Ben karşıyım mesela özellikle devlet dairesinin herhangi bir yerinde kullanılmaması gerektiğini düşünüyorum.
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
neden kullanımaması gerekiyor? başörtülüler yapamıyo mu işini nedir bu sizin ötekileştirme çabanız ya
Yapamıyo değil ya ötekileştirme de değil siyasallaştı türban işi iyice
Neden giyim tarzı insanın inancı gereği giyimine kim ne hadlee karışabilir. Özgürlük hak hukuk sadece mini etekliye mi
Hocam mini etek de giyilmemeli bana göre
Mini etek aşırı dekolte evet sıkıntı yaratır. Ancak müslüman bir kadının kapanması gayet normal bir şey. Ve hickimse bu kadını kapalı olduğu için birseylerden mahrum edemez. Çok saçma ve bencilce dusunuyosun
E sende aşırı açık giyenleri eleştirdin şimdi ne farketti
Elestirmedim asla da eleştirmem lakin benim çocuğum erkek ve ergenlige gireceği sırada öğretmeni aşırı açık giyinip ders anlatırsa o çocuk derse odaklanmaz öğretmenin minisine dekoltesine odaklanır. Kim ne derse desin bu böyle. Sen o örümcek beynini çalıştır biraz ondan sonra yorum yap
Çocuğun var ve akplisin öyle mi
Misal dedim çocuğum olması şart değil bizde ergen olduk mini etekli bir öğretmen ders anlatırken biz mini etegine odaklanirdik sinifca.
Zafeeeeer ananı karını koru bu gece zafeeeeer s.. kecem ikisini de karına g. tten anana ağızdan verecem zafeeeer
Ağzına alacak annen bu gece zafeeeeer
Yeni baban benim zafeeeer
Yaramaz oğlum benim çok asabisin sakin ol asasasases
Askeriye disinda karsi degilim. Isteyen istedigini giyer. Lakin ordu icerisinde olmamali. Tek tip ve disiplinli olunmali.
Diğer devlet daireleri de bana göre tek tip ve disiplinli olmalı
Senin gorusun. Bu arada basortusune karsi bir kin ve nefretim yok. Insanlarin kalbini incitmemek gerekli.
Kin ve nefret ayrı bi kavram ya neden kin besleyelim sadece karşı olduğumu dile getirdim
Bende senin bu dünyada nefes almana karşıyım onu napalım
21 yy da sen böyle düşün aferin
Yüzyılla ne alakası var hocam
Tamam kanki haklısın
Degilim herkes istedigini yapmakta özgür
Hayır neden olayım , olan da sorun vardır
Neden böyle düşünüyorsunuz
Artık dini bir emare değil, siyasi bi emare olduğu için. Siyasal İslam'ın simgesi
Siyasal olduğunu düşünmenize sebep olan hali hazırda yine siyasetçiler. Peki sizin için başörtüsü siyasette neyi temsil ediyor. Madem bir simge halini almış.
Siyasal mı ne alakası var dinimizin peygamberi kitabı bellidir. Dedelerimizin dedesi zamanında bu siyasetçiler yoktu. Artı sizler bu sapık zihniyetinizi ortaya koyarak o siyasetçilere yönelim sagliyorsunuz. Din düşmanlığı oluyor bu yaptığınız. Din deriz AKP derler vatan sevgisi deriz AKP derler. Ulan bu değerler bize atadan dededen miras ne AKP si
Akp örgütünü temsil ediyo tabiikide
Din düşmanlığı da CHP örgütünü temsil ediyor
Ne güzel dediniz:) Akp yi başörtülüler temsil ediyor ise şayet bunu savunuyorsunuz, açık hanımefendiler de Chp iktidarını temsil ediyor. O halde bende kamuda açık hanımefendiler görmek istemiyorum.
Sanki bizi AKP kapattı kadınlarımızı sanki AKP den önce vatan sevgimiz yoktu tövbe haşa sanki İslamiyet'i AKP getirdi. Sizler böyle düşündükçe bu ülkede iktidar göremeyeceksiniz. Bu ülke Müslüm Türk çocukları ile var...
CHP'yi temsil eden belli bi topluluk yok cehapede her türlü insan var ama akp belli bir gruba mal olmuş örgüt
CHP yi temsil eden gruba dair hiç vatan sevgisi ve İslamiyet sevgisi asla duymadım. Nekadar CHP örgütünü temsil eden varsa din düşmanlığı askere ateş edene sempati cami düşmanlığı başörtüsü düşmanlığı gördüm. Sanki İslamiyet'i AKP getirdi çok komiksiniz gerçekten. Sizin örgütünzde Atatürk diyen bayrak diyenle PKK diyen askere ateş eden atana bayrağına söven kolkola yürüyor 😁😁😁 farklı görüş dediğin bu. Bu insanlar çıkar için bir aradalar. Lakin bu ülkede Türk ırkı var olduğu sürece sizin devlet yönetmek haddiniz değil olmadı olmayacak
Chp nin ne yediği belirsiz çünkü sizin de belli bir görüşü savunamıyor olmasını bilmiyor olmanız çok normal. Sahi siz hangi görüşe oy veriyorsunuz, net duruşu olmayan siyaset grubu sizde kafa karışıklığı yapmıyor mu? Gerçi Akp=Başörtüsü şeklinde basit düşünen insandan fazla detay vermesini beklememeliyim. Kendi görüşünüzle size bir ömür boyu mutluluklar diliyorum.
Zafer partiliyim başka hangi partili olacam.
