İnternet & Teknoloji “Please wait a few minutes before you try again.“? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Bir siteye instagram hesabı ile giriş yapmaya çalıştığımda alıyorum. Bu hatanın çözümü nedir? Güncellemeler+1 yıl Bekleyip girmek işe yaramadı “Please wait a few minutes before you try again.“? Cevapla Instagram Soruları Nedir Soruları Site Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
hellnope Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 382 cevap paylaştı. Lütfen tekrar denemeden önce birkaç dakika bekleyin. 0 0 Yorumla
oguzulsy55 Takip Et Xper 7 Yaş: 33 +1 yıl Tekrar denemeden once birkac dakika bekleyin diyor sunucu yavasligindan olabilir ya da cok fazla istek gitmis olabilir oturum acma icin 1 3 Yorumla Soran +1 yıl 2. Si büyük ihtimal beklemek çözer mi gerçekten Yorumla oguzulsy55 +1 yıl Evet cozer cunku bircok istekten sonra bot olarak algilamis olabilir biraz daha bekle sonra denersin siteyi ben yazmadim ama oyledir herhalde Yorumla Soran +1 yıl Tamam deneyeceğim teşekkür ederim Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl 5 dakika bekleyin ya da daha sonra tekrar deneyin diyorBaşka tarayıcı ile deneyebilirsin 0 2 Yorumla Soran +1 yıl İşe yaramıyor. Abi biz de İngilizce biliyoruz. Çeviri istemedim çözümmm Yorumla asfghjknjm +1 yıl çözüldü mü sorun Yorumla
Tolqtuq Takip Et Xper 4 Yaş: 38 +1 yıl 5 dakika daha bekle tekrar giriş yapmadan :) 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Beklemek gerçekten çözer mi? Yorumla Tolqtuq +1 yıl Galiba Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Bir sıkıntı var gibi 0 10 Yorumla Soran +1 yıl Evet var bekleyin yazmışlar. Biz de İngilizce biliyoruz ama beklemek çözeceğini sanmıyorum Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Tarayicini değiştir olur bunu da ben mi söyleyeyim ya Yorumla Soran +1 yıl Tarayıcı başka denedim. Başka telefon da denedim işe yaramadı ki Yorumla oguzulsy55 +1 yıl Tarayicilik durum yok aşiri istekte ip yi etkiler diye dusunuyorum baska internetten ya da telefon netin den denesen belki cozulur Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bir özelden yaz bana hangi siteymis bu bakayım iki dakika Yorumla Soran +1 yıl @oguzulsy55 onu da yaptım işte. Olmadı :/ Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ya da boşver üsteki arkadaş cevap vermiş ona yaz Yorumla oguzulsy55 +1 yıl Sikinti senlik degil o zaman web servicelerinden kaynaklaniyor bunu da onlar bilirler beklemekten baska caren yok) Yorumla Soran +1 yıl @oguzulsy55 teşekkür ederim Yorumla asfghjknjm +1 yıl çözüldü mü sorun Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Lütfen tekrar denemeden önce birkaç dakika bekleyin.
Tekrar denemeden once birkac dakika bekleyin diyor sunucu yavasligindan olabilir ya da cok fazla istek gitmis olabilir oturum acma icin
2. Si büyük ihtimal beklemek çözer mi gerçekten
Evet cozer cunku bircok istekten sonra bot olarak algilamis olabilir biraz daha bekle sonra denersin siteyi ben yazmadim ama oyledir herhalde
Tamam deneyeceğim teşekkür ederim
5 dakika bekleyin ya da daha sonra tekrar deneyin diyor
Başka tarayıcı ile deneyebilirsin
İşe yaramıyor. Abi biz de İngilizce biliyoruz. Çeviri istemedim çözümmm
çözüldü mü sorun
5 dakika daha bekle tekrar giriş yapmadan :)
Beklemek gerçekten çözer mi?
Galiba
Bir sıkıntı var gibi
Evet var bekleyin yazmışlar. Biz de İngilizce biliyoruz ama beklemek çözeceğini sanmıyorum
Tarayicini değiştir olur bunu da ben mi söyleyeyim ya
Tarayıcı başka denedim. Başka telefon da denedim işe yaramadı ki
Tarayicilik durum yok aşiri istekte ip yi etkiler diye dusunuyorum baska internetten ya da telefon netin den denesen belki cozulur
Bir özelden yaz bana hangi siteymis bu bakayım iki dakika
@oguzulsy55 onu da yaptım işte. Olmadı :/
Ya da boşver üsteki arkadaş cevap vermiş ona yaz
Sikinti senlik degil o zaman web servicelerinden kaynaklaniyor bunu da onlar bilirler beklemekten baska caren yok)
@oguzulsy55 teşekkür ederim
çözüldü mü sorun