Güncellemeler
+1 yıl
Ben burda kadın bizi öldürmeye kalktı diyorum sobanın kokusu eve yayıldı ne anliyonuz siz gelmişiniz çocuğun ne suçu var zaren ona beddua etsem çocuktan da çıkmaz mı illa bir yerden çıkar daha o insanı tanımdan konuşmayın

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
karnındakinden ne istiyorsun ya yazık kadina hormonlardan ani sinirlenmeleri olabilir o bir anne anneler hep kutsaldır bedduan dönüp seni bulur çocuğun olmaz görürsün beddua çok büyük bir şey hafife alma
Ben ne diyorum sen ne diyorsun daha hamileliğin başindaydı taa 2 aylık falan belki 1 bilmem ama kendisi kaşında aga öldürüyordu bizi diyorum ben beddua edince mi onun canı kıymete çıkıyor pek biz ne olucaz sobayi twmizlememiş sızdı koku gece ölsek bunun hesabını kim vericekki anneside durduk yere bana hakaret ediyor sustum ama yeter
ya napsın hamile kadın soba mi temizlesin ya canı burnunda zaten seninde doğmamış çocuğa ettiğin beddua döner senin çocuğuna gelir görürsün sakat çocuk dogurdugunda
Bayılıcam hala hamile kadın diyor senin o dediğin hamile kadın dün sabah koca çöp kovası içi dolu çöp doluklovayi ağir ağır taşıyordu bakma sen ona taş firın kadını hadi onu geçtim anası niye durduk yere laf atıyor he ettiğim beddua dınmez kimin canı yanarsa kabul olur kuranda geçiyor ki bundan kaç ay önceydi o soba kavgası bebeği 1 ay ya da 2 ayliktı yani sobanın neyi varki içini temizliyecek kocası da yaprdı ama ypamadıar aga bunu bil annesini babasını dinleme et bedduanı benim annem hamileyken kardeşiem etti bir kadın suçluydu annem anında 28 günlükken öldü tutar yani dert etme cnaım yanarsa tutar
İğrençsin. O bebeğin suçu yok senin o kadından farkın ne? Allah hidayet versin sana
Farkım masum ve suçsuz olmama bu yeter mi la beddua size kötü geliyor ama haklıyım
Ben haklı olmasam beddua edermiyim
Sen bu yaptığınla masum olduğunu mu zannediyorsun? Böyle kötü düşünerek zaten kadından hiç bir farkın olmadığını göstermiş oldun. Güyya masumsun ya hani öyle diyorsun ki öyle bir şey yok neyse ama o kadının da karnındaki masum hemde senden daha fazla. Sen onun hakkına girdin diye dua etde bu yaptığın senin ayağına dolanmasın
Tama bacım görücez ben başladım diğer dünyada da hesabını çekerim zaten istemsizce etsem de yansır diye umuyorum masumum da gayet kadın bize beddua ediyor siçsiz yere kendi kardeşi kaza yapıyor yani belli ediyor ben etmedim sustum ama daha bugün yeni yeni etmeye başladım size paylaşıyım dedim içine ettiniz sağolun gerçekten Allah biliyor sen bilmesende olur
Ben senin yaptığının yanlış olduğunu söylüyorum zaten Allah görüyor kimin ne yaptığını sen birşey demesende onun yaptığı ayağına dolanırdı, ama sen böyle söyleyerek o masum bebeğin halkına giriyorsun neyse gerisi sana kalmış 🖐️
Günahi bana razıyım bu dünyada zaten çektim diğer dünyada da çekerim ah bacım ne yaptığinı görsen neyse zaten o beddua edip çekiyor
Ne kadar kotusun sen ya bedua etme inş sağ salim dogurur yazık
