40 milyon 863 bin 902?

Arkadaşlar Türkiye’de bu kadar kadın var hadi bunlardan belki 500 tanesini tanıdınız biraz zor ama biz 500 diyelim geriye kaldı 40.863.402 tane tanımadığınız kadın. Siz buna rağmen nasıl şunları diyebiliyorsunuz TÜRKİYE DE NİYE NAMUSLU KADIN YOK , TÜRKİYE DE Kİ KADINLAR NİYE EĞOLU , TÜRKİYE DE Kİ KADINLAR NİYE KİLOLU , TÜRKİYE DE Kİ KADINLAR NEDEN PİS NEDEN KILLI NEDEN KÖTÜ KOKUYOR? arkadaşlar tanıdığınız kadın sayıyısı belli hatta kimisi 10 kişiye denk gelmiş ama sorsan %70 i böyle diyor. Ya beğenmiyorsanız Türk kadınlarını sevmiyorsanız onlara da muhtaç olmayın o zaman burda bi çok şey söylerim ama kendimi tutuyorum terbiyemi de çok bozmak istemiyorum , ha sadece erkekler yapmıyor bunu KADINLAR da aynı haltı yiyor. 41 milyon 139 bin 980 tane erkek var size 10 tanesi p*ç karaktersiz geldi diye %70 i böyle diyemezsiniz. Ha belki senin tanıdıklarının %70 öyledir onu bilemem. bence önce öz eleştiri yapalım herkes kendini bi sorgulasın sonra karşı cinsleri eleştirin. Size 10 kişi dandik geldi diye bütün insanlığı karalamayın. Ben doğru düzgün insana denk gelmedim hem kadın hem erkek rezillerdi ama hepisini aynı kefeye koymuyorum sizde öyle olun bence bakış açınızı değiştirin. Bi de insanları tanımadan o öyledir o da aynı bok diyorsunuz ya ön yargıyla , bunu azaltın. Ayrıca ben Türkiyeyle gurur duyuyorum bir çok konu da , hatalarımız olabilir ama bu Türkiye’yi kötü kılmaz iyi ki 🇹🇷
40 milyon 863 bin 902?