsünden rahatsız olan insan tam bir geri kafalıdır. bunlar bazı görüşlerin arkasına saklanarak başörtüsünün kullanılmaması gerektiğini söylerler. ama aynı insanlar ertesi gün meydanlara dökülüp özgürlük istiyoruz gibi eylemlerde bulunurlar. bu insanlar artık kabul etmelidirler ki söylemlerinde tutarsızdırlar. tutarsızsınız ağzınızdan çıkanla eyleme geçirdikleriniz bir değil. bu ülkede insanlar baş örtüsüyle üniversiteye giremedikleri için kanadada ingilterede yok efendim papua yeni gine'de üniversite okudular yahu. :) bu saçmalığın daniskasıdır. bence delice bir şey yapın ''düşünmek'' gibi.. artık insanları kendi haline bırakın kim dinini nasıl isterse öyle yaşasın.

2
    3 Yorumla
    • bonusfmo
      bonusfmo
      +1 yıl

benim takıldığım tek nokta o zaten hem laik özgür bir ülkeyiz hemde kendi dinimizin gerektirdiği baş örtsüne karşı olmak hakaretler bulunmak çok saçma geliyo

Yorumla
    • Beethoven
      Beethoven
      +1 yıl

yahu hocam özgürlük diye bağırıp çağırıp özgürlüğü kısıtlamak tam bir faşistliktir. bu insanlar bunu anlamıyorlar.

Yorumla
    • bonusfmo
      bonusfmo
      +1 yıl

dediğim gibi tek takıldığım nokta bu çünkü ben özgürlükten yanalar hemde kendileri gibi olmayan herkesi yargılama derdindeler

Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

29

Cevap

17

Cevap

• Elaoztrk
    Elaoztrk Takip Et
    Yoda Yaş: 30
    +1 yıl

Hiç kimsenin inancına karşı değilimdir çünkü ailem tarafınan böyle yetiştirildim. Açık-kapalı hiç farketmez önemli olan insanın karakteridir. Tanımadan etmeden açık birisine "sürtük" kapalı birisinede "yobaz" diyen önyargılı zihniyete sahip olan şahışları insan yerine koymam ben. Öyle kişilere kesinlikle hatımda yer yoktur.

4
    1 Yorumla
    • bonusfmo
      bonusfmo
      +1 yıl

en iyi cevap hakkı bitane daha olsaydı kesinlikle sana uygun olurdu altına imzamı atabilirim

Yorumla
  • birdosstt
    birdosstt Takip Et
    Xper 5 Yaş: 30 , eic 47%
    +1 yıl

Bunu bende anlamis degilim basortululere ocu gibi bakmak gereksiz sacma demek ne demek ya zaten olmasi gereken bu ama gunumuzde acik sacik olanlari normal karsiliyoruz yahu onu gectim ben senin kiyafetine bisi demiyorsam sende benim basortume deme sen o hakka nasil sahipsin ben ona sasiyorum

0
    1 Yorumla
    • bonusfmo
      bonusfmo
      +1 yıl

tek anlamadığım noktada o oluyor zaten

Yorumla
  • asiridegisik
    asiridegisik Takip Et
    Xper 2 Yaş: 29
    +1 yıl

asil başörtü karsitlari gelmemisler hani görmeye bile tahammulleri olmayan arabistana gidin diyen tayfa veya başörtüsü kadinin ezikliğini ve metaligini kabul etmesidir diyenler bu kuranda yok diyenler vs ben de merak ediyordum cidden ama gelmemisler aciklamamislar artik ne yapalim

2
    0 Yorumla
  • siirselsin
    siirselsin Takip Et
    Xper 6 Yaş: 33 , eic 33%
    +1 yıl

Karşı değilim. Başörtüsü takmak müslüman olmakla beraber gelenek göreneklerden de kaynaklanır. Bugün bir hristiyan da takar başörtüsü geleneği böyledir çünkü. Ama başörtüsünün üzerinde örnek veriyorum rabia simgeleri olacaksa da hiç takılmasın. Çünkü ben o kızda imanının kuvvetinden çok vermek istediği siyasi mesaja bakarım.

