Arkadaşlar Türkiye’de bu kadar kadın var hadi bunlardan belki 500 tanesini tanıdınız biraz zor ama biz 500 diyelim geriye kaldı 40.863.402 tane tanımadığınız kadın. Siz buna rağmen nasıl şunları diyebiliyorsunuz TÜRKİYE DE NİYE NAMUSLU KADIN YOK , TÜRKİYE DE Kİ KADINLAR NİYE EĞOLU , TÜRKİYE DE Kİ KADINLAR NİYE KİLOLU , TÜRKİYE DE Kİ KADINLAR NEDEN PİS NEDEN KILLI NEDEN KÖTÜ KOKUYOR? arkadaşlar tanıdığınız kadın sayıyısı belli hatta kimisi 10 kişiye denk gelmiş ama sorsan %70 i böyle diyor. Ya beğenmiyorsanız Türk kadınlarını sevmiyorsanız onlara da muhtaç olmayın o zaman burda bi çok şey söylerim ama kendimi tutuyorum terbiyemi de çok bozmak istemiyorum , ha sadece erkekler yapmıyor bunu KADINLAR da aynı haltı yiyor. 41 milyon 139 bin 980 tane erkek var size 10 tanesi p*ç karaktersiz geldi diye %70 i böyle diyemezsiniz. Ha belki senin tanıdıklarının %70 öyledir onu bilemem. bence önce öz eleştiri yapalım herkes kendini bi sorgulasın sonra karşı cinsleri eleştirin. Size 10 kişi dandik geldi diye bütün insanlığı karalamayın. Ben doğru düzgün insana denk gelmedim hem kadın hem erkek rezillerdi ama hepisini aynı kefeye koymuyorum sizde öyle olun bence bakış açınızı değiştirin. Bi de insanları tanımadan o öyledir o da aynı bok diyorsunuz ya ön yargıyla , bunu azaltın. Ayrıca ben Türkiyeyle gurur duyuyorum bir çok konu da , hatalarımız olabilir ama bu Türkiye’yi kötü kılmaz iyi ki 🇹🇷
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılkoy koy kalan %70 kişiyide hatta benide aynı kefeye koy ve iyi birine denk gelme umudunu kes çünkü kendimden biliyorum daha once 10 tane terbiyesize denk gelmiş görüşmüş biriyle işim olmaz seçiciyim ama irade seçiciyim asalet seçiciyim guzellik değil. herkese bakan herkesi seven onursuz bir adam değilim allaha şükür hayatımda birkere afedersiniz masturbasyon bile yapmadım daha çocuk yaşta namazıma başladım ve ibadeti aşkla yapınca öyle şeyler tiksinç geliyor kendisini sürekli gören Allah c. c. tan utanıyor insan 50 yıl ilişki yaşamasam yinede bir kez bile arzulamam ilgimi çekmez çünkü irademi geliştirdim güzel bir fincan kahve içmek bir kitap okumak daha keyifli gelir. ve bir evlilik yapsam bile bu cinsellik için değil sünnet için olur hee birde babacan bir yapım vardır bu ilkokuldada böyle oldu lisedede hep abilik yaptım herkese ve 10 yaşımdayken bile bir gün güzel prenslerim prenseslerim olsun onları en iyi en asil şekilde yetiştiriyim hayali vardı birde evlenirsem o yüzden evlenirim ailemden (annem babam) ayrı bir lokma boğazımdan geçin suçlanıp rahatsız olan biriyim eşimede ölene kadar sadık olurum Allah önce benim canımı alsında acısını yaşatmasın bana isterim ki ikinceye evlenmek aklımdan bile geçmez çünkü yanlız uyumamak için değil çocuklarım için herşey. şahsi keyfi nefsi hiçbir şeyi çocuklarımın geleceğinin önüne koyamam artık sevmiyorum diye boşanmayı düşünmem eşimden mesela saygı duyarım ve sevdiririm kendime ki ben anca öyle ağlıycak kadar rabbimi severim inşallah nasibimse eşimde rabbine aşık birisi olsun kıskanmam Allah c. c.'ı benden daha çok sevsin çünkü bize can bahşederek sevilmeyi en çok o hakediyor kalbini kırıp giden eski sevgili değil kocasının yanında oturup eski sevgilisini düşünen bir kadından Allaha c. c.'a sığınırım o yüzden benim gibi düşünen birisinin 10 tane eskisi olmuş sizin gibi biriyle işi olmaz oluyorsa buna göz yumuyorsa da kadınlara zafiyeti olduğu içindir şüphe edin o da birazdaha kibar ama sahtekar o eskileri kadar terbiyem müsade etmiyor kötü tabir ettiğiniz insanlardır yani siz yolunuzu seçmişsiniz iyisini beklemeyin işi olmaz temiz temizle demiş Allah c. c. iyi günler.
