Ya bilirsiniz yeni gelinleri, süslü süslü eşyalarla doldururlar evlerini, bisküvileri sandalyeye oturtup zeytinlere yüz görümlüğü takarlar hani. Görüp dalga geçiyordum ama şu an evime aldığım eşyalara bakıyorum resmen yeni gelin olcam ben, hatta o süslü domatesler bile gözüme güzel görünüyor. Ya sevdiceğime alaturka tuvalet romantikliği yaparsam? :( Kurtarın beniiii!
Olmam dedim, oldum! Yeni gelin terörü nasıl engellenir?
öncelikle evlendin mi? evlenmediysen şu anda dert etmenin bir manası yoktur. bazen beynimiz ters çaba kuralına tutulur yani korktuğun şey mutlaka başına gelir sendromu. bu gelip geçici bir heves, bir durumdur bundan korkma. yalnızca sana faydalı olabilecek şeylerle ilgilen, aklını onlarla meşgul et. emin ol bu tarz düşünceler aklından yok olup gidecektir.
nişanlılık dönemi yani evlenmeden önce eşya alma vs dönemi sancılı bir dönemdir. yanlış tercihler yapmaya meyilli olabilirsin. bu yüzden arkadaşlarından, dostlarından tavsiye alabilirsin. nişanlınla kararlaştırıp bir şeylere birlikte karar verebilirsiniz. dediğim gibi yeni gelin eşyaları alman ayıp bir şey değil o şekilde mutlu oluyorsan devam et. dert etme
Şimdi fotoya bakarak söylüyorum, hadi diyelim bisküviden sandalye masa tamam, tuvalet iğrenç göründü gözüme, ya mu mutfağı başka biryerdenmi kopya yaptınız, herşeyi pespempe eyer sizinse biraz dozu fazla kaçmış.
Yapmazsınız gibi gözüküyor, zincirleme bir durum bu bir bulaşırsanız kurtaramazsınız. Hiç böyle olamadım aksine biraz tuhaf karşılıyorum, sizi tenzih ederim komik geliyor nedense.
Yani tarzınız bu ise yapacak pek bir şey yok ne yazık ki. Hele sondaki benim için resmen facia yani. Bilemiyorum ben sade düz şeyleri daha çok seviyorum. Çok daha hoşlar bence.
kendimi o kocanın yerine koyuyorum anlıyor musun :D akşam eve geliyorum işten altıma yaptım yapacam ve wcye giriyorum ortalık öyle :D bi düşünürüm ben ne bok yedim diye ya :D