Bana bu kadar hakaret ettiğinize göre siz de başörtüsü takıyosunuz. Ve siyasal görüşünüz akp
Tezimi doğruladığınız için teşekkürler
Keddiyy Chp örgütünü herturlu ve asla orta yolu bulamayacak zihniyetler savunuyor 😁 ortak özellikleri de din ve vatan düşmanlığı.
Haklısın o konuda zafer zaten o konuda haksızsın diyen yok sana sen beni cehapeli mi sandın yoksa :d
Din düşmanlığı yapanların o örgüt avlusunda toplandığını askere ateş edenlere bile kucak açtıklarını gördüğümden beri AKP liyim. Sayenizde vatan ve dinimiz bizim kırmızı cizgimizdir bunu ogreneceksiniz ya seve seve ya düt. düt
La olum ben cehapeli değilim zaten neyi anlatamadım sana anaaa kanser ettin beni
Asıl vatan toprak bizim kırmızı çizgimiz sen ve senin gibiler ülkeyi Arap Afgan çetelere satarken biz namus savaşı veriyoruz siz namusunuzu sattınız bu adamlara sonra gelip burdan dinden imandan bahsediyosun hadi ordan önce namusunu kurtar namusunu
Namusum şerefim yerinde çok şükür. Vatanını seven askerine ateş edenle Elele yürümez. Boş konuşma vatan kırmızı cizgisiymis hadsiz. Kimseye satılık toprağımız yok Türk ırkı var olduğu sürece anca havlarsiniz
La olum ben Ümit Özdağ taraftarıyım Zafer Partiliyim sen şaka mı yapıyorsun
Kim askere ateş edenle el ele yürümüş
Senin algılama yeteneğinde bi problem mi var hocem
Demek ki o partide de din düşmanlığı var öğrendiğim iyi oldu AKP den sasmayacagiz. Oğlum diye konusuyosun da g. tun. yese adam olsan gizli olmazdin.
Din düşmanlığı ile ne alakası var olayın sadece fikir belirttim alla allaa
Ya 90 kilo boksör adamım gizliden çıkıp beni bulup dövecek mi napacan 36 yaşında adamsın seni yemesi de kolay olur sen el kaldırana kadar yerde olursun git belanı benden bulma
Müslüman kadının inanç gereği kapalı olması gerekir. Bunada kimse dil el uzatamaz. Buna karışan dil uzatan din düşmanlığı yapmış olur.
Herkes oyunu atsın geriye çekilsin, bu kadar gerilemeye gerek yok gece gece.
Gerilmeye
Sanki küfür ettim türbana islama sadece fikir belirttim ya üzerime amma geldiniz
Siz cukulata cips cocugusunuz. G. tun. yiyosa gizli olma hadi.
Dil uzattin tabi edepsiz siyasi emare dedin bu ne küstahlık AKP getirmedi bu değerleri
Hahahaha kafayı yedirtceksin bana cidden neyse senle aynı seviyeye düşmeyecem korkutm senden hadi sen kazandın savaşı :D
Artı siz yokluk görmediniz bu ülkeye AKP çok şey getirdi çok hizmet verdi sizin begenmediginiz şeyler AKP den önce ruyamizda goremeyecegimiz kadar lüks tu
Suriyeliler ve afganlar gibi demi? Bunlar lükstü :)
Korktun denedim ben düşüncenin sözünün arkasında olsan adam olur gizli sormazdin soruyu sende biliyorsun ki yaptığının adı yav. s. ak. lik
Getirdiği hizmetleri ve sığınmacılarınızı alın defolun gidin
Gizliden çıksam ne yazar ne yapacaksın onu merak ediyorum bak hala dangalak dangalak konuşuyon yaşlı başlı demicem sövecem artık he
Türkiye Türkler'in dir evladım Türk'ün kaçtığı nerede görülmüş defolmasi gerekenler defolsun
Gizliden çık bana baba dedirtecegim sana
Ya hocam senden bişe anlamadım ben Türkiye Türklerindir diyosun ona lafım yok zaten benim de savunduğum o sonra ülkeyi Araplara afganlara teslim eden AKP'ye destek çıkıyosun ironik
Senin ananı avr.. harbi s.. rm ama ha dangalak dangalak konuşma
Denyomusun oğlum sen kime teslim etmiş ülkeyi çok fazla Fox haber izliyorsunuz. Ülke bizim kimseye teslim ettiği yok edemez de
G. tun. yiyosa aç profilini çık gizliden klavye oğlanı
Bende Zafer memnun oldum o. c. ocugu. adini sormadım ama sadece g. tun. yiosa profilini aç sonsuz. düt. bacilarini
Başörtülü bacını karını kızını anneni bu gece ağlatarak s.. Ecem bekle yatağında karını almaya geliyorum annenle beraber becerecem karını sana hem çocuk hem de kardeş verecem asababasesse
Ahehahahhahaahahha başörtülü anasını becerdiğimin zaferiii yeni babana merhaba de oğlum hadi asabileşme bu kadar abasasassaa
İnsan babasına karşı böyle konuşur mu ayıp oğlum
Bu arada hanfendi senden çok özür diliyorum hakkını helal et bak ben sakinliğimi korumaya çalıştım sen de şahitsin kusura bakma
Benim oğlan da biraz asabi olunca böyle bi manzara çıktı ortaya kusurumuza bakmayın ama hata bende terbiye veremedim benim oğlana asassasasa
Hayır müslüman bir kadın başörtülü olmalı
Beni ilgilendirmiyor
Neden karşı olalım
S. git gavur
s. git asko