01 Yorumla- +1 yıl
Kendini anlatmana gerek yoktu sağol iyi günler
En İyi Cevaplar
- Aile & Toplum konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılGerçekten çok güzel bir soru sormuşsun üşenmeden okudum ve genellemeye karşıyım ama
Kadınlardan en fazla tanıyacağım ailem komşularım dahil 50 kişidir
Ve bu 50 kadın arasından 40 tanesi kötü karakterlidir yani %20 si iyidir %80 karaktersiz edepsizdir
Erkeklere gelince toplamda 2000 erkek tanımışımdır tahmini
Ve bu erkeklerden 1950 tanesi karaktersizdir!!! Bu da %4 yapıyor
Sadece kendi tanıdıklarımı söylemek istersem
Kadınların %20si çok iyi güvenilir sözüne sadık edepli iken
Erkeklerin %4 ü düzgün insanlardır.
Ülke olarak bakarsak durum değişebilir
Ama bi Türküz bayrak için can veririz bu olarlar bizim vatanımızı etkilememeli
Kadınlar erkeklerden iyidir bu bir gerçek erkek olmama rağmen hakkı söylemeliyim.13 Yorumla- +1 yıl
Teşekkür ederim, keşke herkes hakkı söyle boş boğaz çok
- +1 yıl
Rica ederim sen öyle uzun uzun yazınca bende kendimi tutamadım😂
- +1 yıl
İyi yapmışsın😂
- Aile & Toplum konusunda 690 cevap paylaştı.
+1 yılKesinlikle tamamı için bir yargıda bulunamayiz bir erkek 10 kadından 7 sinde bunları görünce çoğu kadının öyle olduğunu düşünür. ve diğer erkekler de bunu söylediğinde haklı ve doğru bir yargi olduğunu düşünür bir anket yapılırken tüm türkiye'ye sormak imkânsızdır bu yüzden 300 500 kişiye sorarlar ortalamaya yakın cevaplar bulmaya çalışırlar bu iş böyle çözülüyor tamamına sorma şansımız zaten yok.
12 Yorumla- +1 yıl
Bu anket gibi basit bişey değil ama söz konusu namus ahlak
- +1 yıl
Evet ama insanlar yargıda bulunmak için ortalamayı aliyor
Dediklerinde çok haklısın biz aslında ön yargımızın duvarına sığınıp bizim gibi olmayanlara sürekli bi şeyler bulmayı biliriz (genelleme yapmıyorum ama çoğu kişi böyle)
1190 Yorumla- +1 yıl
Maalesef öyle
- +1 yıl
Virüs gibi aynı bunlarda mutasyona uğruyor sürekli değişik değişik insanlar ahlaklar türüyor
- +1 yıl
Alayı kabız olsun
- +1 yıl
Şkşkşk o zor
- +1 yıl
O nasıl oluyor şjşjşj
- +1 yıl
Şhşhşhş Allah seni
- +1 yıl
Ya işte yazdım ya açıklamada artık ayar oluyorum
- +1 yıl
Aman beni burda sinirlendirmeyen 2. Kişisin şgşgş
- +1 yıl
Herkes beni geriyor şgşgş
- +1 yıl
Şhşhşhş valla
- +1 yıl
Tabi kiiiiiii şhşhşhşh
- +1 yıl
Birini mutlu etmek beni de mutlu eder şhşhş
- +1 yıl
Sayılabilir şgşgş
- +1 yıl
Ya canım bişeyler çekiyor ama karnım da tok ne istediğimi de bilmiyorum böyle olunca gıcık oluyorum o yüzden tam mutlu olamadım şhşhş
- +1 yıl
Ben biraz değişiğim onlara da gıcık oluyorum şgşgş
- +1 yıl
Bilmem benim gıcık olmam için bi sebep gerekmiyor hahah
