Yok mu bi halden anlayan sapıklardan nasıl korunabilirim?

Herkese merhaba arkadaşlar. Ben üniversite okumak için yurda gittim.. Daha doğrusu şehir dışında bir yerdi orda okul dışında her şeyle ilgilendim. Güç bela 4. sınıfa geldim ama babamlar bana küstü tabi. Daha doğrusu kızgınlar çünkü hiç onları dinlemedim kendi istediğime göre davrandım. Yurttan çıktım kendi başıma başarırım sandım ama başaramadım. Acım anlayacağınız vr iğrenç iğrenç adamlara denk geldim resmen ortalarda kaldım sapık mı dersin kuduz mu dersin kim varsa yani. Eski erkek arkadaşım da geldi birlikte oldu gitti. Sürekli böyle yani anlamdım gerçekten ama çok sıkıldım artık. Napıcam bilmiyorum şimdi öğle arasındayız normalde pandemi evdeyiz ama aileme o kadar uzak kaldım ki evde ne yicez bilemedim. Yani ne yiyeceğimi bilmiyorum. Çok kötü durumdayım. Napmam lazım? Babam benim suratıma bakınca suratı asılıyo adam beni hiç sevmiyo, istemiyor. Okuldan gelmişim acım yani ne var bunda ama o hayatınızı yaşadınız şimdi de eve mi geldiniz diyo. Gerçekten okulda çok zorlandım. Unutamıyorum yaşadıklarımı ve sokağa çıkmak bile istemiyorum.. Her şey bok gibi oldu. Nasıl düzelticem ben bu durumu evde kız kardeşim var ama o da benim tepemde sürekli annemle bir olup bana laf söylüyorlar... Çok bozuk moralim. Umarım bir daha kötü şeyler görmeden eve dönerim. Çünkü gerçekten her şey çok kötüydü inanın. Annem sürekli kızıyo bana gerçekten napıcam bilmiyorum psikolojim bozuldu valla. Temizlik kovası burda neyle sildiniz buralar cart curt.. Of ulan oof. Beni sevmiyo varsa yoksa kızı Siren. Çok kızıyorum bunlara ama inşallah her şey düzelir valla çok badireler atlattım çok yalnız kaldım ve çoook yıprandım.. Dışarda beni gören evsiz diyo bana. Başıma gelmeyen kalmadı özellikle erkekler tarafından
Yok mu bi halden anlayan sapıklardan nasıl korunabilirim?