Abim neden bana boyle davranıyor?

Merhaba arkadaşlar ben 18 yaşındayım üniversite sınavına hazirlaniyorum abim var tabi abi denirse nefret ediyorum kendisinden , bana yapmadığını birakmiyo çok bunaldim artik ölmek istiyorum. Okula gidiyo geldiğin de ben evde oluyorum hemen emirler yağdırıyor yemek yap yapıyorum yetmez bu bana bir daha yap ben onun karisimiyim ya her daim hizmet ediyorum ona , dun saat 3 te uyandı öğlen gibi her zaman öyle uyaniyo kahvaltimi hazırla dedi annem hazırladı sonra masada birşey eksikmis bana bağırmaya başladı bende neden bana boyle davraniyosun dedim elin deki telefonu bana attı omzuna geldi ama nasıl morardi kaç saat ağladım anneme söylüyorum anne beni muhattap etme diye annem kursa gidiyor mecbur kalıyorum annem de anlatıyorum durumu abin o senin abin o senin gerçekten çok bunaldim etmediğini birakmiyo bana ayni evde yaşıyoruz inanin hic konusmuslugumuz yok o ona abi dedigimi bilmez hic konusmuyoruz bir abi neden boyle davranır kardeşine neden ya?
Güncellemeler
+1 yıl
Evde bilgisayar var leptop abim şifre kuruyor bana verdirmiyo ders çalışmam gerekiyo bazen aldığım zaman anneme bagiriyo yemin ederim onu öldürmek istiyorum , daha 16 yaşındaydım kursa gidiyordum kursa giderken bana bir yemek yap dedi bende yapmadan kursa gittim anneme demiş ki kizin evde kalicak kocasi onu aticak birde yeminler ediyo görseniz sanki geleceği görüyo ben sadece ondan biraz sevgi isterdim ama ondan nefret ediyorum
Abim neden bana boyle davranıyor?