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Atatürk boşuna mı kılık kıyafet devrimi yaptı? Erkeğin uçkuru için niye saçımızı kapatalım? Erkeği memnun etmek üzerine kurulmuş saçma salak işler yok kapanmak yok peçe takmak. Bir kadının kendine saygısı varsa kapanmaz. Kapanıyosa da erkek kölesi demektir.

4
    5 Yorumla
    • faruk1616
      faruk1616
      +1 yıl

Ateş seni çağırıyor

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Biraz gözünüzü açın koyun gibisiniz ya bir mantık yürütün başı açık olan cehenneme kapalı olan cennete mi gitcek yani ahahahahahhaha :D cennet annelerin ayaklarının altındaysa başı açık olan anne de cennete gider :D kendi içinde çelişiyo her şey :D neyse herkesin inancı kendinee

Yorumla
    • yarenbirsen
      yarenbirsen
      +1 yıl

Inancin ne bilmiyorum belkide herkes kendi dinin gerekleri. i yapsa problem kalmaz..

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Canım ben Allah'a inanıyorum ve iyi bir insan olarak yaşamaya çalışıyorum ama bu tür saçmalıklara inanmıyorum. Çünkü bunlar erkekler için yapılıyor onlar tahrik oluyor diye biz saçımızı kapatıyoruz. Böyle saçmalık mı olur kadın da erkek de eşit bu dünyada.

Yorumla
    • bonusfmo
      bonusfmo
      +1 yıl

kalıplaşmış bir düşünceye sahipsin ne yazıkkı

Yorumla
  • Stellion
    Stellion Takip Et
    Xper 6 Yaş: 31
    +1 yıl

Saçma, gereksiz, itici lafları ne demek ya? Demokratik ve özgür bir ülkede böyle laflar söylenmesi ne kadar saçma. Bırakıp insanlar istediği gibi yaşasınlar, istediği gibi giyinip kuşansınlar, cahil dediğiniz insanlardan dahada cahilsiniz.

1
    0 Yorumla
  • pinqueen
    pinqueen Takip Et
    Xper 6 Yaş: 30
    +1 yıl

Baş örtüsüne karşı degilim. Türbana karşıyım. Türban siyasallaştırılmış kapanmanın adıdır. Benim anneannemde baş örtülü. Atatürkçüdür medenidir. kaprisinide giyer dirsek kollusunuda. Türban akpnin simgesidir dinin siyasallaştırılmasıdır

1
    3 Yorumla
    • esmerkiz94
      esmerkiz94
      +1 yıl

Kapri giyip kisa kollu giyip basina örtü alinca kapanmak olmuyor. Akp ile ne alakasi var chpli olup mhpli olup kapali hic mi bayan yok? Orada kimsenin derdi siyaset degil Allah'ın farz kıldığını hakkıyla yerine getirmektir.

Yorumla
    • bonusfmo
      bonusfmo
      +1 yıl

bire bir katılıyorum sana

Yorumla
    • pinqueen
      pinqueen
      +1 yıl

Sen 5 vakit namazinu kiliyomusun. Zekatiki fitreni veriyormusun. Agzimdan saadet eksik olmuyor gram inanmam. Baba sozluk efeligi yapma

Yorumla
  • Sessizliginmelodisi
    Sessizliginmelodisi Takip Et
    Xper 4 Yaş: 35 , eic 48%
    +1 yıl

Bende tesettürlüyüm karşı değil hatta kapalı insan sayısı arttıkça mutlu oluyorum. Tabi kapanmanın hakkını verenler için bu geçerli.

3
    2 Yorumla
    • ahmet34343434
      ahmet34343434
      +1 yıl

aynen katılıyorum baş örtüsünü süs amaçlı kullananlara karşıyız dinin gerektirdiği şartar geçerli

Yorumla
    • Sessizliginmelodisi
      Sessizliginmelodisi
      +1 yıl

Kendi başlarınayken ne yaparsa yapsınlar ama toplum içinde yapmasınlar diğer insanları lekelemeye kimsenin hakkı yok.