Bana diyene bak canım görmeden yargılama la ne yazık neyi yazık kadın bizim canımıza kıyıyor ölüyorduk haberin var mı tabi yokturki şöyle düşün biri sobasını temizlemez kolu eve yayılır yani size ve sizinde ölüm tehlıkeniz olur naparsın uyarsanda anlamazlar varsın yoksun aman bebeğe birşey olmasın bende kardeşimi böyle beddualardan kaybettim ama bunu bil canım yandığı için tutar amacım onunda cani yansın bizim canımıza kıysın biz burda oturalım onu geçtim annesi saldıriyor birşey demeden yapmadan
Bu arada inşallah doğurmadan karnında ölür bunu canım açırken yazıyorum
He birde kötüyüm bro millete beddua savırıyorum seviyom ya takılmayı
Adın gibi hakkınıda veriyorsun ne çok uyumlusun adına
O bebek ölecegine sen Çok yaşa
Sen git öbür dunyaya😀bu sitede adamda sövemiyoz kafasina gore yaziyor
Sen yaşama obur dunyaya git😀😀
Evet senden1bokolmaz canım
Bak aşko daha öncede yapmıştım çocuk öldü ama o zamanlar küçüktün kıskanıp söylüyordum ama bruda bebek benim için pek önemli değil o kadın önemli peki ya bizi öldürseydi çok mu iyi olucaktı benim canım yandı onunda canı yansın ve bu durumda bebek ölürse onun ne hale geleceğini o kadar iyi hayal ediyorum ki bağırışları zaten terbiyesizin teki ve biraz canı acısa nolur hem o bebek için de direk cennet olucak ne güzel o kadınında evlat acısı çekicek zaten iki kızı var yazarken bile öyle beddua edesim geliyorki dayanamıyorum aynı durumu anneme de yapan oldu ve kardeşime hamileyken öldü anlıyorum ama can birkere yanmış beddua etmemiz hakkımız
Bedua çift başli ona edersen diger ucu sana dokunur Allah a havale et yazık gunahsz bebekle derdin ne?
Tamam derdim ne biliyormusun derdim o kadının da canı acıması desende demesende edicem bunu bil zaten edsem direk tutar bu dünyada kimin canı yandıysa tutar bil bunu ve aynıdını daha doğmamış kardeşime etmişlerdi o da öldü peki onun suçu neydi istemesemde içimdeki ses öyle diyor diyirki Allah o karnındaki canı alsınki öyle bir acı çeksinki evlat acisı çekip bize kast etmek neyniş onu öğrebsin kadının umrunda değildi sobayı yakar çıldırıcıam ya siz bebeği düşünüyorsunuz ama nasıl bir ibni olduğunu bilmiyorsunuz öyle ahlaksızki gerkesin önünde annemle kavga ederken hamileyim diye bağıriyor ne kadar utabmaz erkeğin içinde hamileliğinden bahsediyor Allah onun öyle bir canını yakdınki dien imaan gelemsini istiyorum neyse benim canımı yaktı bende beddua ediyorum Allahta onun karnındakini alsında onunda canı yansın rabbim biliyor
Mal boşver sen eden bulur
Birde utanmadan kazayla oldu diyor aga altında yatarken tövbe benmi yap dedim işte den bulur diyorsubda aynen öyle edicem sonuna kadar birde annesi durduk yere oynarken bana hakaret ettim sustuysam kabul olurmuş yani kim kim hakaret veya kötü birşey derse o kişi susarsa kabul olurmuş bedduası ama içimden gerçekten geliyor ölceğei ettim birkere
Daha yeni camda duydum düşük tehlikesi varmış can hastahanesine gidiyormuş o parayı sobaya verseydi bizim canımıza kasetmeseydi nolurdu yani ona parayı versin buna vermesin oldu canım ne ala memleket
Ne duşugu 7 aylık olmuş o düşmez artık dogar masum bebek sakin ol topla kendini o onun seviyesizligi
