Başlıktaki gibi arkadaslar benim ailem insanlığa bakark ve bende öyle eşimin kürt olmasını ben ve ailem asla sorun etmedi etmez de ama eşimin ailesi tarafı hep akrabaları ile evleniyorlar yalnızca eşim disardan biri ile yani benle evlendiği için yıllardır annesi babası ve kardeşleri ne eşimle ne de benimle konuşmuyorlar, hatta dugunde bi se bile takmadiklari gibi eşime de hiç yardım etmediler hep benim ailem destek oldu, Türküm diye dışladilar resmen beni , ne kaynanam ne gorumcelerim bayramda bile arayıp sormuyor bende aramıyorum artık.. 5 sene oldu bundan sonra da değişmezler zaten ama hala üzülüyorum başka insanlara bakıyorum ne güzel esinin ailesi de kendi ailesi gibi fotolar çekiyorlar , hep içimde ukde kaldi.
Güncellemeler
+1 yıl
...
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Eğer kötü değilsen bunun için disliyorlar ise niye üzülüyorsun ki. Kaybettiklerin kurtulduklarindir
Her zaman iyi davrandım saygıda kusur etmedim kendileri hep beni dislado
O zaman üzme kendini boşver. Esin seni seviyorsa mutlu ediyorsa ailesini salla gitsin
Eşim için üzülüyorum sanki onu ailesinden ben etmişim gibi geliyor ama artık üzülmeye değmez
Hiç yoktan zararları dokunmuyor.
Boşverin, hayırlısı böyle demek ki...
Zararı dokunmuyorsa gerisini ırgalamayın.
Kendi kendilerine ederler.
cut.
Neden evlendin ki böyle biriyle? Türk'le evlenmeliydin.
Eşim çok iyi bir insan asla ailesi gibi değil
Ne fark eder ki? Ailesiyle de evleniyorsun bir insanın doğrudan ve dolaylı yoldan.
Ailesi bildiğin Türk düşmanı o zaman? Bir Türk kızı nasıl olur da böyle bir aileye gelin gider ki?
Ben eşimle iş ortamında tanıştım 2 yıl kadar sevgililik dönemimiz oldu ondan sonra ailesini tanıdım o zmana kadar kürt olduğunu bile bilmiyordum ayrıca insan insandır kafatasçı şeyleri yanlış buluyorum ailesi oyle olduğunu görsem de eşim ve ben birbirimizi çok seviyoruz
Onların yaptığı kafatasçılıktan bahsediyorsun sanırım? Doğru mu anladım?
Gurur duymaları lazım o ırka şans verdiğin için 😂
Lafa gelince türk kürt kardeştir derler YERSEN
Maalesef ama içine girince gördüm bende hepsini aynı tutmak doğru değil ama benim gördüklerim böyle maalesef
Benim gördüklerimde böyle... Demekki çoğu böyle
Malesef işte böyle bı ayrım var
Eşin kabul ettimi
Neyi kabul etti mi
Bas ka bi sorun var ayrıştırma yapamazlar