Bana o kadar kötü davranıyor ki ağzına geleni sayıyor yaşı 23 ben 21 yaşındayım biz eskiden böyle değildik cok iyi anlasirdik ama neden böyle oldu ağzına gelen herşeyi sayıyor bana sanki kardeş degil düşman Şu an bile durduk yere uykudan uyanıp hicbisey yapmadığım halde bana diyor ki gece köpeği defol git git zıbar diyor üniversite okudu mesleğini yapmak için evden ayrılacak diye ben cok üzülürken onun umrunda değil beni o kadar çok kırıyor ki belli etmiyorum gidiyorum bisey demiyorum ama arik yetti bi tanıdığımiz kadin var. ama kadinda şeytanın ta kendisi ona o kadar yakın ki abla kardeş gibiler o ne derse yapıyor ufacık en basit şeyi ben dediğimde bi ton laf sayıyor ama o dediğinde iki eli zorda olsada koşarak gidiyor onun yanına kadin insan kullanan biri hic iyi niyetli değil ama onun için herseyi yapıyor gecen telefonu açık kalmış abimin instagram sayfasına girdim abla kardeş gibi dediğim kadini hikayesinde paylaşmış hemde çok yakınlar kadının her halini tatli güzel cümleler kurarak paylaşmış hadi onuda geçtim instagraminda kızlarla fotosu var kardeşim bilmem ne diye yazarak paylaşmış ben bunun öz kardeşiyim ama ne bir tane fotoğrafımız var nede bana güzel bi davranışı insan kardeşine böyle yapar mı ben onun için elimden geleni yaparken bisey istediğinde olmasa bile ona her koşulda yardım ederken insan neden kardeşine karşı böyle olur beni arabayla gezdirmeye çıkarıyor ama yolda etmediğini koymuyor mesala bi kahve alıyor suna su kadar para verdim senin yüzünden gözün doymuyo ac ayi bilmem ne elin kızlarına kardeşim diyor güzel yazılar yazıyor gidiyor hayat kadınlarıyla birlikte oluyor onlar için ev kiraliyor lüks arabalar kiraliyor ama bana ufacık birsey yapsın burnmdan getirio kendi istegiyle yapıyo sonra bana kızıyo okadar çok utanıyorum ki bahsettiğim kadin bunlari görüyor kendi ağzıyla bile diyor siz cok tuhafsiniz hic kardeş gibi değilsiniz diyor dalga geçiyor cunku biliyor abim için kendisinin daha kıymetli olduğunu ben artık dayanamıyorum?
Çok Süper Cevap
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
1Cevap
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026