Gayet de olur düşük olmaz ama erken doğmadan kaybedilebilir ölme riski yani birde ben o bebeğe acıyorum öyle acımasız bir annesi vardı gecenin yarısında bağırarak konuşuyor utanmaz aga ne dersen de edicem ve etmesemde Allah başıan birşey getiriyor şimdiden bağırmaya başladı neyse umay olmadan bummm olur inşallah ben onun mutlu olmasına dayanamam artık Allah o evlat kokusunu yaşatmadan alırda evlat acısı yaşayıp bizim canımıza kast etmek neymiş öğrenir çıldıırıcam ya bi boru temizlemek için para ödemesin gitsin özel hastahaneye para versin oldu canım Allah buna razı gelir mi o bebeği alsa nasılda yörüyor o parada boşa gider ama sen ne dua edersen et benim canım yandı onun canı yansın zaten ağzı durmuyor durduk yere bize kavga çıakrtıyor annem birşey çırptı hemen iftira neymiş un varmış da bir bağırmalar sanki evien bomba attık ama varya hele bir arkamızdan laf ettiğini kendi kulaklarımla duyuyum gerçekten gırtlağına yapışacam bkğazını tutup bırakmayasım geliyor zaten konuşuyordur arkamızdan hele bkr duyuyum bebeği falan kalmaz
Zaten zıkkım içe sıca sigara içiyordur kendine kasteden bebeğe de yapar
Abooo kz ne kin var sende
Haha baya kin yapmış kin yaoan kişiye sir sen o karı varya o karı sesi bile bela sesi vata sıca susmuyor abi gırtlağıan yapışıcan olcak bitcek neyse ben Allaah havale ettim
Dönüp seni tutarsa napıcaz hiç düşündün mü
Tutmaz bri dert etme peki o bizim canıma kıyarken zehirlenip ölseydik bize ne olucaktı kardeşim 13 yaşında daha çocuk odasıan koku sızdı amacım onun canı yansın benimde 28 günlük kardrşime zamanında beddua ettiler oldü demekki canı yananın neyse git işine teuze
Doğmamış bebeğe kötü şeyler söyleyemezsin haddini bil bence 😌
Tamam abla haddimi bildim tutarsa yazarım ama canım acıyor dayanamıyorum ya istemesemde kalbim o kadar çok istiyorki artık ne kadar canım yanmışsa ondan çıkarasım geliyor Allah öyle birşey yaparkı yeri gelir o bedduada çocuğun canını bile alır sırf o zülmedenin canı yansın diye
Allahın işi yok bu kafada birinin isteğini yapacak.. Haklıyken haksız duruma düşme biraz mantıklı ol..
Bak sakıan sakıan Allah adında ağzını açma sen kimsin kenafir Allah adında böyle konuşuyorsun haddini bil işi gücü yok mu ne ya kafada var senin Sllahın ne yaptıği beynin almaz
Dhsh söyleyecek kelime bulamıyorum beni allah kahretmesin ://
Amin ALLAh sana beyinde versin şu Allah hakkındaki bilgilerinide güncellemeni umarım
Amin amin gizlim inşallah
Tutmaz çünkü günahsız çocuğa beddua ediyorsun
Onun canın acıması için ediyorum biliyorum çocuğa zarar ama yapacak birşey yok sonuçta onada etsem illa ondan çıkacaği için karnındakinden de sorun yaşıyabilir
Tutmaz
Neden tutmasın önceden başkasına etmiştim o zaman bedduanın ne olduğunu bilmiyordum tuttu çocuğu düştü
Bak o zaman saftım diyorsun, bugün aklı başında bir insanım diyorsun bu yüzden tutmaz
Kanka kimin canķ yanarsa tutar komşu bedduası da tutar git araştır canım acıdı diyorum birde o bebekten çıkarmı
La komşu bedduası neymiş
Var komşu ahı diye hiç duymadın mı komşuları rahatsiz edersen hakları falan var bu da hak yani canımızdan oluyorduk
Ufuee uydurmacalar
İster inan iater inanma demekki kuranda uydurmaca tamam onu bunu geçtim bam canın yanan kim varsa o mazlumun tutar annenin babanında evlada tutar