Yorumla
  • nickiminajınkalçasi
    nickiminajınkalçasi Takip Et
    Xper 2 Yaş: 32
    +1 yıl

Cunku gercekten kapanmanin hakkini veren 50 yas ustu bayanlar. ozellikle bekar turbanlilarin guya onlar cok muslumanlarmis gibi tavirlari bizlere o* gozuyle bakmalari kotu bir durum. onlar skinny jean giysinler vucut hatlarini beli etsinler makyaj yapsinlar bol bol goze dikkat ceksinler simdi bu namuslu mu oluyor sen zaten sac dışında her unsurla erkeklerin ilgisini cekiyorsun saci kapatarak erkekleri tahrik etmedigini san hah

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

%70i akpli ama karşı değilim almanyada 4 kız arkadasım var ve kapalılar ama tayyipten nefret ediyolar cunku gercekleri goruyorlar bu kapalıların cogu tayyıbe tapıyo küfür ediyo makyajla geziyo ben bunlara karşıyım yoksa onlara çok saygılıyım bu %30luk kısıma.

1
    1 Yorumla
    • Derenseminay
      Derenseminay
      +1 yıl

Bende bu düşünceye karşıyım örtülülerin %70 inin alnında tayipcimi yazıyorda bu şekilde yaftalayabiliyorsun. ben açık bir insanın çevremde gördüğüm birçok açık kişide sırf menfaatleri var diye AKP nin yalakalığını yapıyor peki onlara ne demeli?
      Senin de dediğin gibi yine tanıdığım bir çok kapalı AKP karşıtı..
      bu denklemi genelleştirne yaparak çözemeyiz. insanları ötekileştirerekte çöZemeyiz.
      Herşeyden önce önyargılarımızdan uzak duru bir akıl ve gönül ile yaklaşmalıyız çevremizdekilere...

Yorumla
  • majestetuncay
    majestetuncay Takip Et
    Mentor Yaş: 39
    +1 yıl

karşı değilim. yeter ki kendilerini siyasi malzeme olarak kullandırmasınlar.

unutmasınlar bugün benim başörtülü bacım diyenler, zamanında imamhatipler bizim arka bahçemizdir demişler ve yüzlerce kızın zorla başının açılmasına sebep olmuşlardır.

0
    0 Yorumla
  • Süvari-
    Süvari- Takip Et
    Yoda Yaş: 37
    +1 yıl

Allah'ın emrine gavurlar karşı gelir. Karşı olan Müslüman olamaz!

3
    2 Yorumla
    • can3er
      can3er
      +1 yıl

ben başörtüsüne karşıyım
      şimdi müslüman değilmiyim yani?

Yorumla
    • Mathillda
      Mathillda
      +1 yıl

Müslüman müslümanlığın gereklerini inkar etmez.

Yorumla
  • Sonichead
    Sonichead Takip Et
    Xper 6 Yaş: 44
    +1 yıl

Sen ister kafanı aç ister bağla dinine bağlı değilsen baş örtüsünü takmanın bir manası yok Karşı da değilim herkes istediğini yapsın ülke de darmaduman zaten bir şey de elden gelmez

0
    0 Yorumla
  • nasılolsa
    nasılolsa Takip Et
    Xper 2 Yaş: 34 , eic 30%
    +1 yıl

her kapalı bayan bir değildir bunu unutmayalım kıçı açıkta gezen kafası kapalı olanlar ayrı bir grup olarak nitelendirilmeli

0
    1 Yorumla
    • kimeneeekii
      kimeneeekii
      +1 yıl

Haklisin o tiplerden var onlar kendilerini kaldırıyor o şekilde giyinerek

Yorumla
  • TerminalBalistik
    TerminalBalistik Takip Et
    Xper 6 Yaş: 43 , eic 35%
    +1 yıl

Valla ilk yedi cevaptan çok hoşuma gitti, olmaıs gerekeninde bu olamsı lazım zaten. Teşekkür ederim arkadaşlar :)

0
    0 Yorumla
  • _Kalpana_
    _Kalpana_ Takip Et
    Xper 7 Yaş: 34
    +1 yıl

yoo karşı değilim evet ben açık bir bayanım ama saygım sonsuz kapalıları severim

0
    1 Yorumla
    • bonusfmo
      bonusfmo
      +1 yıl

olması gerektiği gibi ama malesef çoğu insan bu düşünceye sahip olamıyor

Yorumla
  • sizofrenkarinca
    sizofrenkarinca Takip Et
    Master Yaş: 36 , eic 36%
    +1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 2,8b cevap paylaştı.

