Şimdi benim bedduam tutar mı?

Kısaca şöyle açıklayayım.. Evleneceğimiz erkek arkadaşımın maddi sorunları olmaya başladı işleri bozuldu ve ben ona yüksek miktarda borç verdim aramız iyiydi ama daha sonra ben borcumu ödemesini istedim sürekli artık benimde ihtiyacım vardı çünkü sonra bu mevzular yüzünden aramızda kopukluk oldu konuşmamaya başladık ben sadece para istemek için mesaj atıyodum veya arıyordum şimdi ise öğrendimki hayatındaki eski insanla barışmış birde bebeği olmuş ama bana parayı hala ödemeyor üstelik ben bunları başkasından öğrendim bana hem yalan söyledi hem paramı çaldı bende her gün her ezanda benden çaldığın paralar yalanlar bebeğinin ilaç parası olsun onun canından çıksın diye beddua ediyorum haksız mıyım ahım tutsun istiyorum çok cabımı yaktı beni çok üzdü üzüntüden cildimde hastalıklar alerjiler oldu meğersen o bebek bile yapmış siz olsanız ne yaparsınız
Güncellemeler
+1 yıl
Ben durup dururken etmiyorum ki bu insana beddua ben ona güvendim çok zor durumdaydı ona defalarca borç verdim oysa o bana kazık attı bana borcu varken araba almış bası akşamlar gece eğlenmeye çıkıyor onlara para buluyor bana borcunu ödemeye para bulamıyor söyleyin şimdi böyle beddua da Ah etmekte haksızmıyım
Şimdi benim bedduam tutar mı?