Arkadaşlar Yks'ye Giricem Ama Ablam Ve Ailem Yüzünden Ders Çalışamıyorum? Sizce Ne Yapmam Lazım? Bütün Hevesim Kaçtı Ya?

Arkadaşlar ben bu yıl Yks giricem hedefim Hukuk kazanmak. Sağlık lisesi mezunuyum sınava hazırlanmak için mezuna kaldım ama ablam yüzünden hazırlanamıyorum 😔 O kadar moralim bozuk ki.. Şunun şurasında 60 gün kalmıs niye? ya niye? Ablam evli olmasına rağmen bizim evden çıkmayan birisi bu yıl birde doğum yaptı arkadaşlar sürekli bizde ya sürekli.. Ne koronayı nede yasakları umursadı. Bebek yani yeğenim ağlıyor. Biraz önce soru çözüyorum o da ağlıyor bizimkiler bağırış çağırış ha susar, ha susarlar, sabret Nermin yok anam yok.. masanın üstünde ne varsa yere attım nasıl dolduysam artık kriz geçirttiler ya. Tamam, bebek ağlayacak tabii ki ama ben sınava giricem arkadaşlar ablam resmen beni sinir etmek için geliyor bize zaten beni hiç sevmez bilerek yapıyor bunu pislik. Sınava giricem zaten stresliyim arkadaşlar ne yapmalıyım? Yani nasıl sabretmeliyim? Konuş diyeceksiniz laftan anlamıyor evden bile kovdum olan bana oldu. Lütfen bir akıl verin ya lütfen 😞
Arkadaşlar Yks'ye Giricem Ama Ablam Ve Ailem Yüzünden Ders Çalışamıyorum? Sizce Ne Yapmam Lazım? Bütün Hevesim Kaçtı Ya?