AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
61Cevap
Anneye harcanan paraya luzumsuz olarak bakiyorsazniz vicdaninizi yoklayin bence
Seni ilgilendiren bir konu değil bu, istediği gibi öder sen karışamazsın.
Oha artık sen nasıl bir insansın. Nasıl bir düşünce sistemi bu. O onun annesi annesiii!!!
Senin internet faturanı ödüyor adam böyle boş sorular sorman için 🤣🤣 hay böyle troll’e...
Abartmıyor musun? Adamın ANNNEESİİİİİ! Tabiki harcayacak. Sanki adam karıyla kızla yedi paraları
Ya sen ne hakla bunun lafını yapıyorsun ya adamın annesi sana ne isterse evi üzerine yapar anasının
Ah canım eniştem nasıl bir bencil merhametsiz bir insana düştüyse Allah yardım etsin enişte
Anoasiina vermiyemiydi o onun anasidir canidirrr kanidir cigeridirrr
Düşünce tarzın çok yanlış. Annesi tabi ki yapıcak . Kendi anne ve baban olsa böyle davranır mıydın?
Cok sacma dusunuyorsun o annesi ve hastanede ver anne kartini odememi yapicam diycek cok sacma olur
nasıl gereksiz..._? şaka mı? tabiki karşılar ana bu.
Aynı durum senin annenin başına gelseydi sen de hastane masraflarını ödeyecektin ve “niye masrafları sen ödedin” diye seni eleştiren insanlara “ne var bunda annem değil mi sonuçta” diye yanıt verecektin o yüzden boş yapma.
Ne olmuş yani ödediyse
Annesi diyorsun farkındaysan
Bu kadar da laf yapmayın ya
Karışma sün bacım ana oğul onlar kendileri bilir yoksa yanan sen olursun benim karım olsa ve böyle bi şey dese çok kızardım ona soğurdum ve sakn kocan duymasn bunları işte siz kadınların böyle saçma sapan konuşmaları soğuturyor evlilikleri
Bir insan kınadığı birşeyi yaşamadan ölmez mantığına cok inanıyorum. geleceğini düşün
Umuyorum senin gelininde bunları senin hakkında düşünecek... Hiç ana baba olmucakmış gibi tavırlarınıza yazık
Kusura bakmayın ama yanlıs düşünce. Fazla yakın olmadığım işyerinden kız rahatszlanmıştı ilgili işyerinde bn olduğum için götürünce ödemiştim cok büyük meblağ değildi ama yinede ödedim. Eşinizin annesi gayet normal ödemesi
Insanlar ne kadar bencil oluyor. Senle evlendi diye annesini babasını kardeşlerini herseyini geride mi bırakacak. Adam kötü aslında başka karılarla yese daha iyi olur. Sana müstehak
Lüzumsuz şey dediğin eşini doğuran kadının hastane masrafı. Senin sorun lüzumsuz bence.
Annesi sonuçta, senin annen öyle olsa para vermeyecek misin sacma bir düşünce bencilsin
Ne biçim insansın. ilerde yaşlanınca sen hasta olunca çocuklarında seninkini ödemesin sen ödee mğmkünse hastane masrafını.
Trol diyolar ya hani sende onlardansin sanirim. Milletin damarina basmaya calisiyosun. Diger cocuklari idesin falan. Bos bos konusuyosun
O kadar emek verip büyüten sonuçta o kadın bi hastane masrafını da durumu varken ödemeyecekse yuh yani ayrıca evin ayrı köyün ayrı evlenmişsin tamam da annesiyle arasındaki her şeye sen karışacaksın diye bişiy yok
Dalgamı geçiyorsun? Diğer çocukları ödesin diyorsun. Onun ödemesine laf atıyorsun. Luzümsuz şeylere para harcıyor diyorsun. Allah ıslah etsin
Eşinin annesi eşini yetiştirmiş büyütmüş çalışıyor kazanıyor içinden gelmiş annesinin hastane masraflarını karşılamış ne var bunda oturup kendi düşünce yapini acilen sorgulamalisin
Bunun yazan kisi senin hiç oglun olmasın aynisini cekersin cunku sananen kardesi varsa oda bi evlat anadi buyuturken onlar buyusun bu kalsın dememis en sinir oldugum gelin yapisi yazikalr olsun 🤔
Annesi lüzümsüz şeyler kategorisine mi giriyor? Eşinin yerinde olsaydım annemi alırım yanima tekmeyi basarım sana kusura bakma :)
Ne alaka tabikide karşılıycak annesine karşı sorumluluğu var ayrıca ister yaşlansın ister evlensin yinede annesine bakmak zorunda
Kızlar haddinizi bilin.
