Yazıklar olsun diyorum sadece. Bir kızla bir erkek dost olabilir. Toplumsal varlıklarız ve sevgilimiz var diye arkadaşlarımızı silmek zorundayız gibi bir saçmalık olamaz. Cidden artık insanlardan nefret etmeye başladım bu kadar da aptallık olmaz.
O kadar çok bu olay ile karşılaştım ki gerçekten sorunu gördüm senin daha da çok sinirlendim yaşadıklarımdan dolayı.2 gün tanıdığı kız için 2 3 yıllık arkadaşlarım sattılar örneğin
Bak iste sifir saygi. Hemen ben kotu zihniyet oldum. Sen bu sitede uye degilsin anlasilan. Her gun arkadasimdan hoslaniyorum, arkadasim bana ilani ask etti ben onu arkadasim olarak goruyorum vs vs vs. Bunlar benim basima da geldi yasadim bizzat. Yakin arkadas olmuyor demiyorum. Olunamiyor. Hemen insanlari yaftaliyorsunuz. Önünde cok buyuk zamanlar var merak etme ilerde gorursun yakin arkadas zannettiklerini.
Saygısız olmam için hakaret etmem lazım. Sana küfür kullandım mı? Zıt düştük sadece ve bana göre bu kötü zihniyettir. Çünkü ben şu ana dek hiçbir erkek dostuma duygu beslemedim. Sen tam tersini yaşamıştır sana doğru gelen budur. Bu kadar basit.
Oyle mi? Peki. Sende safın onde gidenisin. Karsinda ki insani tanimayacak kadar saf. Daha cok baslardasin. Ilerde aklina cok gelecegim. Boyle dusunen biri varmis ne kadar da hakliymis diyeceksin. Sana duygu besliyorsun dedim mi? Madem bu kadar eminsin o dostlarini dene de gor. O dostun zannettiklerine bir saka yap. Sana karsi dusuncelerim farkli senden cok hoslaniyorum vs vs vs gibi yaklas. Gör dostlugu
Benim bir tane erkek arkadaşım vardı o da zaten sevgilisi için beni sildi hayatımdan. Bu saatten sonra da karşı cinsimle dostluk yapacak gücüm de kalmadı o yüzden bir önemi yok. Yine de teşekkürler
E senin hayatinda da olmamis iste. Neden beni yanlis anliyorsun? Sen duygu beslersin demedim zaten. Bir taraf bunu kesinlikle bozar ve senin arkadasinda bunu yapmis. Yani benim dedigim durumlar yasanmis. Ben sana bunu anlatiyorum kotu zihniyetli oluyorum