- +1 yıl
Yani tek suç bende olamaz dimi şhşh
- +1 yıl
Kralsın şgşgş
- +1 yıl
Özelde kötüyüm ondandır şhşhşg
- +1 yıl
Maşallah o kadar olmuş mu yahu😂
- +1 yıl
Yarın kesin akmaz 😂
- +1 yıl
Kız ben demedim bişey şgşgşgş sen dedin 😂
- +1 yıl
Yani hani sen nazar değdirirsin anlamında dedim şgşgş
- +1 yıl
Maşallah kaşı götğnü başını şgşgş
- +1 yıl
Kaşıdım şimdi şgşgş
- +1 yıl
50. Mesajı yazıyorum şu an şgşgşgş dur hele yarın ola hayrola yarın da illa ki bu konu çıkar😂
- +1 yıl
Benim sorularım genelde güzel olmuyor agresif oluyor şgşgş ama yine de mantıklı bence
- +1 yıl
Dur bi inceleyim sen hangilerine yazmışsın şhşhş
- +1 yıl
Bi yerden sonra yoksun şgşgş😂
- +1 yıl
Ne kadar zamandır burdasın şhşh
- +1 yıl
Maşallah 😂
- +1 yıl
Çok yardım severiz şhşhş
- +1 yıl
Her zamannnn şgşg
- +1 yıl
Yengem geldi annemle dedikodularını dinliyorum napim şgşg sen napıyosun
- +1 yıl
Doktorları eleştiriyorlar ordan başka bi konuya şimdi bi tane adam karısına BMW almış felan ordan oraya atlıyorlar şgşgş , ne iş yapıyorsun Kİ
- +1 yıl
Ben bile yetişemiyorum şgşgş Allah kolaylık versin şgşgş
- +1 yıl
İnşallah şgşg yok okumuyorum ev hanımıyım şgşgş
- +1 yıl
Giricem de okumuyorum sonuçta şgşgş
- +1 yıl
Ben öyle diyorum şhşhşhşşh
- +1 yıl
Doğru mayısta değişecek şjşjş
- +1 yıl
Yoksa senin de mi Mayıs
- +1 yıl
Ha şgşgşg bende seninde Mayıs sandım😂
- +1 yıl
Allah razı olsun düşünmen yeter şjşjşjş
- +1 yıl
Birini söylersem diğerini söyleyemem şgşgş
- +1 yıl
Hayır öyle değil yani ayını söylüyorsam gününü söylemem gibi
- +1 yıl
Şjşjşj
- +1 yıl
Dur ben gece geleceğim dışarı çıkıyorum şimdi voleybola şgşgşg
- +1 yıl
Yasaklar çiğnenmek içindir şhşhş iyi o zaman yarın devam ederiz hahah
- +1 yıl
2 polis atlattım da geldim şgşgşg
- +1 yıl
Kaçtım kaçtım ne cezası şgşgşg
- +1 yıl
2 3bin gidiyordu şgşgş
- +1 yıl
Valla hiç anlamıyorlar ne dersen de şgşgş 6 bin 300 TL ceza ile eve dönemezdim 😂
- +1 yıl
Kuzenlerle gittik şhşhş
- +1 yıl
Aman aman şgşgş batardık valla kişi başı 2 ceza sonuçta
- +1 yıl
Napıyım voleybola dayanamıyorum şgşgş
- +1 yıl
Oruç oruç öyle mi
- +1 yıl
Bi daha olmasın çok sinirlendim şgşgş
- +1 yıl
Tamam o zaman şhşhş
- +1 yıl
Oldu o zaman şhşhş
- +1 yıl
Annem kızar şgşgş
- +1 yıl
Şaka yapıyorum şgşgş özel bana yasak büyüsü bozuluyor
- +1 yıl
Kuru iftira bak KS de bi kaç pembeli hariç ilk sohbet ettiğim mavilisin (sapıkça yazanlara cevabını vermem dışında) şgşgş
- +1 yıl
Evet burda ki tanımak değil de gördüğüm insanların geneli gereksiz o yüzden sohbete hep kapalıydım mesaj kutum açık olsa da
- +1 yıl
Hayır şu an kapalı şgşgş açık olduğun da yani
- +1 yıl
Hayırlısı olsun ya 🤷♀️😂
- +1 yıl