Eşinizin annesi için harcadığı para sizi zerre ilgilemdirmez.
Haddinizi bilin. Bazen sınırı aşırıyosilunuz
Ne kadar kötüsün ya yazık sana hiç mi sevgi görmediniz ki böylesiniz..
Ben eşinin yerinde olsam seni boşardim. Unutma bi gün sende kayinvalide olabilirsin. Onun annesi onu 9 ay karninda taşıdı baktı büyüttü şimdi bi hastane masrafını ödemiş çokmu ayip cidden yazik...
Anası sonuçta bayan. Senin nasıl anan varsa onun da vardır. Hayırlı evlatmış.
Gizli sormasaydın. Reklamin iyisi kötüsü olmaz zihniyetindeki insanlardansın belliki neden gizledin kendini?
Ne kadar şuursuz bir yapıdasin. Senin öz annen olsa sen yapmaz mıydın? Digerleri evlat olduğu gibi senin kocan da evlat.
ne saçmalık soruya bak senin annen olsa ödemez miydin
bu kadar cimri ve kötü kalpli olmayın ya sevdiğin adamın annesi değil mi o? sevdiğin adamı doğuran anne çok kötüsün
Acaba anne misin çok merak ediyorum? ya da degıl sen bir bayan olarak senın bunu söylemen çok yanlış umarım aynılarını senın evlatlarında sana der
Lüzumsuz şeyler mi? Annesine harcamış annesine... Konuşarak yapabilirdi belki bunu ikiniz açısından iyi olurdu ama sizin böyle gereksiz görmeniz üzücü
Bu kadınlar ya da kızlar yaşlanıcağını aynı duruma düşeceğini bilmiyorlar galiba. dini imanı bile para olan insandan uzak durucaksın
Senin oğlun senin hastane masraflarını karşılamasa sen nasıl hissederdim?
inşallah senin evlatların da senin gibi düşünür :D
Sen olsan kendi anneninki ni karsilamak istemez misin
Senin de cocugun var mı bilmiyorum ama o kadinin yerinde olacagin gunde gelir ozaman anlarsin
Karı kız için harcasa da laf edersiniz annesi için de adam iyi yapmış
Ne biçim bi kafasın ya annesi sonuçta tabii ki masraflarını karşılayabilir
Ne biçim insansin sen?
Senin annen hastalansa yok ben ödemem kardeslerim mi ödesin diyeceksin? O durumda paranin hesabini mi yapacaksin?
Şaka mı bu? Öldün mü yani ne oldu?
Sende anne olacaksın unutma..
Çok bencil ve kötü bir davranış senin ki
Tek sorun senin aşırı bencil olman
Bu saglik boşver bişi demeseydib
Abarttın annesi tabiki oder
Siz gerçekmisiniz yaa
Annesi ya annesi az insaf
Neresi gereksiz kardeşim annesi işte
Beyin gerçekten çok önemli
Haklisin ama ne. diyem anne iste
Annesi ya annesi ne olmuş ne garipsiniz
Artık onun ailesi benim. Ona buna para harcaması bunaltıyor beni
Senin annene masraf yapsa ya da sen annene yapsan bu kadar zoruna gitmez ama
Şu an konu benim ailem değil
Yaaa senin ailen değil ben bunun üzerine yemin ederim ki senin annene o masraf yapılsa böyle tepki vermezsin sadece tepki verirken ilk önce vicdanınla sonra Allah ı hatırlayarak yap
Allah ı hep hatırlıyorum zaten
Sen gerçek manasıyla Allahı hatırlıyor olsaydın. Düşmez kalkmaz bir Allahın olduğunu bilirdin. Olmaz deme annende öyle bir konuma gelir eşin aynı tepkiyi sana gösterir
Helal @huzunluballikek kız sende vicdan yok mu 300 bırak Canımı bile verebilirim ne demek sinir etme beni bak ailesi sadece sen değilsin o annesi sonsuza kadar Allah benim başıma böyle eş vermesin
Teşekkürler amin
Rica ederim
troll soru olmasa.
ana avrat söverdim
Annesi değil mi parasını verir bundan kime ne?
Nasıl kime ne eşiyim ben
Ama sen şimdi annen için hastane masrafını ödemez misin kadın adamı büyütmüş bugüne kadar hak etmiyor mu
Evimiz ayrı kesemiz ayrı bize ne
Peki sen bilirsin
Öyle evim ayrı kesen ayrı kafasında yaşarsan yanlız kalırsın zaten. Sen o duruma düşersen de yardım edenin olmaz
kezbanmısın kızım