Karşı falan değilim, ki zaten kendim tesettürlüyüm. Karşı olanların da dini inancını sorgularım.

1
    2 Yorumla
    • optimusbrayn
      optimusbrayn
      +1 yıl

bunu sorgulama hakkında sahip değilsiniz. ister inanır ister inanmaz kimse kimseye hesap vermek zorunda değil...

Yorumla
    • sizofrenkarinca
      sizofrenkarinca
      +1 yıl

O sizin düşünceniz. Sorgulamak demek illa böyle düşünemezsin vs diyerek karşı tarafa hakaretler etmek vs değildir. Kendi düşüncenizi kendi yorumunuza yazınız benim düşüncemin altına değil.

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    +1 yıl

Basim acik. Ama karsi degilim. Aksine basi acik olmaya karsiyim ama iste o seytan yok mu o seytan. Ins bizde bigun olmedn yuregiyle birlikte tesetture girenlerden oluruz

1
    0 Yorumla
  • Poene
    Poene Takip Et
    Xper 6 Yaş: 35
    +1 yıl

isteyen istediğini giyinebilir isteyen kapanabilir. çok aşırı açık giyinenlere karşı bir tutum sergiliyorum. başörtülülere karşı kalıplaşmış bir tutumum yok

0
    0 Yorumla
  • nefes04
    nefes04 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 32 , eic 34%
    +1 yıl

Ben karşı değilim herkesin istediği gibi giyinmesinden yanayım

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

saçma da ondan.. sanki erkekler saçı açık olana saldırıyolar da. saç telinden tahrik olunmaz. ama kapalı kızlar kendini bişe sanmaları sinir bozucu. kendilerini bir şey sanıyolar sadece kendileri günahsızmıs gibi davranıyolar tam dayaklıklıar

0
    3 Yorumla
    • gençlikbaşımdaduman
      gençlikbaşımdaduman
      +1 yıl

sen tam dayaklıksın asıl , ben kimseye sinir bozucu kendini beğenmiş demem herkes nasılsa çeveresini öyle görüyor. ne sinir insanlar var ya okudukça sinir oldum.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

ne oldu zoruna mı gitti? aynen de öyle senin gibilerle muhattap olmayacagım sevyesiz

Yorumla
    • Mathillda
      Mathillda
      +1 yıl

burada önemli olan sadece saç değil. Ayrıca tabiki bu sıcakta Allah rızasını kazanmak için başını kapatan ve uzun kolluyla dolaşan bir kız mini etekle erkeklerin ilgisini çekmeye çalışan bir kızdan daha üstündür.

Yorumla
  • can-cem0924
    can-cem0924 Takip Et
    Bilge Yaş: 40
    +1 yıl

Çünkü günümüzde Tayyip başörtüsü ile sadece saçları değil beyinleri ve gözlerinide örttü herkesin. o kadar çok siyaset malzemesi yaptıkı sanki başörtülüler akepenin malı gibi.

2
    2 Yorumla
    • Mathillda
      Mathillda
      +1 yıl

Yoo sağolsun artık cahil diyemicekler çünkü üniversite okuyabiliyorlar.

Yorumla
    • can-cem0924
      can-cem0924
      +1 yıl

İşte o daha kötü okumuş cahilide ne olur deme:) önceden inancı için çalışıyorlardı şimdi hırsızlar için çalışacaklar. sende vergi ver koyun arkadaşım

Yorumla
  • karfih
    karfih Takip Et
    Xper 5 Yaş: 30
    +1 yıl

Burası özgür bir ülke isteyen istediğini yapabilir. İster kapalı olsun ister açık sonucunda içi insan olduktan sonra gerisi teferruat

0
    0 Yorumla
  • kimeneeekii
    kimeneeekii Takip Et
    Xper 6 Yaş: 36
    +1 yıl

Bende kapalı bir bayan im. Kapali açık ayrimi yapanları yanıma yaklastirmam

2
    3 Yorumla
    • ahmet34343434
      ahmet34343434
      +1 yıl

allah sizlerin eksikliğini asla göstermesin

Yorumla
    • nasılolsa
      nasılolsa
      +1 yıl

sadece kafasını örtenleri de yaklaştırma canım :)

Yorumla
    • nasılolsa
      nasılolsa
      +1 yıl

aynen asıl bu tiplere karşı olmak lazım ben tessetürlü değilim sırf bunlar yüzünden soğudum asıl tessetürlü olan kardeşlerimize laf geliyo bunlar yüzünden

Yorumla
  • KolalıCelibonn
    KolalıCelibonn Takip Et
    Guru Yaş: 29
    +1 yıl

Cünkü onu hakederek takmıyorlar. Cünkü yüzüne bir ton makyaj yapıp dapdar pantolonlar giyiyorlar. Kapanmak bu değil.

