4,5 yıl önce hoşlandığınızı söylediğiniz kişiye 4,5 yıl sonra yani şu an halen hoşlanıyorsanız tekrar son kez söyler miydiniz?
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
gidip hoşlandığımı söylemem. onunla yakınlaşmaya çalışırım
Nası yapmalıyım ki bunu?
bilmem arkadaş olmaya filan çalış işte direkt sana alışmasını sağlamadan hoşlanıyorum derse tabi kabul etmez. önce sana içi ısınmalı
İşde 4 5 yıldır aynı sporu yapıyoruz hafdanın 3 4 günü yüzyüzeyiz 4 5 yıldır ama yok yani olmuyorr ne ben ne o konuşur
gidip konuş o zaman
Nasıl direk yuzune gidip söyleyimmi? Asla yapamamm elim ayağım kayarr yüzüne bile bakamıyorum
üf o zaman uzaktan bakmaya devam. gidip ilanı aşk et demedim sonuçta sen bilirsin
Teşekkürler
45 yıl diye okudum bir an 😱
Gaagaggagaga yokk 4 5 yılcıkkk
Neyse azmış o zaman knk ben 45 yılı beklerim
Hahzhahaaha beklee
4,5 yıl önce söyleyince ne yaptı?
Aşırı utangaç bir insan ve şu an 22 yaşında hiç sevgilisi olmadı öyle deyim ilk kabul etti sonra biranda reddetti şu an sporda falan sürekli karşılaşıyoruz ama sadece bakışırık
''bakışırık'' derken bakışıyoruz diyorsun değil mi?
Yozgatlı mısın?
Evet bakışıyoruz. Hayır Kıbrıslıyım
ee napacan be gardaş? bir plan düşündün
Vallai düşündüm dedim yazayım gennee ama yemezz yani yazayımm ilk başda birazcık red yedim yani napacam şimdi bilmem yazarsam ne gaybedecem yanii
Ilkinde reddettiyse yazma be gardaş. Baskasina bak şöyle hellim kokulu yakisikli bir oğlancağız bakacan kendine
Gardaş reddedi da değil yani isdemedi gibi bişey oldu amaa ne bileyim yahu goca 4 sene büyüdük yanii
Goca kadın oldun be gardaş boş ver. bulsana gendine birini
Yok rreee goc gadın değilim daha 20 lerdeyikk. Bulamayyorum vallai kimseyii
Kıprısta oğlan yok mu be aplam
hepsi rumamı geçti
Vallahi yokdur kimsee ciddi derimmmm nerdediller bilmem
Hayırlı olsun be aplam napacan
Sağlıkkkk
Yooo
Neden?
Evet
Hmmm
Açık olacaksın her zaman ve hiçbir zaman sonuçlarından korkmayacaksın
Doğru benden böyle düşünüyprum 2 günlük dünya sonuçta
Kaybedeceğin bir şey yok denersen kazanırsın ama zamanını iyi ayarla ne erken ne geç
Bencede yok çok çok reddedecek gene ve artık sallamaaycam cevabımı alıpp
Ama bana kalırsa senin hoşlandığını bildiği için konuşmaya başladı
Nasıl anlamadım? Biz hiç konuşmadıkki yani 4 yıl önce ben ona ondan hoşlandığımı söylettim hatta mesaj bile attım ama cidden aşırı utangaç yazamadı yani ilk kabul etti sonra istemediğini söyledi ama şu an aşırı derece göz göze geliyoruz ve duygularımdan emin olamıyorum ona yazmadanda konuşmadanda emin olamam buyuzden yazmak istiyorum
Bilmiyorum eğer tekrar yazmak istediyse bence utangaçlığını yenmiş olabilir
Yani olumlu da olabilir sonuç
Yani o yazmak istemedi istiyormu bilmiyorum işte yazarsam sonuç olumlu olsada olmasada tamamım ben sadece aklımdaki karışıklığın sona ermesini istiyorum
O zaman gerekeni yap canım :)
Tamam teşekkür ederim yüreklendirmen için ♡
Ne demek canım ♥️
Gerek yok
Içinde mi tutardınız taa unutana kadar?
Hayat insana bir defa veriliyor. Eğer hayatında ciddiyet olsun istiyorsan sevgi oyunlarını, uzenleri uzecekleri tümden çıkarırsın ve aile olmaya bakarsın. Yok gidenin üzüntüsü, yok olmayanın veya olanın verdiği stres sıkıntı üzüntü dersen, orta yaşa kadar ruhunu yorar durursun. Kim nerde mutlu olacaksa , kişinin kendisini üzmeden olsun
Yani ne sonuç çıkarmalıyım burdan
Yoluna devam et ve eğer uygun biri çıkarda ailece ciddi şekilde seni isterlerse, mutlu olacağına inanırsan hiç bekleme. Çünkü uzuntulerinde zaman geçtikçe agirlastigi bir yükü vardır ve bu yükü tek hafifleten ve yok eden MUTLULUKTUR
Yani isteme için şu an biraz erkennn bunları düşünmek
söyleyemem
Yani çekinirmisin ondan dolayı mı?
Hayır
Neden?
ne bu azim ya başka insan mı kalmadı.
Hahshahshah kalmadı galibaaaa
4.5 yılda ne kızlar geçmiştir onun elinden. sende boş durmasaydın
İnan hiç öyle insan değil eline kız eli bile deymediii
kadın eli değmiştir sanki yanındasın eline değmese de zihnine değmiştir. iyi günler
Seni sevmistim be
Anlamadım?
O kisiye soylerdim ki seni sevmistim sana deger vermistim benim icin sen bi baskaydin. Ama sen beni redd ettin aska kusturdun bi sure
Hahshahshshshs bunu muu