Hiçbirşey yapasım gelmiyor sadece yatasım geliyor
Uyku düzenim berbat halde bazen uyumadığım zamanlar oluyor veya gün içerisinde uyuyorum uyandığımda bilgisayar başına geçip vakit öldürüyorum sonra yemek yiyorum ve tekrar yatıyorum hayatım bu şekilde geçiyor.
Aile baskısı bir yandan üniversite sınavı var 1 gram çalışasım gelmiyor felaket darlıyorlar
Arkadaşlarım desen onlarda benim gibiler karantina var zaten dışarı da çıkamıyoruz
Sevdiğim bir kız vardı o da uzun zaman önce ona açılınca bana gülerek reddetti
Bomboş yaşıyorum
Artık bilgisayar oyunlarını eskisi gibi eğlenmek için oynamıyorum beni dış dünyanın sıkıntılarından uzak tutsun diye oynuyorum.
şu an yanımda slow bir müzik buraya bunları yazıyorum
Bu uygulamayı da sadece bunu sorabilmek için indirdim
Uyku düzenim berbat halde bazen uyumadığım zamanlar oluyor veya gün içerisinde uyuyorum uyandığımda bilgisayar başına geçip vakit öldürüyorum sonra yemek yiyorum ve tekrar yatıyorum hayatım bu şekilde geçiyor.
Aile baskısı bir yandan üniversite sınavı var 1 gram çalışasım gelmiyor felaket darlıyorlar
Arkadaşlarım desen onlarda benim gibiler karantina var zaten dışarı da çıkamıyoruz
Sevdiğim bir kız vardı o da uzun zaman önce ona açılınca bana gülerek reddetti
Bomboş yaşıyorum
Artık bilgisayar oyunlarını eskisi gibi eğlenmek için oynamıyorum beni dış dünyanın sıkıntılarından uzak tutsun diye oynuyorum.
şu an yanımda slow bir müzik buraya bunları yazıyorum
Bu uygulamayı da sadece bunu sorabilmek için indirdim
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Biz buradan ciddi anlamda destek olamayiz cunku biz uzman degiliz. Lutfen bir psikolog dan yardim al ve hayatina sahip cik. bu sans bir defa geciyor elimize, bosu bosuna ziyan etme derim.
Sen benim hastane çıkışı kaybettiğim ikizim olabilir misin 😃
aramızda bazı farklar olsa da hepimiz şu an aynı durumdayız kendini iyi hissettirmek için aiclen hobiler bulmalısın anca insan zihninin öyle boşaltabiliyor
Depresyona bunalıma girmişsin sen ama bu böyle olmaz ki bı an önce kendini toparla
Yaş 18 yazıyor doğru mu?
Evet
Şimdi böyle hissetmendeki başlıca nedenleri bana göre öncellikle sınav stresi. Yaş kaç olursa olsun ama özellikle de üniversite sınavları stres yapar.
Artı olarak evden de darlama olunca.
Ayrıca hoşlandığın kızdan da karşılık almamışsın. Bu da etkiliyor tabii düşüncelerini. Ama bunları geçici olduğunu hatırla hep. Şimdilik hevesin olmaya bilir yaşama dair ama ileride rahatlayacağın dönemler kesinlikle gelecektir. Daha nice kızlar çıkacak karşına. Bir kızdan karşılık gelmedi diye iyice bunalıma girmek anca kendine zarar verir.
Türkiyede yaşıyorum okusam bile iş bulabilecek miyim bulsam bile türkiye şartlarında 5000 üstü maaş almadan geçinemiyorsun sırf bu yüzden okumayan arkadaşlarım var şimdiden bir yerlerde çalışmaya başladılar
Okumak sadece iş bulup, maaşı iyi olup çalışmak için değildir. Kendini geliştirmenin yollarından biridir. (Bana göre) Fırsatın varsa istediğin ülkede oku diyeceğim ama olsa zaten yüksek ihtimalle giderdin değil mi?
O yüzden şu an olduğun yerden faydalanmaya bak. Kim bilir belki ileride çalışmak için gidersin, belki eğitim için gidersin. Belki olduğun yerde çalışırsın memnun da olursun. Maaşı da iyi olur. Henüz kesin değil. O yüzden okumadan eksi olarak gitmektense, okuyup gitmek daha avantajlı.
Bizde senden farklı değiliz
Bende ölü gibi yaşıyorum.