2
    3 Yorumla
    • Derenseminay
      Derenseminay
      +1 yıl

Hakedip hakederek takıp takmaması bu yargılamayı bizim yapmamız doğru değil. bu tıpkı kilolu bir insana niye Tayt giyiyorsun demeye benziyor.

Yorumla
    • Derenseminay
      Derenseminay
      +1 yıl

Kişinin tarzına yaşam şekline müdahale etmek kabul edilemez. sen doğru uygulamayı biliyorsan onu yaparsın eğer iyi niyetli isen de arkadaşım bunun doğru uygulaması bu şeklildedir der köşene çekilirsin. kimse kendi düşünce ve fikrini bir başkası üzerinde dayatma aracı olarak kullanamaz kullanmamalı da

Yorumla
    • doguhancifci
      doguhancifci
      +1 yıl

Bak burada haklısın

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Niye karşı olalım, herkes istediği gibi takılır, bize ne.

1
    0 Yorumla
  • dersam4
    dersam4 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 30
    +1 yıl

Karşı değil, hatta çok seviyorum :) ben açık biriyim, ama arkadaşlarımın çoğu kapalı :)

0
    0 Yorumla
  • sea2549
    sea2549 Takip Et
    +1 yıl

Herkes istedigi gibi yaşar kimin haddine karşi olmak.

1
    0 Yorumla
  • can3er
    can3er Takip Et
    Xper 6 Yaş: 37
    +1 yıl

arkadaşın biri demiş ki allahın emirlerine karşı gelen gavurlar müslüman değildir?
    ben başörtüsüne karşıyım
    ne yani müslüman değilmiyim şimdi?

0
    4 Yorumla
    • gençlikbaşımdaduman
      gençlikbaşımdaduman
      +1 yıl

kusura bakmayın ama kuran da örtünün diye kesin ayetler varken sen karşıyım dersen i dinin bir bölümünü reddetmiş oluyorsun nasıl tam olabilirsin

Yorumla
    • can3er
      can3er
      +1 yıl

500 bin tl paran olsa bankaya yatırım yapmazmısın?

Yorumla
    • Mathillda
      Mathillda
      +1 yıl

Allah sana hidayet versin ne diyelim.

Yorumla
    • can3er
      can3er
      +1 yıl

herkes kendine göre en iyi müslümandır ama kimsede dinin tüm emirlerini yerine getirmiyor kimse 4x4 lük değil kusura bakmayın bankaya para yatırıp faiz yiyen güzele bakmak sevaptır deyip açık giyinen kızlara bakan sonrada gözüm kaydı diyen milyarlarca insan var

Yorumla
  • xadija1995
    xadija1995 Takip Et
    Xper 7 Yaş: 30
    +1 yıl

Sacma geliyor bana oyle seyler. Tamam Allaha inaniyorum da nedir bu bas ortusu.

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    +1 yıl

Başörtü defansiflik ise makyaş da ofansifliktir. İkisini bir arada çevresine sunan dişilere anlam veremiyorum.

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Baş örtü normal olandır. Bu aralar kıçını başını açarak dolaşmak moda oldu kızlarda o yüzden öyle birini görünce çekemiyorlar.

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Baş örtüye karşı değilim ama çarşafa uzun sakal bırakanlara şalvar gibi birşey giyip başına takke takan insanlara karsiyim

0
    0 Yorumla
  • nutellairem
    nutellairem Takip Et
    Xper 4 Yaş: 30
    +1 yıl

karsi deilim dusunuorum kapanmayi hatta.

