Arkadaşlar bugün doğum günüm. Annem ve kardeşim dışında doğum günümü kimse kutlamadı. Kalbim kırık kalbimi nasıl iyileştrebilirim?

Arkadaşlar bugün doğum günüm. Annem ve kardeşim dışında doğum günümü kimse kutlamadı. Onu da kimse kutlamadığından ağladığımı görüp de kutladılar.

Normalde bu duruma hiç takılmazdım ama son 2 senedir bakış açım insanlar yüzünden değişti. Almaktan çok genelde verici bir insandım. Özel hayatımda son yaşadıklarım beni tüketince değiştim.

Çünkü defalarca kez aldatılmış biriyim. Hep beni sırtımdan bıçakladı insanlar. Değer göremedim kimseden.

Eskiden doğum günümü hiç kutlamazdım bile o yüzden üzülmezdim ama artık bu benim kırılma noktam oldu. Kimse kutlamasa kimse değer vermese bile ben kendim için bir şeyler yapmalıyım dedim kendime söz verdim.

Lâkin en az 5 yıldır tanıdığım en yakın dostum bildiğim insanlar tarafından bile unutuldum. Hem de en son ilişkimde aldatılmışken defalarca.. destek çıkanım olmadı hiç.

Bu gerçek dostluk mu şimdi? Siz napardınız?
Arkadaşlar bugün doğum günüm. Annem ve kardeşim dışında doğum günümü kimse kutlamadı. Kalbim kırık kalbimi nasıl iyileştrebilirim?