Kesinlikle 😂
- +1 yıl
Çok yorgunum yatıyorum baş ve boğaz ağrısı çekiyorum şükür siz napıyorsunuz beyefendi hşhşhşh
- +1 yıl
Evde 2 gripli var biri ben biri babam daha kötüydük de iyileştik sayılır şimdide biraz boğaz ağrım var ama covit değil çok şükür
- +1 yıl
Teşekkür ederim, birazdan yatacağım da insan şurdan çıkamıyor
- +1 yıl
Ne biliyim insanın sürekli birilerine yorum yazası geliyor
- +1 yıl
Ben yazıyorum hesabım açık gözüküyor bak istersen şgşgş gördüğüme yazıyorum 😂
- +1 yıl
Teşekkür ederim darısı başına şgşg
- +1 yıl
Kötü bişey demedim şgşgş
- +1 yıl
İyi olsun bakalım bende artıkın kaçayım inşallah yani şgşgş
- +1 yıl
Şgşgş sahura kalkmak zor olmasın diye gitmek istiyorum
- +1 yıl
Napıyım insanlarla uğraşıyorum 🥺
- +1 yıl
Haklısın da çenem durmuyor şgşgş
- +1 yıl
Şgşgşg 12.01 de gidiyorum
- +1 yıl
İyi geceler görüşürüz 🤓
- +1 yıl
Günaydın 😂
- +1 yıl
Kardeşime yemek yediriyorum nasıl olabilirim :( şgşgş senden naber
- +1 yıl
Kolay gelsin sana da , 6 yaşında elekçi şhşhş.
- +1 yıl
Bildiğin çingene 😂😂😂
- +1 yıl
Baya iyi başladım , gece bol bol öksürük , sabah 08,30 da kalktım iş yaptım, uykum var ve başım çatlıyor , biraz daha say dersen sayarım şgşgş
- +1 yıl
Nasıl tam benlik şhşhş
- +1 yıl
Of çok sıkıcı bişey şgşgş
- +1 yıl
Bugün paylaşacağım kararsız kaldığım bi konu var yine şhşhşhş
- +1 yıl
Dur daha noldun sabah sabah şhşhş
- +1 yıl
Niye şgşgşg
- +1 yıl
Bilmiyorum bende sorun yok şhşhş
- +1 yıl
Yes inat no özel şhşhşh
- +1 yıl
Her zaman şgşgş
- +1 yıl
Yeni uyandım sayılır ama uyanmaz olsaydım kardeşimin gittiği kreşte pozitif çıkmış onunla uğraşıyorum , sen napıyorsun
- +1 yıl
Afiyet olsun, gitmez olur mu aldıkta geldik şimdi.
- +1 yıl
Gidemez zaten artık
- +1 yıl
Teşekkür ederim
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
19Cevap
- Aile & Toplum konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılsorun şu ki bunu söyleyen herkes aynı insanları tanımıyor çoğunluk bunu söylediği için söyleyenler de başkasının tanıdıklarını tanımadığı için demek ki ortada böyle bir sorun var düşüncelerine göre tabiki
kaldıki senin isyanın bu şekilde bunu söylüyorlar diye sen peki 500 kişiden bunu duyduysan neden bunu problem ediyorsun05 Yorumla- +1 yıl
Burda sürekli bu tür şeyler paylaşıyorlar ve artık çok sıkıldım bu durumdan. Olabilir belki duydu belki tanıdı önemli olan o değil benim demek istediğimi pek anlamadın genelleme yapması hoş değil herkesi katarak yorum yapıyorsa da haklı olarak isyan ederim bi çok eleştiri var ve ben o söylediklerine uyguluyorum karekter olarak ama beni de dahil ediyor ne hakla? Madem öyle ona göre kelimelerini seçmesi lazım.