2
    1 Yorumla
    • bonusfmo
      bonusfmo
      +1 yıl

inşallah kapanırsın bu düşüncede olman güzel bişey

Yorumla
  • Nonethelessh
    Nonethelessh Takip Et
    Guru Yaş: 43
    +1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 1,5b cevap paylaştı.

İnancın şov haline getirilmesine karşıyım...

3
    0 Yorumla
  • SSelale
    SSelale Takip Et
    Yoda Yaş: 36
    +1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 339 cevap paylaştı.

Karşı olduğumuzu nereden çıkarttın

0
    1 Yorumla
    • bonusfmo
      bonusfmo
      +1 yıl

oku yorumları görürsün

Yorumla
  • Taita
    Taita Takip Et
    Yoda Yaş: 35
    +1 yıl

eskiden karşıydım ama şimdi değilim

0
    2 Yorumla
    • bonusfmo
      bonusfmo
      +1 yıl

neden fikrin değişti peki

Yorumla
    • Taita
      Taita
      +1 yıl

eskiden düşünmeden karar verirdim önyargılıydım kalıplarım vardı sonra kurtuldum insanlar tanıdım anlamaya çalıştım yani dini görüşlerimde değişiklik oldu

Yorumla
  • MrPyro
    MrPyro Takip Et
    +1 yıl

Karşı değilim ama merakımdan takip

1
    1 Yorumla
    • bonusfmo
      bonusfmo
      +1 yıl

bakalım bişey diyeceklermi

Yorumla
  • 19litrelikdamacana
    19litrelikdamacana Takip Et
    Xper 5 Yaş: 40
    +1 yıl

Karşı değilim, hayat onun bana ne.

1
    0 Yorumla
  • wolverine-yolverin
    wolverine-yolverin Takip Et
    Bilge Yaş: 35
    +1 yıl

karsi degiliz herkes istedigini yapabilir

0
    0 Yorumla
  • tugba011
    tugba011 Takip Et
    Bilge Yaş: 30
    +1 yıl

Karşı degilim, herkesin kararına saygılıyım.

0
    0 Yorumla
  • Nurullah14
    Nurullah14 Takip Et
    Xper 2 Yaş: 31
    +1 yıl

Bu devirde kapalılardan kork...

1
    0 Yorumla
  • selcun
    selcun Takip Et
    Xper 5 Yaş: 29
    +1 yıl

Karşı değilim kesinlikle çok saçma ya

0
    0 Yorumla
  • Xerox95
    Xerox95 Takip Et
    Xper 7 Yaş: 30
    +1 yıl

Karşı değilim ben.

0
    0 Yorumla
  • cannn22
    cannn22 Takip Et
    Yoda Yaş: 33
    +1 yıl

Karşı değilim

0
    0 Yorumla
  • Metadon
    Metadon Takip Et
    Xper 5 Yaş: 35
    +1 yıl

ÇAĞ DIŞI

0
    0 Yorumla
Devamını Gör(31)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aile & Toplum > Sorular > Başörtüsüne neden karşısınız?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Başörtüsüne karşı mısınız? 13 cevap verildi
Neden başörtü takıyorsunuz veya neden başörtü takmıyorsunuz? 10 cevap verildi
Dekolteli giyime karşı mısınız? 177 cevap verildi
Başörtü takmak size hiç bir fayda sağlamıyor? Sizce? 12 cevap verildi
Başörtüsü takmamak sizce caiz mi? 16 cevap verildi
Başörtüsünü neden çoğu kişi tercih etmez? 14 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Hangi vücut tipi size daha hoş geliyor?
  • Eski mesajlarını okuyup ben bunu niye yazmışım dediğin oldu mu?
  • Size aşık olan biri var mı?
  • Biri, senin ondan hoşlandığını nasıl anlar?
  • Sizce normal bir ev temizliği kaç gün sürüyor, ben mi abartıyorum?
  • Size değer veren biri mi, yoksa sizin değer verdiğiniz biri mi? Hangisini seçerdiniz?
  • İmamoğlu ve Özel sizce yeni bir parti kurmalı mı?
  • “PASSENGER (YOLCU)” filmini izlediniz mi, nasıl buldunuz?
  • Banyo yaparken kese mi lif mi daha iyi temizlik hissi veriyor?
  • Sizce kadınlarda hangi saç şekli daha güzel?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