- +1 yıl
burda kalkıp birilerinden çektiysek tek tek isimlerini sayıp kimse söylenmez ki genele bağlar ama aslında genel değildir çok görüyorum kızlardan bıktım diyeni genel olarak kötülüloyrlar ama özelden çatır çutur yazıyorlar hala sadece o anlık bişey genel denildiğine bakma sen
- +1 yıl
İşte benden bundan rahatsız oluyorum ve insanların birbirini böyle tanımasını istemiyorum
- +1 yıl
isteyen kız erkeklerin hepsi şrfsz falan desin benim umrumda değil verceğim cevabım yine kimin altına yattın bıraktı da bana laflanıyon derim olur biter geneli gram düşünmüyorum ne düşünüyorsun sen erkekler hakkında erkekler kızları obje olarak görüyormuş falan para mı veriyorlar bana da bunu dert etcem benim nasıl düşündüğüm önemli size başkasına göre doğru yanlış mı bu kimseyi alakadar etmez aynı şekilde senin düşündüklerin de beni kendi hayatına bak boşver takılma fazla
- +1 yıl
Anladım teşekkürler yorum için
Üşenmedim ilk defaa uzun soru okudum ve çok iyi yaptım. Çok haklısın. Kimse şahsi alanını genelle bir tutup konuşmamalı
12 Yorumla- +1 yıl
Teşekkür ederim 🙏🏼 bende öyle düşünüyorum.
- Aile & Toplum konusunda 654 cevap paylaştı.
+1 yılHer sorun ayrı güzel 👏🏼👏🏼
Herkes kendine özeldir, kıyaslama yapmamak lazım...11 Yorumla- +1 yıl
Çok teşekkür ederim🙏🏼 evet bu yüzden çok sinirleniyorum öyle görüşler görünce.
Türkiyede 40 milyon 863 bin 902 kadın var hadi bunlardan belki 500 tanesini tanıdınız biraz zor ama biz 500 diyelim o 500 tanesi kezbansa diğerleri de büyük ihtimal öyle
04 Yorumla- +1 yıl
🙄🙄🙄🙄🙄🙄🙄
- +1 yıl
Yazdıklarımı yazmaya erinmiyor musun ya da kopyala yapıştır mı yapıyorsunn
- Aile & Toplum konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılAdam haklı beyler dağılın. Doğru diyorsun hepsiyle de münasebette bulunamazsın ya.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBunu yapan kadınlara denk geldim hep hayattan soğuttu kar😔
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıl03 Yorumla- +1 yıl
5 dk olduğu için izlemeye erindim söylemek istediğin bişey varsa açıkça yazabilirsin
Cevap sahibi+1 yılbazı şeyler anlatılmaz yaşanır yiğen
- +1 yıl
Tamam dayı
Aile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı. Elbetteki turkiye tekil degildir ve gerektiginde tektir
10 YorumlaYaş ortalamasını da çıkartacaksın
11 Yorumla- +1 yıl
Yakında şgşgş
+1 yılÇok güzel anlatmışsın 🤗
10 YorumlaGenelleme yapmadan bilim yapamazsin.
10 YorumlaBaya varmış
iyiki de varlar 😂10 YorumlaTürkiye olarak tembeliz.
11 Yorumla- +1 yıl
Evet doğru
Senin sakinleşmen gerek!
03 Yorumla- +1 yıl
Sakinim
- +1 yıl
Sağol caney🌸
+1 yılUfkum acildi teşekkür
01 Yorumla- +1 yıl
İnşallah açılmıştır , rica
Gizli Üye(30-35)+1 yılNiye bu kadar kızdın ki şimdi bi dövemediğin kaldı
14 Yorumla- +1 yıl
İmkanım olda falakaya yatırırım
Cevap sahibi+1 yılama böyle vahşice davranışlar hiç oluyomu sence. Sen böyle birisimisin
- +1 yıl
Öyle insanlara böyle biri olmak lazım
Cevap sahibi+1 yılHayır niye onlar gibi olacaksın ki bu iyi birsey degil bence
çok kötümser olmakoadarda değil
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 741 cevap paylaştı.
+1 yılBütün kadınlar aynı annem hariç 😉
04 Yorumla- +1 yıl
Senin annende aynı
- +1 yıl
Yok canım senin bütün erkekelr aynisinsiz der gibi birşey nu
- +1 yıl
Sen yazdığımı anladığında yorum atarsın
- +1 yıl
Soruyu görünce içeriğini okumadan direk öyle bir kanıya vardım ama içeriğini okuyunca hak verdim.
+1 yılVe hepsi benim olacak
10 YorumlaÇok haklısın
10 Yorumla
Devamını Gör(5)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri